o.çocuklarıda fatih karagümrügün mesajının altına kin kusmuş bunlarda türk kanı yok buna eminim bunların aslı araştırılsın bunlar şeytanın tohumu.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şampiyon Trabzonspor! 2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak amasya0561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleonsekiz sene sonra Amasyaspor 3. Lige çıktı
Yıllar sonra TRABZONSPOR 8. şampiyonluğu yaşattı
İki ay sonra torunum geliyor
Yine iki ay sonra küçük oğlum tıp fakültesinden mezun oluyor
ALLAH ıma çok şükürler olsun böyle bir seneyi nasip ettiği içinAyşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen 2 yaşında şampiyon olmuştuk kızım 2 yaşında şampiyon olduk.
taraftarın ,yaşadıklarını, hatıralarını okumak çok güzel bir şampiyonluk hatıratı olur..Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -
Virginia Woolf
Yorum
-
Sikecilerin yarışa dahil olduklarını zannederek hesap kitap yapıp ardından afedersiniz g.t gibi kalmaları da ayrıca çok güzel olmadı mı yavhttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAyşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Kulüp tarihi olarak kupalara alışkınız belki ama aynı kadronun sürekli kupa kaldırması o takımı çok zor kaybeden "winner" diye tabir edilen bir takım yapar. Futbolda alışkanlıklar önemli. 3 kupadan 1 tanesi geldi. Kalan 2 taneyi de alıp o sürekli kazanan kimliğine bürünmeliyiz. 2 senede kaldırdığımız diğer 2 kupayı katınca 2 senede 5 kupaya ulaşmış olacağız ki bu çok önemli bir rakam.
Yorum
-
Sampiyonluk kutlamalarinin goruntuleri bayagi iyi PR yapti kulup adina, yurt ici yurt disi farketmeksizin.. Ozellikle elektronik muzik esligindeki kutlamalar. İleriki yillardaki sampiyonluklarda yurtdisindan birkac unlu isim getirilirse yine ilgi cekecegini dusunuyorum. Hollandali EDM, trance sanatcilari mesela. Turk asilli Ummet Ozcan olabilir.
Basari kazandikca farkli seyler de denemek gerekir. Diger kulupleri bu alanlarda da golgede birakmaya calisabiliriz
Yorum
Yorum