kophenag maçını hatırlıyorum hiçbir şey yapmadı plana sadık kaldı beyefendi. İnsan son 10 dakika bari baskı yapardı. Hala bu ahlaksızı savunanlar var. Adam başarılarda kendine pay çıkarıyor başarısızlıkta yağmur yağdı şimsek çaktı, sosyal medyada kötülük yaptılar vs vs.
Abdullah Mucib Avcı
Daraltma
X
-
zirvesini zaten bizimle yaşadı ve artık çöküşünün keyfini çıkarabiliriz. Trabzonspor gibi bir takımı bir daha asla çalıştıramayacak ve önümüzdeki on yıl içinde önemsizliğe karışacak.Forvete: Tencere Hill
Sidober: Bud SpencerYorum
-
Yorum
-
Yayını baştan aşağıya izledim. İki camianın da büyük kesiminin kara listesinde olmasına rağmen en ufak kötü bir kelime etmeyişini takdir ettim, onun dışında tutulur tarafın yok. Hoca'nın Başakşehir'de özellikle GS ile oynadıkları o liderlik maçında haksızlığa uğradığı doğru ama ona kalırsa Beşiktaş'tan, A Milli Takım'dan, Trabzonspor'dan hep sosyal medya yüzünden gönderilmiş. "Organize kötülük" ifadesini bile hiç çekinmeden kullanabilmesi çok ilginç. Okan Buruk'un Başakşehir şampiyonluğunu bile kendine yoruyor. Abdullah Avcı gerçek bir narsist, psikolojik sorunları var.
Futboldan uzak kalması yaramış gerçi. Trabzonspor için ne yapacaktın kupayı mı alacaktın, bu kulübün geçmişte de böyle kötü dönemleri oldu gibi saygısızca açıklamalar yapmamış. Gittiği takımda oynattığı oyunun da farkında ama futbolda artık kimsenin pas sayısına, topa sahip olma oranına bakmadığının farkında değil. Artık koşu mesafesine bakıyorlar hocam, set hücumu için senin gibi ileri oynayan oyuncusuna kızmıyor kimse.
Hocam senin anlaman gereken iki şey var;
Birincisi sen bu kulübe ikinci gelişini Ertuğrul Doğan'la arkadaşlığına borçlusun. İkincisi sen bu kulübü şampiyon yapmadın, Trabzonspor seni "şampiyon hoca" yaptı. O rezil yan pas, geri pas oyununa rağmen Trabzonspor'un sana sağladığı kadro sayesinde şampiyon oldun sen. Sen yat kalk Doğan'a dua et. O yönetim başkanı düşürmese Ahmet Ağaoğlu seni ilk biletle geldiğin belediye takımına gönderecekti.Yorum
-
- haksizliga ugradigi kaybedilen sampiyonlukta hiç haksizliktan bahsetmedi, gs terim falan hiçbir sey demediYayını baştan aşağıya izledim. İki camianın da büyük kesiminin kara listesinde olmasına rağmen en ufak kötü bir kelime etmeyişini takdir ettim, onun dışında tutulur tarafın yok. Hoca'nın Başakşehir'de özellikle GS ile oynadıkları o liderlik maçında haksızlığa uğradığı doğru ama ona kalırsa Beşiktaş'tan, A Milli Takım'dan, Trabzonspor'dan hep sosyal medya yüzünden gönderilmiş. "Organize kötülük" ifadesini bile hiç çekinmeden kullanabilmesi çok ilginç. Okan Buruk'un Başakşehir şampiyonluğunu bile kendine yoruyor. Abdullah Avcı gerçek bir narsist, psikolojik sorunları var.
Futboldan uzak kalması yaramış gerçi. Trabzonspor için ne yapacaktın kupayı mı alacaktın, bu kulübün geçmişte de böyle kötü dönemleri oldu gibi saygısızca açıklamalar yapmamış. Gittiği takımda oynattığı oyunun da farkında ama futbolda artık kimsenin pas sayısına, topa sahip olma oranına bakmadığının farkında değil. Artık koşu mesafesine bakıyorlar hocam, set hücumu için senin gibi ileri oynayan oyuncusuna kızmıyor kimse.
Hocam senin anlaman gereken iki şey var;
Birincisi sen bu kulübe ikinci gelişini Ertuğrul Doğan'la arkadaşlığına borçlusun. İkincisi sen bu kulübü şampiyon yapmadın, Trabzonspor seni "şampiyon hoca" yaptı. O rezil yan pas, geri pas oyununa rağmen Trabzonspor'un sana sağladığı kadro sayesinde şampiyon oldun sen. Sen yat kalk Doğan'a dua et. O yönetim başkanı düşürmese Ahmet Ağaoğlu seni ilk biletle geldiğin belediye takımına gönderecekti.
- demirkol da her moku sordu da terim'i niye sormadi, rezil herifTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat ÖzyazıcıYorum
-
Yorum
-
Yanlış hatırlıyor olabilirim ama isim zikretmeden o maç hakkında bir cümle sarf etti diye hatırlıyorum. Mehmet Demirkol öyle bir şey soramaz zaten. Yalnız o değil, İstanbul medyasında kalem oynatan kimse soramaz. Konuyu dağıtmadan bir şey daha ekleyeyim. Vole'nin Youtube kanalına girin bakın, şampiyon olduğumuz sezon bile Trabzonspor hakkında bir yayın vardı sadece. Bunlar Trabzonspor Doblo fiyatına oyuncu aldı deyip FB'nin kaleci Ertuğrul'u 1 milyona Bolu'ya satmasına, GS'nin Morutan'ı Ankaragücü'ne 6 milyona opsiyonla göndermesine vs. tek yorum yapamayan adamlar.Yorum
-
vole ztn azili fbli, suratlarina bakmayali epey olmustur, serefsizlerYanlış hatırlıyor olabilirim ama isim zikretmeden o maç hakkında bir cümle sarf etti diye hatırlıyorum. Mehmet Demirkol öyle bir şey soramaz zaten. Yalnız o değil, İstanbul medyasında kalem oynatan kimse soramaz. Konuyu dağıtmadan bir şey daha ekleyeyim. Vole'nin Youtube kanalına girin bakın, şampiyon olduğumuz sezon bile Trabzonspor hakkında bir yayın vardı sadece. Bunlar Trabzonspor Doblo fiyatına oyuncu aldı deyip FB'nin kaleci Ertuğrul'u 1 milyona Bolu'ya satmasına, GS'nin Morutan'ı Ankaragücü'ne 6 milyona opsiyonla göndermesine vs. tek yorum yapamayan adamlar.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat ÖzyazıcıYorum
-
-
Adamin aciklamalari bile faul. Halen daha kendini ovme pesinde.
27 aralik trabzonspor iyi takim
Trabzonspor'un eski teknik direktörü Abdullah Avcı, sezon başında gerçekleştirdiği transferlerle ilgili konuştu.
1aralik Fatih terime gonderme
https://t24.com.tr/haber/abdullah-av...ermesi,1200073
30 kasim fenere sunum yaptim
En son jpositve tarafından düzenlendi; 22.01.2025, 00:33.Yorum
-
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum