Seni ve seni sevenlerden nefret ediyorum. Yeni sezon yine senle hüsran olacak
Abdullah Mucib Avcı
Daraltma
X
-
Çok yüklenmeyin, başlık kaybolabilir sonra.
Bakalım Trabzonspor'un geleceği mi daha erken kaybolacak yoksa başlık mı...
Söylemleri ve tutumundan öyle anlaşılıyor ki Trabzonspor'un geleceği, taraftarın sağlığıyla pek alâkadar değiller kendileri, en azından başlığının kaybolmasını istemiyorsa istifa etmeli A. Avcı...
(Okuyor diyorlar ya hani, belki okur, okutur, neyse...)Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.Yorum
-
Yorum
-
Büyüklerimiz 96 daki fenerbahçe maçının travmasının senelerce sürdüğü söyler. Dün akşam ki maçtan sonra insanlarda bıraktığı üzüntü kolay kolay unutulmaz. Öldükten sonra bile çoğu insan arkasından küfür edecek. Keşke böyle olmasaydı ama doğruları yazayım ben.Yorum
-
Bir Takım 14. Dakikada golü atınca topun arkasına geçmeye, zaman geçirmeye, ağır hareket etmeye başlamaz. Bunun akılla mantıkla açıklaması yoktur, embesilliktir, ezikliktir.Yorum
-
Bu Şahıs geldiğinden beri maç izlemiyorum bugünde izlemedim kafam da gayet rahat , bizim camiaya da müstahak böyle karaktersizler. Şahsen benim midem kaldırmıyor bu adamı kaldıranlar buyursun keyfini çıkarsın.Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!Yorum
-
Valla artık bende izlemeyi düşünmüyorum.
Hele stada falan gitmek asla.
Şampiyonluk sezonunda bile 2 maça kalktım gitmiştim nalet olsun demiştim. Ertosu alsın evinde beslesin bunu beraber izlesinler.Özkan SÜMERYorum
-
Bu adam buralari okutuyor önceki basligin kaybolduguna inanan avarel varmi gercekten ya ? Bu adam cok tehlikeli bir tip. Senden de seni yüzde bir savunandan da nefret ediyorum. Sehirde de bir babayigit yok buna haddini bildirecek. Tribünler tepki veremez hepsi yalaka. Abi bu takimin neresi büyük takim gibi yonetiliyor ? Tamam gecmisimiz mazimiz basarilarla dolu istanbul takimlarina bela olduk avrupada basariliydik ama son yillarda ne yaptik? Sadece avci ozelinde degil dedigim ama hangi buyuk takim boyle bir hocaya katlanirdi ? Hangi buyuk takimin taraftar profili bu kadar tepki vermekten aciz olurdu ?Yorum
-
-
Kupayı alamamaktan ziyade; Çeşme'de, Bodrum'da güneşlenmek yerine, Avrupa Kupası maçı oynamak zorunda olduğu için üzgündür. Üzüntüsü, Hülya Avşar konserinde geçer.En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 24.05.2024, 09:05.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.Yorum
-
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum