Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şampiyon Trabzonspor! 2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!
Sevda uğruna verilen onca can, çekilen onca cefa sonunda vuslata erdi. Biz sevdamıza sahip çıkanlar en çok biz hakkettik. Selam olsun Dozer Cemil'e , Selam Olsun Kazım Koyuncu'ya selam olsun Mehmet Dalman, Hüsnü Civelek'e. Selam Olsun Mustafa Çelik'e. Ve Selam Olsun bordo mavi uğruna yitip gidenlere. Şimdi vakit vuslat vakti. Şimdi vakit "Şampiyon TRABZONSPOR" diyerek yeni destanlar yazma vakti. Şimdi vakit haramilerin saltanatını 8. Defa yıkma vaktidir. Yaşa Varol şanlı TRABZONSPOR'um. Bordooooooooo! 🔴
ne biçim adam bu....
param var diye herşeyi söylerim herşeyi yaparım zannediyor..
muhtemelen iki takım taraftarını kin ve düşmanlığa sevkedecek sözlerde bulunacak..
parası ve gücüyle herkesi satın alabileceğini zannediyor..ama karşısında güce tapan şb taraftarı var zannediyor..
be evett BULDUMMMMMM..aşağıyya atacam ..kocun açıklamaları sonrası..keşke kulüp yarın yazacağım bilgiyi paylaşsa ..o değilse bile sosyal medyada taraftarlarımız paylaşsa
hiç değiştirmeden bu yazıyı Resmi siteye kopyalarım..
kulüp yapmazsa bmn yapsın..
"“Ülkemizdeki tüm stadyumlara giren pankartlar öncelikle emniyet güçlerimizin denetiminden geçer, onay alır ve bu işlemlerin ardından tribüne asılır. Derbide de aynı işlemler uygulandı. Konuyla ilgili olarak da emniyet birimlerinden onaylar alınmış ve o pankart asılmıştır. PFDK sevkleri açıklandı. Dikkat ederseniz pankart sebebiyle kulübümüzün herhangi bir sevki olmamıştır. Zaten izinsiz veya sıkıntılı bir pankartla çıkmış olsaydık talimatlar gereğince sevkler yapılırdı. Ayrıca ben bu pankartta toplumu ayrıştırıcı, birbirine düşürücü, düşmanlık ve nefret içeren bir söylem görmüyorum. Taraftarlar kendi samimi duygularını açıklıyorlar. Futbolun içinde olan herkes de bu pankartın ne anlama geldiğini gayet iyi biliyor."
Fenerbahçe Stat ve Taraftardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Kemal Danabaş, Galatasaray Kulübü'nün dün resmi sitesinden derbide taraftarının maruz kaldıkları olaylar hakkında yaptığı açıklamalara cevap verdi.
En son alperrr tarafından düzenlendi; 05.05.2022, 10:52.
samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants
BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
o değil de bazıların ne kadar soruna gitmişse o kadar kripto TRABZONSPOR'lu varmış onu gördüm bugün işe forma ile geldim keyifli bir şekilde birazdan yemekhane de defile yapacağım )))
Ne kadar kapasitesi var bilmiyorum.doldurma konusunda korkum yok ancak senin de dedigin gibi organize etmek lazim herkese ulasmasi gerek
1 milyondan fazla kişiyi alıyor..3 küçültülmüş takıma gövde gösterisi yapmak istiyorsak tam zamanı..
Trabzon'daki tekno kutlaması büyük bir reklam oldu.. yurtdışından da gelenler olacaktır..hatta iddia edebilirim diğer takım taraftarları dahi gelebilir
8 Mayıs 2022 saat 15:00 da yapılacak kutlamayı duymayan kalmamalı..sivil toplum kuruluşlarının tamamını olayın içine çekmeliyiz..
Alanda park sorunu olmayacağı için araç ile çok rahat gelinebilir..
Ne kadar çok kalabalık olursak o kadar güzel olur..
Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -
1 milyondan fazla kişiyi alıyor..3 küçültülmüş takıma gövde gösterisi yapmak istiyorsak tam zamanı..
Trabzon'daki tekno kutlaması büyük bir reklam oldu.. yurtdışından da gelenler olacaktır..hatta iddia edebilirim diğer takım taraftarları dahi gelebilir
8 Mayıs 2022 saat 15:00 da yapılacak kutlamayı duymayan kalmamalı..sivil toplum kuruluşlarının tamamını olayın içine çekmeliyiz..
Alanda park sorunu olmayacağı için araç ile çok rahat gelinebilir..
Ne kadar çok kalabalık olursak o kadar güzel olur..
mülteci akını olacak diye korkuyorum
Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Trabzonspor haberi Süper Lig'de sezon bitimime 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Trabzonspor, şampiyonluk coşkusunu yaşamaya devam ediyor. Bir yandan da...
2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum