Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ergin Keleş

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hainlik

kardeşim bu adamı trabzonsporda barındırmak trabzonspora yapılmış en büyük hainliklerden biridir. lanet olsunki yıllarca hep kandırıldık, trabzonun kendi evlatlarından başka hayır yoktur. en büyük yalan bu, bunları (ergin keleş, tayfun cora, hüseyin çimşir, hasan üçüncü) trabzonsporda barındırmak trabzonspora en büyük ihanettir, bu tip faydasız futbolcular hem gençlerin önünü kesmekte, hemde güzide klubumuzun imkanlarını tüketmektedir.
    En son antagonist tarafından düzenlendi; 05.09.2008, 16:42. Sebep: Uygunsuz kelime kullanımı

Yorum

• Cok aşırı derecede abartmamak lazım sonuçta adam TrabzonSporda yedek kalıyo ve bunu hıc sorun etmıyor...genç bır oyuncu üstune katarak oynarsa ıı forvet olabılır boyu buna musaıt zaman tanımak lazım ..
      Bazen eleştırı yaparken karşımızdakı nın yerıne koyalım kendımızı eleştırınınde sevıyesı dozu vardır hakaret eleştırı değildir
      [COLOR=Herkesin haytında bir İ.Z. olmalı
      [/COLOR]

Yorum

• İlk olarak forzatsm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Cok aşırı derecede abartmamak lazım sonuçta adam TrabzonSporda yedek kalıyo ve bunu hıc sorun etmıyor...genç bır oyuncu üstune katarak oynarsa ıı forvet olabılır boyu buna musaıt zaman tanımak lazım ..
        Bazen eleştırı yaparken karşımızdakı nın yerıne koyalım kendımızı eleştırınınde sevıyesı dozu vardır hakaret eleştırı değildir
        Şimdi cidden dalga felan değilde, yok artık bide sorun etseydi.. Koskoca Trabzonspor bu, yedek kalmak için sıraya giren onlarca yetenekli futbolcu var.. Bunun kıymetini bilip başının üstüne koyması gerek, bide sorun mu edecek, yok daha neler.. Varsın otursun bi köşede..
        Més que un club!
        Nil Satis Nisi Optimum..
        Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• Şans VerİlemdİkÇe Gerİsİ Hİkaye !
          1984'DEN BERİ SÜREN
          HASRET BİTSİN ! 6+1...

[ AradA BiR bURaLardayım ]

Yorum

• ingılızce de bılıyomushelalllllllllllllllllllllll
            keske ıngılızce sını gelıstırene kadar futbolunu da gelıstırse....... o sezonun son macı fb macını unutamıyorum gol atmak daha kolayken ceza sahası ıcınde o zor olanı auta atmayı tercıh edıyoooooooo ... mac sonu fb lı aptalex ''ergın cok ıyı bır futbolcu''
            İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
            Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...

Yorum

• İlk olarak ugurTS1989 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ingılızce de bılıyomushelalllllllllllllllllllllll
              keske ıngılızce sını gelıstırene kadar futbolunu da gelıstırse....... o sezonun son macı fb macını unutamıyorum gol atmak daha kolayken ceza sahası ıcınde o zor olanı auta atmayı tercıh edıyoooooooo ... mac sonu fb lı aptalex ''ergın cok ıyı bır futbolcu''
              Semih yedek kulübesinde beklerken o senin dediğin aptalex semih için çok iyi bir futbolcu demişti..Ergine her zaman için güveniyorum..
              DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
              ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• karadenizspora yollansın,gerçi ordada bişe yapamaz ama...

Yorum

• Arkadaşlar konuyu ikili tartışma haline dönüştürmeyin lütfen. Ergin'i beğenir ya da beğenmezsiniz birbirimize karşı kırıcı olmayalım lütfen.
                  Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                  iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                  “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                  Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Isaac da geldikten sonra forma şansı iyice azaldı.O da şansını iyi kullanamayanlardan.
                    Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• Ergin konusunda Ersun hocanın bir bildiği var heralde de göndermiyor.

Yoksa şimdiye çoktan gitmiş olurdu.

Yorum

• Aslında Ergin Keleş, hem kendisi için hem de Trabzosnpor için yeni bir sayfa açabilirdi.

Üç tane iyi, yetenekli ve tecrübeli adamın yanında yeteneklerini - varsa tabi- göstereceği bir takıma en azından kiralık gidebilirdi.

Bilmiyorum teknik heyet veye yönetimle bu konuyu hiç konuştu mu?

Konuştuysa, ne cevap aldı?

Konuşmadıysa, yatarak para kazanma olgusu ona da mı tatlı geldi?

Bu soruların gerçek bir cevabı yok şu anda.

Araştırıyoruz.

Bir hafta sonra ki Gerçek Kesit programında bu dramın ayrıntılarını vermeye devam edeceğiz.

Yorum

• bi söylenti var sözleşmesinde 2. lige kiralanamaz diye falan..
                          doğru mudur yalan mıdır çözemedim.

Yorum

• İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bir hafta sonra ki Gerçek Kesit programında bu dramın ayrıntılarını vermeye devam edeceğiz.
                            Harbi mi.

O zaman merakla bekliyoruz bizde.

Ben tarzını, artistliğini falan sevmesem de kendisine hala inandığım için Erginden tarafım ona göre
                            En son Ahmet Faruk tarafından düzenlendi; 05.09.2008, 22:57.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Harbi mi.

O zaman merkakla bekliyoruz bizde.

Ben tarzını, artistliğini falan sevmesem de kendisine hala inandığım için Erginden tarafım ona göre
                              Hangimiz Ergin'den yana değiliz ki zaten (!)

Sevgili Fatih, sözleşmelerde bu türlü özel şartlar konuluyor mu bilemiyorum.
                              Bu şartlar yasal mıdır, değil midir onu da bilemiyorum.

Ama gerçekse Kulübün elini kolunu bağlayan bu tarz sözleşmeye imza atanları, Allah'a havale ediyorum.

Yorum

• anlayamadığım,hazırlık maçlarında nasıl gol atıyor :s

Yorum

Yükleniyor...
                                X