Maçtan önce röportajda kupayı alırsanız takımın başında tüm kupaları alan teknik direktör olarak tarihe geçeceksiniz minvalinde bir soru yöneltildi bu şahsa, cevabı "ben zaten bu kulübün tarihe geçtim" olan bir kafa işte bu şahıs
Abdullah Mucib Avcı
Daraltma
X
-
-
Sıradan bir teknik adam bjk 'li oyuncuların 1. golden sonra ortadan direkt, hiçbir Trabzonsporlu oyuncusuna değmeden dalga dalga geldiğini görür ama müdahale etmez... Neden? Çünkü final maçına iyi hazırlanılmamış.
Avcı, bir yandan sahaya bakarken kafasının içinde de kulübeye bakıyor. Ve ne oluyor dersiniz? Bitik bir kulübe. Trezeguet, Orsic, Pepe bitik, neden? Afrika Kupası sonrası Trezeguet formda geldi, Pepe yatmış. Neden Pepe'nin kulağı çekilmedi, çünkü o da solbek Arif gibi yıllık 100 bin EURO'ya oynuyor (rakam misaldir)
Orsic ok, sakat,ya gençler, Umut Güneş,Kerem hazırlanmadigi gibi, Mendy stoperde?!! Hadi Benya'nın tipi beğenilmedi diyelim, Fernandes veya Benkovic neden hazırlanmaz stopere ki Benkovic Avcı geldiği dönem forma girmişti, Kestin ve bitti adam!
Mendy stoperde Edgar İE etkisi yaptı ,OK ama her maç olmaz ki! Bu tür maçlarda ortayı güçlü tutmak için defansta başka alternatif yok Avcı'nın ve her demeçte MODERN FUTBOLDAN bahsediliyor!
Özetle bu dönem artık bitmeli keza son 3,5 sene bunun için yeterli .
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiEn son CEMEFKER tarafından düzenlendi; 24.05.2024, 11:11.''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
Yorum
-
En merak ettiğim şey berbat geçen bi ilk yarıdan sonra neden oyuncu değiştirmeyip aynı 11le ikinci yarıya çıktın mesela ne düşündün. Baktın takım aynı bok Trezegeyi oyuna alacaktın ama bjk 2-1 yaptı o sırada golden sonra girdi Trezege dk 53'te falan. Ve o oyuncu değişikliği yüzünden 2-2 olduktan sonra da merkezi güçlendiremedik çünkü oyunu 3 defa durdurduğu için 5 değişiklik hakkının sadece 3'ünü kullanabildik. Halbuki Trezegeyi devrenin başında oyuna alsa değişiklik hakkımız olacaktı.Yorum
-
Dün gece sadece kupayı kaybettik diye üzülmedim, önümüz sene de bu seneden iyi geçmeyecek bunu gördüğüm için daha da üzüldüm.
Çünkü mevcut yönetim seni göndermeyecek, sen de bu takıma daha fazlasını veremeyeceksin maalesef. Keşke yanılsam
Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek :tsamblem:Yorum
-
-
Artık maç sonunda kötü oyunu kabullenme safhasına geçti. Bakıyorum da ne güzel açıklıyor öyle. Rakibi püskürtemedim falan diyor. Eskiden yüzsüzce kabullenmez, iyi oynadık derdi.
Ligin açık ara en kötü hocası. Kadronun yapısal sorunları var ancak hiçbir çözüm üretemiyor.
Merkez kötüyse başka şeyler dene. Oraya stoper koy. Genç koy. Üçlü defansa dön, 3-4-3 oynat. Bir şeyler dene.
Tek yaptığı hamle orta sahayı boşaltmak. İkinci yarıda baskıyı devam ettiremedik çünkü düşen topları alamadık, alacak oyuncu yoktu. Baskı kırıldı ve sürekli geri koştuk.
Bunları maç sonunda kabullenmekle iş çözülmüyor. Çözüm üretemiyorsun.Yorum
-
abi adamın öyle bi maaşı varki takımı küme düşme noktasına getirse bile rahat rahat kovamazsın 2 milyon euro sanırsın bana jürgen klopp haketmediği bir para çünkü oynattığı futbolu sıfır deneyimi olan 1 milyon tl maaşla çalışacak yeni yetme bir hoca bile oynatabilir daha doğrusu ortada bi futbol anlayışı yok neye dayanarak bu kadar parayla tekrar getiriyosun bu adamıEn son pablosantos tarafından düzenlendi; 24.05.2024, 13:49.Yorum
-
Son döngüde de böyle olmuştu hocam:Artık maç sonunda kötü oyunu kabullenme safhasına geçti. Bakıyorum da ne güzel açıklıyor öyle. Rakibi püskürtemedim falan diyor. Eskiden yüzsüzce kabullenmez, iyi oynadık derdi.
Ligin açık ara en kötü hocası. Kadronun yapısal sorunları var ancak hiçbir çözüm üretemiyor.
Merkez kötüyse başka şeyler dene. Oraya stoper koy. Genç koy. Üçlü defansa dön, 3-4-3 oynat. Bir şeyler dene.
Tek yaptığı hamle orta sahayı boşaltmak. İkinci yarıda baskıyı devam ettiremedik çünkü düşen topları alamadık, alacak oyuncu yoktu. Baskı kırıldı ve sürekli geri koştuk.
Bunları maç sonunda kabullenmekle iş çözülmüyor. Çözüm üretemiyorsun.
Reddediş -> kabul ediş -> düzeltemeyişi kabullenme (bariz hatalarını hiçbir şekilde düzeltmediği halde) -> kaçış
şeklinde ilerliyor olay örgüsü. Hafiften kabul edişe geçti. Avrupa'da Konferans gruplarına bile kalamayınca ligi hedef gösterir. O da olmayınca 3.lük ve kupayı hedef gösterir. Birileri balkonunun altına gider hozam gitme filan yapar sonra bi baktın -30m dönemsel rapor ve tazminatıyla ayrılan bir AA.Yorum
-
bir insandan ne kadar çok nefret ediliyorsa senden o kadar nefret ediyorum mucip avcı bey. Senin yüzünden maçları izlemiyorum artık. Tamam sen profsun en iyisisin tamam anladık be adam. tez zamanda def olman ümidiyleYorum
-
-
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum