Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gökdeniz Karadeniz

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hoca bu işte.İvan Berdiev!

Tebrikler Gökdeniz.
    Bordomavi.net

Yorum

• Biz şampiyonlar ligine gidemedik ama bizden gidenler gidiyor buna da şükür.

Yorum

• Tebrikler Karadenizim.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• tebrikler gökdeniz terim ve kurmaylarına kapak olsun

Yorum

• Helal be gökdeniz
            ŞAMPİYON TRABZON

Yorum

• İlk olarak DİE4YOU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yarın kaç gazete bu maçı,gökdeniz'in golünü haber yapacak merak ediyorum.
              Emin ol ne bizim için ne de Gökdeniz için önemli değil kimin ne yazdığı...Onu kimin takip edip gurur duyduğunu O çok iyi biliyor....Yemişim basınını da....
              Serhat KIRKAYAK kardeşimin dediği gibi "Bordoyla Mavi kefenim olsun,Trabzonum bu sene şampiyon olsun"

Yorum

• Seviyorum Seni Gökdeniz....Tebrikler...
                HY67...

Yorum

• Terim şimdi Adebayor'u,Koller'i babası güreşçi Van Buyten'i çağırsın.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• maçı başından beri uefa resmi sitesinden takip ediyorum.dakika 72 falan gökdenizin istatistiklerine baktım sonra chat diye bir bölüm gördüm.oraya iki kelime hadi gökdeniz gol at deyip göndere tıkladığım anda yukarda 73' gökdeniz karadeniz yazısını gördüm.
                    gerçekten çok sevindim.helal olsun gökdenize.hiç bir başarısını yazmayan şeref konusunda bazı yokluklar çeken medyaya da kapak olsun.
                    HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

• yıldız olmadığını bir kez daha kanıtladın tebrikler

Yorum

• Bu rubinin hocasi müslümanmiydi ?

Yorum

• helal olsun 61 numaranın neo camp ta gol atması inanılmaz güzel bir duygu. inşallah darısı bordo mavi formayla olur.

bu arada bu akşamki maçlarda ev sahibi takımlardan sadece olimpiyakos kazanabildi.
                          öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
                          MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
                          BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• yıldız değil bu adam ...alanzinyo zafer yelen engin baytar bunlar yıldız.........
                            Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• gökdeniz milli takimda ise yaramaz diyen bir kac taraftarimiza selamlar...
                              Duysun cümle alem bu büyük sevdayı TRABZONUM için yıkarız dünyayı!..

Yorum

• Nou campta bizleri gururlandırdın tebrikler aslanım benim..Nou camp'ı susturan adam 61 numaralı formasıyla Gökdeniz Karadeniz...Seninle gurur duyuyoruz..Terim bu gol sana gelsin odun kafa
                                Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                                As Roma
                                Francesco Totti "10"
                                Twitter:cemtotti61

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim