Yarın ki sonuçtan bağımsız çoktan gönderilmesi gerekirdi. Yarın yine gönderilmesi gerekiyor.
Abdullah Mucib Avcı
Daraltma
X
-
-
-
Basın toplantısında pahalı kadro kuruldu diyen muhabire neye göre pahalı kadro diye cevap vermiş, 30 milyonluk Rapid seni madara etti sen ne konuşuyorsun hala çakma teknik direktör..I am not in danger , I am the danger..Yorum
-
Bu adam sonradan başarısızlık ile birlikte aşırı itici ve karaktersiz bir insan haline mi geldi yoksa zaten böyleydi de sportif başarı yüzünden fark etmiyor muyduk?
Her hafta saha sonuclarindan ve oyundan bağımsız muhakkak sinir uçlarına dokunan garabet bir açıklaması oluyor. Bu kadar da ayarsız biri değildi heralde. Şirazesi iyice kaydı son zamanlarda. Oynattığı futbolu geçtim demeçleriyle Beşiktaş taraftarı kıvamına getirdi bizi de kendisinden nefret noktasında.#Dik oynaYorum
-
-
Şu adama istifa diye bağıracak 100 kişi çıkmıyor mu o koca statta yazıklar olsun!En son Ozan Yılmaz tarafından düzenlendi; 29.08.2024, 20:56.Bize Her Yer TRABZON!Yorum
-
Dava açmasın diye susuyorum bende, yoksa.....................I am not in danger , I am the danger..Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum