Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şampiyon Trabzonspor! 2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Aynen nakzo bu adama cevap verilmedikçe ben haklıyım deyip trabzonspor değerlerine bu kadar ağır konuşan bir adama afkursun demek le gecistiremeyiz bu adama en ağır cevabı vermeliyiz ıst u babasının mali zannediyor inadına istda oynamaliyiz

Yorum

Yenikapı kutlamasınin gününe de sinirlenmiş
      Ekstra bişey çıkmazsa Fenerbahçe çok sert bir çöküşe gidiyor
      61

Yorum

İlk olarak Tahir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Evet haklı olduğu tek konu. Valiliğin derbi maç gününde bizim kutlamalara izin vermesi
        Umrumuzda mı bunların derbiciği anlamsız bir maç biz sampiyonlar ligi maçı oynadıgımız akşam bunlarda derbicik oynuyordu zorrrrrrrrtttttttttttt zoooorrrrtttttttt.
        Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
        O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
        Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
        Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

Kulüp bu herifi iplemeyerek en iyisini yapıyor bırakın kendi kendine konuşsun
          İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
          Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

Mikrofonu eline almış kendini oynuyor.... senin eline lolipop yakışıyor.
            Benim için bir sevdadır Trabzonspor Solumasamda havasını aşığım renklerine

Yorum

En iyi cevap.

Yorum

ali koç tımarhanelik olmuş resmen hahahahhaha büyük delirmiş.
                TRABZONSPOR-LAZIO-ATHLETIC BILBAO

Yorum

İlk olarak Tahir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Evet haklı olduğu tek konu. Valiliğin derbi maç gününde bizim kutlamalara izin vermesi
                  Yo orada da haklı değil. Kutlama sokakta yapılmayacak ki, belirlenen bir alanda yapılacak ve başka bir ilçede. İstanbul kimsenin babasının çiftliği değil.

Yorum

Koçumu çok büyük korku sardı. Seneye de şampiyon olamayacağını anladı, ağlıyor

Yorum

hakikaten tiyatro oynuyor tek kişilik oyun oynanıyor. Gelecek sezonlara inadına şampiyonluklara konulacak ambargoların önüne geçmek istiyor. bence donuna sahip çıksın....
                      Benim için bir sevdadır Trabzonspor Solumasamda havasını aşığım renklerine

Yorum

İstabul babanın tapulu malı mı lan it??? sırf bu köpeğe haddini bildirmek , daha çok çıldırtmak için, Pazar günü yenikapıdayım... KUUDUUUURRRRRRR

Yorum

Beyefendiye söyleyin frankfurt taraftarı avrupa liginde finale yükselince sahaya girdi hemen uefaya başvursun frankfurt hükmen yenik sayılsın kupayı asıl hakeden efsane takım fb finale yülseltilsin hadi ii.iıiii ama hadi ii.
                          Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                          O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                          Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                          Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

Köprüye bayrak asılmasına bile kudurmuş. Rambo okan gibi keserken yakalanmaz umarım
                            ( ゚д゚)

Yorum

bence ali koc onumuzdeki sene icin siyasilerden garanti almaya calisiyor.hile hurda olmayinca fenerin bir halt yapamayacagini iyi biliyor.onumuzdeki sezon yine sampiyon olamazsa kuvvetle muhtemel harcadigi paralara bakmadan kendisini paketleyecekler.kusura bakma ali seni kimse kurtaramaz.
                              bu ligde VAR oldugu surece istanbul eskisi gibi at kosturamayacak.gorun bakin bizim sampiyonlukla dogru yonetilince zirveye oynayabiliriz algisi anadolu kuluplerine iyice yerlesecek ve istanbul'a daha fazla direnecekler.

Yorum

Uluslararası tescilli hırsız camianın ezik başkanı...

Haksızlığı hak olarak görmeye alıştınız yıllarca, artık sizi elimizden kimse alamaz! Her sene kahrınız olacağız, atmaya çalıştığınız her çamuru yaranıza merhem diye süreceksiniz ama boş! Dindiremeyeceksiniz!

Biz var oldukça siz anıracaksınız !

EN BÜYÜK TRABZONSPOR! ŞAMPİYON TRABZONSPOR !
                                Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek

Yorum

Çalışıyor...
                                X