Uyduda polsat sport extra diye bir kanal veriyor maçı.ben şu anda izliyorum.gökdeniz 61 numaralı formasıyla sahada.dk 17 maç golsüz devam ediyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gökdeniz Karadeniz
Daraltma
X
-
ya ben ızleyemıyorum sen su an ızleyebılıyomusunİlk olarak AyKaN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesporx.com canlı yayınlıyor maçı.
Yorum
-
Rubin'i Spartak durdurdu: 0-3
Rusya Premier Ligi 8. hafta maçında 7 haftada topladığı 21 puanla liderlik koltuğunda oturan Rubin Kazan evinde Spartak Moskova'ya 3-0 mağlup oldu. Türkiye'nin internet üzerinden yayın yapan ilk ve tek televizyonu Sporx TV'de Rusya Premier Ligi heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. Bugün canlı olarak izlediğiniz mücadelede haftaya lider giren Rubin Kazan evinde Spartak Moskova'ya 3-0 mağlup oldu. Gökdeniz ve Tomas'ın ilk 11'de başladığı mücadelede ev sahibi Rubin en yakın rakibiyle arasında olan 7 puanlık farkın getirdiği rehavetle maça tutuk başladı. Özellikle Welliton'u durdurmakta zorlanan ev sahibi ekip defansında yaşadığı tehlikelerle dikkat çekti.
Konuk Spartak 20. dakikada Velliton'un attığı golle 1-0 öne geçti. İlk yarıda başka gol olmadı ve Spartak Moskova Rubin önünde ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. İkinci yarıya mağlup giren Rubin'de Hasan Kabze oyuna girdi. Milli futbolcumuz Gökdeniz Karadeniz'in etkisiz bir futbol sergilediği mücadelenin 66. dakikasında Spartak Bazenov ile durumu 2-0'a taşıdı. İkinci golden sadece 3 dakika sonra bu kez sahneye Pavlenko çıktı ve takımını 3-0 öne geçirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Rubin Kazan aldığı bu mağlubiyetle 21 puanda kaldı. Spartak Moskova ise puanını 13'e çıkarttı.
02.05.2008
Kaynak : Sporx.com''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
Yorum
-
Gökdeniz bu hafta atamamış gol...olsun haftaya atar inşallah....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum