Seni bu kulüpten ağlata ağlata göndereceğiz çapsız herif
Abdullah Mucib Avcı
Daraltma
X
-
İSTİFA ET ULAN ÇAPSIZ KORKAK HERİF DEFOOOLLL ARTIK DEFOLLL
SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiYorum
-
Trabzon da yaşayıpta şu herifi uçağa koyup paketlemeyen taraftara da yazıklar olsun.***GeNÇ***Yorum
-
Başına gelen her kötülüğü hak ediyorsun. Ligin açık ara en kötü hocası. Artık bitmiş. Bu işler böyle olsaydı Mustafa Denizli baş antrenör olurdu. Zamanın dışında kaldın artık. Senin futbol tezlerinin anti tezi çoktan üretildi. Artım çözüm üretemiyorsun. Defol git.Yorum
-
Biliyo musun aslında sen suçlu değilsin. Senin zaten kim olduğun belli, nasıl bir futbol oynattığın belli, geçmişte yaptıkların yapamadıkların belli, seni tanıyoruz hatta o kadar iyi tanıyoruz ki bir sonraki, iki sonraki hamlenin ne olacağını,ne diyeceğine kadar biliyoruz. Senin fanlarının da kudurma sebebi buydu. Seni bu kadar iyi tanıyor olmamızdı. Seni Beşiktaş maçından sonra hala bu takımda tutan, sana bu takımı baştan kurma fırsatı veren yönetim asıl suçlu olan.Yorum
-
"Çok da önemli bir taraftarım..." desem, iki saniye sonra durup "Ne saçmalıyorum" diye kendime sorarım. Çok şükür akıl sağlığım yerinde. Bunun gibi bunamadım.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.Yorum
-
Zerre kadar onurun şerefin haysiyetin gururun var mi ulan senin
Yuzun kayış gibi olmuş, kizarir mi ulan utanmaz haysiyetsizYorum
-
Ah ulan bi yerde karsima ciksan da o kayışa dönmüş suratina tukursem adi herif
Seni o kulupte tutanlarin ben taYorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum