Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gökdeniz Karadeniz

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bugün asist hanesine 2 tane daha ekledi, karşı karşıya gol kaçırsa bile mustafa keçeliye bile gol attırmayı başardı. takımın vazgeçilmezi. fener maçında da çok şey bekliyoruz senden....

Yorum

• Futbolun ve karşı karşıya kaldığın pozisyonda atamadığın golle hiç şaşırtmadın Mükemmel oynadın yine. Böyle güzel oyun bekliyordum şaşırmadım. Kaleciyle karşı karşıya kaldın " atamıcak " dedim atamadın yine şaşırtmadın. Yahu Lütfen at artık kaleciyle karşı karşıya kaldığında Acıyormusun ne yapıyorsun anlamadım bir türlü.
      Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
      “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
      Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Gökdeniz'in sarı kart sınırında olduğu Ziya Hoca'nın hiç mi aklına gelmez anlamadım...
        Trabzon bir sevda,
        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Gökdeniz'in sarı kart sınırında olduğu Ziya Hoca'nın hiç mi aklına gelmez anlamadım...
          ziya doganın beynini unutmuşun hatırlatıyım dedim
          Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

• başka kapıya satılık futbolcumuz yok bizim GALATASARAY

Yorum

• Sivasspor macinda da takimin en cok calisanlarindan birisiydi. Bu takimda her zaman ilk 11 de oynamali, oynuyorda.
              Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• bencede şu halde fatihten daha fazla değeri var ve satılırsa daha yüksek bi fiyata satılması lazımm...ayrıca helal be maradona gökdeniz tek başına çıkıyo oynuyo alıyo maçı yattara ceyhun iyi oynamamış umrundamı..kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonu kaçırması sorun değil onun kadar başkası koşsa adamın topa vurmaya gücü bile kalmaz belkide..

Yorum

• gökdeniz bu kadar övgüyü yerden göğe kadar hakediyor.
                  bravo valla.
                  helal olsun aldığı para.
                  T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• takımı buaralar o çevirio fener maçında 2 kişi ona katılsa yenebiliriz febe yi

Yorum

• İlk olarak fırtına4161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      başka kapıya satılık futbolcumuz yok bizim GALATASARAY
                      bize yani taraftara göre öyle. ama bir iki ay sonra nuriş in gökdenizi içimiz sızlayarak verdik demeçlerini görürsen şaşırma
                      Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                      Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• fner maçında senden gol bekliyorum..

(UEFA)

Yorum

• gökdenizin sakatlığı hızla iyileşiyormuş gerçi sakatlandığınıda duymamıştım ama...inşallah fener maçında sonhaftalardaki performansını sürdürür ozaman söylenenlerin aksine maçı alabiliriz

Yorum

• bu sene ayakta durabilen tek futbolcuydu nerdeyse, gerçekten süper bir performans sergiledi,her maç çok hırslı ve azimli gözüktü,ama bir nevi yazık oldu bu performansa, çünkü takımın durumu ortada...
                            ama ben inanıyorum gelecek sezon kaldığı yerden devam edecek....
                            Devlet, Trabzon'a ayıracağı bütçe yatırımlardan kessin bu projeye(akyazı) aktarsın. Hastane biraz geç olsun. Çünkü adam maça gitmeyince hasta oluyor
                            Sadri ŞENER

Yorum

• Gökdeniz'e yakin mutlaka bir adam bulundurulmali. Cünkü Gökeniz topu aldigi zaman bir anda ileriye ikiyor ve bu durumda Gökdeniz'i iki kisi kilitliyor. Gökdeniz ise o durumda bir anda pas atacak adam bulmior ve pozisyon ölebiliyor. Gökdeniz'e yakin bir dam oynatilmali bence. Galatasaray macinda gördük, Gökdeniz topu alip bir anda ileriye kaciyor ama önü iki kisi tarafindan kesiliyor. O durumda pas verecek adam da bulamiyordu Gökdeniz.
                              Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• haydi Gökdeniz ...!

göster kendini !!!

(UEFA)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim