Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ergin Keleş

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Uzunoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yine anlaşamadığımız bir konu
    ........
    Kendisinin pilot takıma gönderilmesini isteyenlerdenim. Lafı bana çarpmışsın sanırım
    ....

)) maalesef diyorum anlasamamiza.

Lafi bu arada kimseye carpmadim, estagfurullah sadece okuduklarım arasında aklımda kalmisti, kimin yazıları bakmadım bile, artik siperin arkasinda iyice savunma pozisyonuna gectim, sindim, egdim kafami, bakmadan, rastgele ates ediyorum gelen kalabalıga p

Bu arada, konuya guya hic girmeyecektim ama, gene dayanamiyorum, ben su konuda israrciligimi devam ettirecegim.

Siz de kabul edersiniz ki, her insan her yasta farkli sureclerden gecebilir, kimi 12 yasinda olgunlasir, kimi 17 yasinda olgunlasir, kimi 20 yasinda olgunlasir, kimi 30 yasinda olgunlasir, kimi belki 45-60 yasinda belli bir olgunluga erisir, kimi de belki 70-80 yasinda hala olgunlasamadan gocer gider bu hayattan. Ben futbolculugu da buna benzetiyorum. Daha once de yazmistim, herkes Owen gibi 17 yasinda ingiliz milli formasi ile dunya kupasinda Arjantin'e gol atarak baslamiyor kariyerine. Bugun cok begendigimiz, hazirlik macinda attigi gollerle yere goge sigdiramadigimiz Gokhan Unal'in (insallah tum sezon boyle devam eder masallah bu arada) ben acikcasi Ergin'in yasinda iken nerede oynadigini hatirlamak bir yana ismini duymamistim, (nacizane takip ederim biraz). Hatta Umut ile beraber Ankara'da beraber oynamislar bir donem. Duyunca sasirmistim. Futbolculuk da bazen ilerliyen yillarda olgunlasabiliyor. Dolayisi ile Ergin'e 19-20 li yaslarda ki hatalarindan dolayi boyle yuklenilmesini ben anlamsiz ve acimasiz buluyorum. Ya insandir, robot degil ki futbolcular, belki baska seyleri dusunmustur o sezon, belki hayatinda kotu bir donem gecirmistir. Bazi arkadaslar kizacak, futbolcunun hakki yok diyecekler belki ama; Ya belki de asik olmustur, bunalima girmistir... Bildigimden degil, varsayimlar uzerine konusuyorum kimse yanlis anlamasin. Ama bakis acisinin biraz genislemesini istiyorum. Futbolculari robot gibi, kurunca sahaya ciksin oynasin, yagini eksiltmedik mi, devrelerini kontrol ettik mi 5 sene her mac cok guzel oynamali diye dusunen ve futbolu boyle goren taraftarimiz var maalesef.

Sonuc olarak duydugum kadari ile kamp suresince o da en az digerleri kadar calisiyor, hatta belki de daha cok calisiyor farki kapatmak icin. Ersun Yenal'da memnun ki biraz kendisinden, hala takimda tutuyor. Hazirlik macinda golunu de atti. Simdi kusura bakmayın iste, ben bu noktada, daha sezonun 3ncu hazirlik macini oynadigimiz bir gunde bu kadar onyargi ve elestiri ile bu oyuncuya haksizlik ettiginizi dusunuyorum...
    There are 10 kinds of people
    Those who understand binary and
    Those who don’t

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ergin' i, Tolga' yı, Tayfun' u ve malum ızdırabımızı her fırsatta inanılmaz bir azim ile savunmaya çalışan değerli arkadaşlarımızı neden bir kere olsun, desteğe ihtiyacı olan diğer futbolcularımızın başlığında görmekte zorlanırız, hatta çoğunu hiç göremeyiz?

Hal böyle olunca ortada inandırıcılık da kalmıyor, adil bir optimizm de..
      ...

İnan vakit bulamiyorum, Huseyin, Ergin, Tayfun ve Tolga'dan diger oyunculara gecmeye

Those who don’t

Yorum

• bu adam gol atmayı biliyormuydu 5-2 maçta ilk golü atmış

Yorum

• Soner;

Eleştirmediklerimiz desteklediklerimiz oluyor
          ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
          "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• Bizim oğlan Ergin bu nedenle sevilmemesini anormal karşılamıyorum...

Birçoğumuz Trabzondan tanıyoruz Ergini, birçoğumuzun aynı yerde bulunma muhabbet etmişliği vardır...

Yani bizim oğlan işte ondan topçumu olur zaten küçüklüğünüde de sümüklünün tekiydi...

çok çabuk harcıyoruz adam çok...

Ergin bu takımda umut ve gökhanın ardında iyi bir alternatif...

Kim ne derse desin...
            Eskiden Sungu61 idi ....

Yorum

• ne ergini abi ya. hangi alternatif o adamdan bir cacık olmaz futbolcu olarak en azından başka takımlarda top oynaması lazım. Artık şu zihniyetinde değişmesi lazım yok trabzonda büyümüş yetişmiş yok buranın cocuğu oynaması lazım aynı hüseyin gibi işte..

Yorum

• İlk olarak selimag tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                )) maalesef diyorum anlasamamiza.

Lafi bu arada kimseye carpmadim, estagfurullah sadece okuduklarım arasında aklımda kalmisti, kimin yazıları bakmadım bile, artik siperin arkasinda iyice savunma pozisyonuna gectim, sindim, egdim kafami, bakmadan, rastgele ates ediyorum gelen kalabalıga p

Bu arada, konuya guya hic girmeyecektim ama, gene dayanamiyorum, ben su konuda israrciligimi devam ettirecegim.

Siz de kabul edersiniz ki, her insan her yasta farkli sureclerden gecebilir, kimi 12 yasinda olgunlasir, kimi 17 yasinda olgunlasir, kimi 20 yasinda olgunlasir, kimi 30 yasinda olgunlasir, kimi belki 45-60 yasinda belli bir olgunluga erisir, kimi de belki 70-80 yasinda hala olgunlasamadan gocer gider bu hayattan. Ben futbolculugu da buna benzetiyorum. Daha once de yazmistim, herkes Owen gibi 17 yasinda ingiliz milli formasi ile dunya kupasinda Arjantin'e gol atarak baslamiyor kariyerine. Bugun cok begendigimiz, hazirlik macinda attigi gollerle yere goge sigdiramadigimiz Gokhan Unal'in (insallah tum sezon boyle devam eder masallah bu arada) ben acikcasi Ergin'in yasinda iken nerede oynadigini hatirlamak bir yana ismini duymamistim, (nacizane takip ederim biraz). Hatta Umut ile beraber Ankara'da beraber oynamislar bir donem. Duyunca sasirmistim. Futbolculuk da bazen ilerliyen yillarda olgunlasabiliyor. Dolayisi ile Ergin'e 19-20 li yaslarda ki hatalarindan dolayi boyle yuklenilmesini ben anlamsiz ve acimasiz buluyorum. Ya insandir, robot degil ki futbolcular, belki baska seyleri dusunmustur o sezon, belki hayatinda kotu bir donem gecirmistir. Bazi arkadaslar kizacak, futbolcunun hakki yok diyecekler belki ama; Ya belki de asik olmustur, bunalima girmistir... Bildigimden degil, varsayimlar uzerine konusuyorum kimse yanlis anlamasin.

Ama bakis acisinin biraz genislemesini istiyorum. Futbolculari robot gibi, kurunca sahaya ciksin oynasin, yagini eksiltmedik mi, devrelerini kontrol ettik mi 5 sene her mac cok guzel oynamali diye dusunen ve futbolu boyle goren taraftarimiz var maalesef.

Sonuc olarak duydugum kadari ile kamp suresince o da en az digerleri kadar calisiyor, hatta belki de daha cok calisiyor farki kapatmak icin. Ersun Yenal'da memnun ki biraz kendisinden, hala takimda tutuyor. Hazirlik macinda golunu de atti. Simdi kusura bakmayın iste, ben bu noktada, daha sezonun 3ncu hazirlik macini oynadigimiz bir gunde bu kadar onyargi ve elestiri ile bu oyuncuya haksizlik ettiginizi dusunuyorum...
                bu guzel yazinin uzerine hala Ergini elestirenler oluyorsa pes dogrusu!
                bu sadece Ergine gecerli degildir! her futbolcu icin gecerlidir! Biz birakalim adam kotulemeyide adam gibi takimiza destek verelim bu sene! her futbolcunun arkasinda duralim guvenelim ki onlarda bu sevginin karsligini sahada gostersin.

sen oyuncu hakkinda hep kotu konusacaksin, sonrada bekliyeceksinki adam gibi top oynasin!! yok oyle beyler!

adam gibi her futbolcuyu destekliyecez bu sene! sezon bittikten sonra zaten kotu oynayanlarla biletler kesilir! hatta sezon ortasi kesilir. o yuzden yapici olalim yikici degil

Yorum

• herseyı ıle fatıh tekkenın aynısı dıyebılırım. sadece gelısmeye ıhtıyacı var. ınsallah fatıhe yapılanlar ona yapılmaz.

Yorum

• İlk olarak SercanTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ...
                    adam gibi her futbolcuyu destekliyecez bu sene! sezon bittikten sonra zaten kotu oynayanlarla biletler kesilir! hatta sezon ortasi kesilir. o yuzden yapici olalim yikici degil...
                    tesekkur ederim Sercan guzel buldugun icin, nacizane icimdekileri bosalttim. Soylediklerine katiliyorum, bu sene ya hep beraber destek olalim tum takimimiza, yok eger olamayacaksak, ve bazi arkadaslar bu guzel birligimizi bozacak ve yeni yonetim, yeni transferlerin olusturdugu bu guzel havayi sabote edecekler ve tum bu emekler harcanak ise bilelim de en bastan, bosu bosuna sampiyonluk icin umitlenmeyelim.

Bu arada Ergin Keles bugun gene golunu atti, nasildi gormedim henuz ama kendine guveni acisindan cok sevindim bu gece ki golle hazirlik maclarinda attigi 2nci gol oldu, darisi lig baslayinca...
                    Those who don’t

Yorum

• İkinci yarının sonlarında tamamen antrenman maçı havasına girildiği anlarda boş kaley yuvarlayarak kazandırdığı gol ile ilgili yorum yapmak gereğini duymuyorum..

Ancak maça girdikten sonra sürekli kaleyi düşünmesi (gerçi sonuçta forvet oyuncusu) ve mücadele isteği artı olarak görülebilir ancak vasatın üzerine hiçbir zaman çıkamayacak gibi duruyor..

Özellikle fizik olarak son derece yetersiz oyuncularımızdan birisi olduğu kesin..
                      "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ....

İkinci yarının sonlarında tamamen antrenman maçı havasına girildiği anlarda boş kaley yuvarlayarak kazandırdığı gol ile ilgili yorum yapmak gereğini duymuyorum..

..

dedim ya golu henuz gormedim ama bos kaleye topu yuvarlayamadigini iddia edip elestiren arkadaslarimizi hatirlayip ben bu gole gene de cok sukur diyorum
                        Those who don’t

Yorum

• Ergin çok kaliteli bir futbolcu olacak Allahın izni ile.Ama birazdaha zamana ihtiyacı var.Son vuruşlarını geliştirmesi lazım.Bire birde birazdaha etkili olması lazım.Bu eksiklerini giderirse Ergin üzerindeki önyargılar kalkar.
                          Tarzım Farkım TrabzonSpor'lu olmam , Ya Sustururum Yada Kan Kustururum , Bu Hususta Ne Kural Nede KraL tanırım..!

Yorum

• Ergin Bence Gelecek Vaad Eden Bi Oyuncu Degil

Yorum

• geçmişi kötü, geleceği yok Trabzonspor için. Bir alt grupta başarılı olabilir ama Trabzon ona göre değil. Eğer ilerde kendini geliştirirse tekrar döner. Bu hali içler acısı. Unutulmamalıdır ki, Fatih de gitmeseydi Trabzonda başarılı olamazdı. Ayrılınca kendine geldi ve geri öndüğünde efsane olmayı başardı.
                              OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• dün akşamki maçta bile topu durdurup vurdu. artık tek dokunuşu öğrenmelisin. her pozisyonda zamanın olmayabilir.
                                Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

Yükleniyor...
                                X