Bıraktığın enkazı unutmayacağım.Sen Trabzonspor tarihinde kara lekesin benim için.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Abdullah Mucib Avcı
Daraltma
X
-
İlk olarak tsukru61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTepki verilmezse bir bakmışsın kulübede maç yönetiyor.
2 kötü sonuçta getirir Erto.
Yorum
-
Abdullah Avcı ne yazık ki amacına ulaştı. Onun yarattığı tahribat, ölçemeyeceğimiz seviyede.İlk olarak [KAPLAN] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSıra konferans kupasından elenmek.
Bu sıra zarfında da elimizdeki değerleri yok pahasına göndertebilir.
Bu adam, bakın Trabzonspor benden sonra uzun yıllar toparlayamadı diyebilmek adına, verebileceği en büyük tahribatı verip gitmek için ant içmiş bile olabilir.
Egosu zirve yapmış, çok tehlikeli bir adamla karşı karşıyayız.
Bir daha adını bile anmak zorunda kalmayacak şekilde bir an önce kurtulmalıyız.
Belki de en önemlisi, Trabzonspor ruhunu emdi adam.
Bu yönetim ve Abdullah Avcı kara leke olarak Trabzonspor tarihinde yer almalıdır ve asla unutulmamalıdır.. .
. Futbol yetenekli aptalların oyunu olmamalı
. .
Yorum
-
İyi teknik direktörler giderken iyi bir miras bırakırlar. Bu şahıs hem kötü teknik direktör hem de kötü bir insan olarak devasa bir enkaz bırakıp gitti. Arada Trabzonspor'un son 30 senedeki en iyi başkanı olan Ahmet Ağaoğlu'nu da yedi.
Bunun bıraktığı enkazı toparlamak yıllarımızı alacak. Senin bu kulübe adım attığın güne lanet olsun Allah'ın belası.
Yorum
-
Avrupa Kupası'nda rakibi de sanki Barcelına, Madrid, City, Juventus... Konferans Ligi eleme turundan bahsediyoruz.
Fatih buna bakıp ders çıkarmalı. Şu demeçlerdeki kibirden, yalandan uzak durmalı. Yoksa teknik direktörlük kariyeri 2026'yı görmeyebilir.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Mucib kısa bir süre içinde trabzonspor'un yeni teknik direktörü olacak. Aylardır ısrarla bunun gerçekleşeceğini düşünüyorum. Transfer süreci bile başlı başına bunun göstergesidir. Pahalı kadro kurulmuyor. Bu senede geçiş sezonu olacak seneye muhtemelen daha iddialı kadro kurulur. Zaten bir kaç ay önce röportajında tekrardan trabzonspor'da çalışmak istediğini söylemişti
Yorum
-
benim adıma filmin kopuşunun başlangıcı 2021-2022 sezonunda kupada yarı final mi çeyrek final mi şimdi tam hatırlayamadığım kayseri maçıdır.
o dönem şampiyonluk yolunda çok iyi kenetlenmiş, oturmuş ve kaliteli bir kadroya asla yakışmayacak şekilde, 4-2'lik bir skorla mağlup olmuştuk.
maç sonunda bu hoca, hatırladığım zaman hala beni sinirlendiren bir tavırla "biz saygı bekliyoruz" gibi bir şeyler zırvalamıştı kayserinin oluşturduğu deplasman atmosferine atıfla. şampiyonluğu ilan etmiştik onu kast ediyor.
ulan adamlar kazansa türkiye kupasında finale çıkacak, elbette sana dar etmeye çalışırlar o stadı, bundan daha doğal ne var? ayrıca şampiyonlukla türkiye kupası maçı ne alaka, bu nasıl spor ve rekabet ruhundan uzak, hepsinden öte futbol ruhundan uzak bir açıklamadır? rakip taraftardan saygı maygı bekleyeceğine o takım durduk yere niye kupadan vazgeçiyor onu anlatsana?
garip bir şekilde kimse çok dikkat etmedi sanıyorum o maça. halbuki çifte kupayla pekala tamamlayabileceğimiz bir sezondu. resmen durduk yere elendik, ve benim için daha önemlisi çıkışta elenmemizi değil saçma salak şeyleri konuştu hoca.
o basın toplantısında "burada olmayan bir şeyler var" demiştim. sonra gidişi de geri dönüşü de zamanlama açısından yanlıştı. her şeye rağmen bağın kopuşunda saha içi etkili olsa da bence nihai unsur yine saha dışındaki bu saçma tavırlar ve açıklamalarıydı.
ayrıldıktan sonra da bu tavırlar devam etti ve artık hiçbir şekilde bir gönül bağı kaldığını düşünmüyorum.
kendini iyi ifade ediyor diye övülen adamın anlatım bozukluğu içermeyen, sentaksı semantiği doğru düzgün kurabildiği tek bir cümlesi yok
açıklamaları futbolun ve daha önemlisi sporun, rekabetçiliğin gerekleriyle hiçbir zaman bağdaşmadı, bağdaşmayacak. sosyal iq'su çok düşük.
saha içinde 21-22 sezonunda başarılı maçları vardır, kartvizit bıraktığı maçları vardır bunu inkar edemem. bana kalırsa asıl başarı newton'dan miras kadroyla yakaladığı puan ortalamasıdır. şampiyonlukta mental süreci iyi yönetmeye çalışmış, gereken yerlerde dokunuşlarını göstermiş, rakiplerin zaafiyetini fırsata iyi çevirerek bir yarış olmamasını sağlamıştır.
zira 40 yıl sonra -resmi olarak- ancak böyle şampiyon olunur, farkı olabildiğince açarak. liverpool da o laneti böyle kırdı, napoli de. bir yarış olursa kaybetmen çok olası, erkenden filmi koparman lazım.
bir büyük takım daha yapar mı bilmiyorum, belki fenerbahçeyle 1 kez kesişebilir yolları. o macerayı da görüp dışarıdan dalgamızı geçmek çok keyifli olur. bizimle ise kesinlikle tekrar bir birliktelik yaşanmamalı, bu ilişki dönüşsüzce bitti.futbol estetiğinin zirvesi kayarak müdahaledir
- Beğen 1
Yorum
-
Pahalı kadro kurulmuyor derken son 6 ayda bonservislerine 50 milyon avro civarı ödendi. Güncel maaş tablosuda bonuslarla 40 milyon Euro üzeri. Emekleri için teşekkür edip yollanması gereken Visca, Waka hâlâ kadroda...Onuachu, Batagov, Onana, Savic dışındakiler Gençlerbirliği, Gaziantep FK ayarında oyuncular. Fatih Tekke hocamızda İstanbulspor ayarında hoca. Yönetim desen 2 davar güdemeyecek heriflerden oluşuyor. Puzzle biraraya gelince Lig 6. hayırlı olsun.İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMucib kısa bir süre içinde trabzonspor'un yeni teknik direktörü olacak. Aylardır ısrarla bunun gerçekleşeceğini düşünüyorum. Transfer süreci bile başlı başına bunun göstergesidir. Pahalı kadro kurulmuyor. Bu senede geçiş sezonu olacak seneye muhtemelen daha iddialı kadro kurulur. Zaten bir kaç ay önce röportajında tekrardan trabzonspor'da çalışmak istediğini söylemişti
Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
"Çaykur Rizespor, Kayserispor karşısında alınan 1-0’lık mağlubiyetin ardından teknik direktör İlhan Palut’un görevini bırakmasıyla başlayan arayışını kısa sürede sonuçlandırdı. Karadeniz temsilcisinin, son olarak Trabzonspor’u çalıştıran deneyimli teknik adam Abdullah Avcı’yla anlaşma sağladığı belirtildi." kararİlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMucib kısa bir süre içinde trabzonspor'un yeni teknik direktörü olacak. Aylardır ısrarla bunun gerçekleşeceğini düşünüyorum. Transfer süreci bile başlı başına bunun göstergesidir. Pahalı kadro kurulmuyor. Bu senede geçiş sezonu olacak seneye muhtemelen daha iddialı kadro kurulur. Zaten bir kaç ay önce röportajında tekrardan trabzonspor'da çalışmak istediğini söylemişti
Yorum
-
Kendilerini pek sevmesem de, Rizespor camiasına şimdiden geçmiş olsun.
Edit: Rize işi olmamış. Sir Abdullah Avcı'nın Rize'lerde sürünecek olması sürpriz olmuştu zaten.En son Tarjeta Amarill tarafından düzenlendi; 14.12.2025, 12:20.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum