Ergin'de Umut'ta olmayan şey var ama onda olanlar yok. Ergin top ayağına geldiğinde tipik santrafor hareketlerinde gayet başarılı ama ne hırsı ne mücadelesi var ne de koşuyor. Umut ise hiçbir forvet hareketini yapamazken koşup, her topa atlayıp zıplayıp kendine pozisyon yaratmaya uğraşıyor. Ergin top ayağındayken biraz da Fatih'i andırıyor. Belki o da Sultan gibi geç açılacaktır diye umut ediyorum. Ah bir kendini tam kapasite sahaya verse, son vuruş ve pozisyon alma çalışsa biraz da işi ciddiye alsa şu dönemde çok işimize yarayabilir...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ergin Keleş
Daraltma
X
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu adamdan topçu olmaz
Bu hayatta başarılı olabileceğini düşündüğüm tek iş bu.Sen ağlat biz severiz seni...
Aşkın rengi:BORDO-MAVİ
ts_mania
Yorum
-
ergin sende gitsen ya rusyaya.
Yorum
-
İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa keske su Ergin'in yetenegini potansiyelini alip Umut'un su azmiylan birlestirsek belki dogru duzgun bi forvetimiz olur. Ne dersiniz?
Potansiyel ?
Ergin ?
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
buçocuk trabzon lisesi dünya şampıyonu olduzaman dünya liseler arası gol kralı oldu sonra buçocua psv ain tovun almak isedi dönemin başkanı sümer araya girdi brakmadı boşmukaveleye imza atdedi parayı konuşuruz ama ergin kabul etmedi alcam parayı söleyin yoksa giderim dedi sonra anlaştılar vekaldı herkes on ayeni fatih diyodu ancak orda kaldı biradım ileri gidemedi erken yaşta kazan dı bolparayı karı kız bittibiz trabzonluyuz yatam sustururuz ya kan kustururuz
Yorum
-
Ergin o yaşında güzel kariyere sahip.
Bence rahatlamış bir Trabzonsporda 3 maç ilk 11 de oynatılırsa kendisi hakkında net bir fikir elde edilebilir.
Kendisi hakkında saçları üzerinden fikir üretildiğini de bildiğim için eleştirilerin meraklı bir takipçisiyim.
Oysa son 10-20 dk larda takımın kötü gittiği anlarda elbette oyunu lehimize çevirecek kadar olmadı daha.
Ama yeteneklerine ben inanıyorum.
Yorum
-
İlk olarak lazekom_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebuçocuk trabzon lisesi dünya şampıyonu olduzaman dünya liseler arası gol kralı oldu sonra buçocua psv ain tovun almak isedi dönemin başkanı sümer araya girdi brakmadı boşmukaveleye imza atdedi parayı konuşuruz ama ergin kabul etmedi alcam parayı söleyin yoksa giderim dedi sonra anlaştılar vekaldı herkes on ayeni fatih diyodu ancak orda kaldı biradım ileri gidemedi erken yaşta kazan dı bolparayı karı kız bittiTrabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.
Yorum
-
Daha önce demiştim yine yazayım,
yaşından medet uman renktaşlarım ;
Ergin 1983 doğumludur.Yaşını küçültmüştür.Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).
Yorum
-
İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa keske su Ergin'in yetenegini potansiyelini alip Umut'un su azmiylan birlestirsek belki dogru duzgun bi forvetimiz olur. Ne dersiniz?
erginde bu saydıklarının zerresinin bile olduğunu sanmıyorum...
Yorum
-
İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErgin o yaşında güzel kariyere sahip.
Bence rahatlamış bir Trabzonsporda 3 maç ilk 11 de oynatılırsa kendisi hakkında net bir fikir elde edilebilir.
Kendisi hakkında saçları üzerinden fikir üretildiğini de bildiğim için eleştirilerin meraklı bir takipçisiyim.
Oysa son 10-20 dk larda takımın kötü gittiği anlarda elbette oyunu lehimize çevirecek kadar olmadı daha.
Ama yeteneklerine ben inanıyorum.Més Que Un Club
Yorum
-
İlk olarak CeMtS-1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleerginde bu saydıklarının zerresinin bile olduğunu sanmıyorum...
Yorum
Yorum