Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ergin Keleş

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ergin'de Umut'ta olmayan şey var ama onda olanlar yok. Ergin top ayağına geldiğinde tipik santrafor hareketlerinde gayet başarılı ama ne hırsı ne mücadelesi var ne de koşuyor. Umut ise hiçbir forvet hareketini yapamazken koşup, her topa atlayıp zıplayıp kendine pozisyon yaratmaya uğraşıyor. Ergin top ayağındayken biraz da Fatih'i andırıyor. Belki o da Sultan gibi geç açılacaktır diye umut ediyorum. Ah bir kendini tam kapasite sahaya verse, son vuruş ve pozisyon alma çalışsa biraz da işi ciddiye alsa şu dönemde çok işimize yarayabilir...
    Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• bu adamdan topçu olmaz
      Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
      Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bu adamdan topçu olmaz
        En güzeli bir kuaför salonu açmak Ergin için.
        Bu hayatta başarılı olabileceğini düşündüğüm tek iş bu.
        Sen ağlat biz severiz seni...
        Aşkın rengi:BORDO-MAVİ
        ts_mania

Yorum

• Ya keske su Ergin'in yetenegini potansiyelini alip Umut'un su azmiylan birlestirsek belki dogru duzgun bi forvetimiz olur. Ne dersiniz?

Yorum

• ergin sende gitsen ya rusyaya.
            • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ya keske su Ergin'in yetenegini potansiyelini alip Umut'un su azmiylan birlestirsek belki dogru duzgun bi forvetimiz olur. Ne dersiniz?
              Yetenek ?

Potansiyel ?

Ergin ?

Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
              iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
              “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
              Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• buçocuk trabzon lisesi dünya şampıyonu olduzaman dünya liseler arası gol kralı oldu sonra buçocua psv ain tovun almak isedi dönemin başkanı sümer araya girdi brakmadı boşmukaveleye imza atdedi parayı konuşuruz ama ergin kabul etmedi alcam parayı söleyin yoksa giderim dedi sonra anlaştılar vekaldı herkes on ayeni fatih diyodu ancak orda kaldı biradım ileri gidemedi erken yaşta kazan dı bolparayı karı kız bitti
                biz trabzonluyuz yatam sustururuz ya kan kustururuz

Yorum

• Ergin o yaşında güzel kariyere sahip.

Bence rahatlamış bir Trabzonsporda 3 maç ilk 11 de oynatılırsa kendisi hakkında net bir fikir elde edilebilir.

Kendisi hakkında saçları üzerinden fikir üretildiğini de bildiğim için eleştirilerin meraklı bir takipçisiyim.

Oysa son 10-20 dk larda takımın kötü gittiği anlarda elbette oyunu lehimize çevirecek kadar olmadı daha.

Ama yeteneklerine ben inanıyorum.

Yorum

• İlk olarak lazekom_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    buçocuk trabzon lisesi dünya şampıyonu olduzaman dünya liseler arası gol kralı oldu sonra buçocua psv ain tovun almak isedi dönemin başkanı sümer araya girdi brakmadı boşmukaveleye imza atdedi parayı konuşuruz ama ergin kabul etmedi alcam parayı söleyin yoksa giderim dedi sonra anlaştılar vekaldı herkes on ayeni fatih diyodu ancak orda kaldı biradım ileri gidemedi erken yaşta kazan dı bolparayı karı kız bitti
                    Orda kaldı? orda kalsa iyi dahada geriye gitti o hali olsa şimdi gol atardı olumlu bir iş yapardı.
                    Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Daha önce demiştim yine yazayım,

yaşından medet uman renktaşlarım ;

Ergin 1983 doğumludur.Yaşını küçültmüştür.
                      Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

• İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ya keske su Ergin'in yetenegini potansiyelini alip Umut'un su azmiylan birlestirsek belki dogru duzgun bi forvetimiz olur. Ne dersiniz?

erginde bu saydıklarının zerresinin bile olduğunu sanmıyorum...
                        • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• aynen bjk maçında gösterdi

Yorum

• Her gol atana futbolcu derlerse işte olacağı budur.

Yorum

• İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ergin o yaşında güzel kariyere sahip.

Bence rahatlamış bir Trabzonsporda 3 maç ilk 11 de oynatılırsa kendisi hakkında net bir fikir elde edilebilir.

Kendisi hakkında saçları üzerinden fikir üretildiğini de bildiğim için eleştirilerin meraklı bir takipçisiyim.

Oysa son 10-20 dk larda takımın kötü gittiği anlarda elbette oyunu lehimize çevirecek kadar olmadı daha.

Ama yeteneklerine ben inanıyorum.
                              Aynen Katılıyorum
                              Més Que Un Club

Yorum

• İlk olarak CeMtS-1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                erginde bu saydıklarının zerresinin bile olduğunu sanmıyorum...
                                aynen katılıyorum sana kardeşim şu sahaya bu kadar maçta kimi koysan forvete top çarpar yine girerdi be adfamda daha tık yok böyle santrafor falan olmaz...

Yorum

Yükleniyor...
                                X