bugün asist hanesine 2 tane daha ekledi, karşı karşıya gol kaçırsa bile mustafa keçeliye bile gol attırmayı başardı. takımın vazgeçilmezi. fener maçında da çok şey bekliyoruz senden....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gökdeniz Karadeniz
Daraltma
X
-
Futbolun ve karşı karşıya kaldığın pozisyonda atamadığın golle hiç şaşırtmadın
Mükemmel oynadın yine. Böyle güzel oyun bekliyordum şaşırmadım. Kaleciyle karşı karşıya kaldın " atamıcak " dedim atamadın yine şaşırtmadın. Yahu Lütfen at artık kaleciyle karşı karşıya kaldığında
Acıyormusun ne yapıyorsun anlamadım bir türlü.
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
ziya doganın beynini unutmuşun hatırlatıyım dedimİlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGökdeniz'in sarı kart sınırında olduğu Ziya Hoca'nın hiç mi aklına gelmez anlamadım...
Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61
Yorum
-
bencede şu halde fatihten daha fazla değeri var ve satılırsa daha yüksek bi fiyata satılması lazımm...ayrıca helal be maradona gökdeniz tek başına çıkıyo oynuyo alıyo maçı yattara ceyhun iyi oynamamış umrundamı..kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonu kaçırması sorun değil onun kadar başkası koşsa adamın topa vurmaya gücü bile kalmaz belkide..
Yorum
-
bize yani taraftara göre öyle. ama bir iki ay sonra nuriş in gökdenizi içimiz sızlayarak verdik demeçlerini görürsen şaşırmaİlk olarak fırtına4161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebaşka kapıya satılık futbolcumuz yok bizim GALATASARAY
Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
-
Yorum
-
bu sene ayakta durabilen tek futbolcuydu nerdeyse, gerçekten süper bir performans sergiledi,her maç çok hırslı ve azimli gözüktü,ama bir nevi yazık oldu bu performansa, çünkü takımın durumu ortada...
ama ben inanıyorum gelecek sezon kaldığı yerden devam edecek....Devlet, Trabzon'a ayıracağı bütçe yatırımlardan kessin bu projeye(akyazı) aktarsın. Hastane biraz geç olsun. Çünkü adam maça gitmeyince hasta oluyor
Sadri ŞENER
Yorum
-
Gökdeniz'e yakin mutlaka bir adam bulundurulmali. Cünkü Gökeniz topu aldigi zaman bir anda ileriye ikiyor ve bu durumda Gökdeniz'i iki kisi kilitliyor. Gökdeniz ise o durumda bir anda pas atacak adam bulmior ve pozisyon ölebiliyor. Gökdeniz'e yakin bir dam oynatilmali bence. Galatasaray macinda gördük, Gökdeniz topu alip bir anda ileriye kaciyor ama önü iki kisi tarafindan kesiliyor. O durumda pas verecek adam da bulamiyordu Gökdeniz.Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.
Yorum
-
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum