Şampiyon Trabzonspor! 2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Ufuk
    • 26.08.2009
    • 22595
    • İstanbul

Yenikapı'da fena şeyler olacak. Kulüp 50 bin neon bileklik dağıtacakmış iki tane kapabilirim inş
    ( ゚д゚)

Yorum

• Courage
      • 05.11.2012
      • 8913
      • Memur
      • İstanbul

İlk olarak OMERYILMAZ_TS tarafından gönderildi
      Her sabah uyaninca yalisindan baktiginda köprüde bizim bayrağı görüyor
      Dokunmayın kendi haline bırakın ...

Bu müsamerenin esas nedeni bu zaten , özet
      Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Adem Akyüz'

İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi
        Her şey bir kenara, şampiyonluk maçında Taka gazetesinde çıkan güldürü hüviyeti düşük karikatürlere benzeyen pankarttan daha farklı bir pankart olmalıydı bence de stadyumda...

Yapılan eleştirilerin hepsine katılıyorum. Tüfek göstermek zorunda değildik, hayvan katliamını normalleştirmek zorunda değildik. Bu coğrafya çok daha fazla ince zekâyla çıkabilecek çalışmaların potansiyelin içinde barındırıyor, bu iş çirkin bir işti.
        Pankarttan kesinlikle fenerlilerin düşündüğü gibi otobüs kurşunlamaya destek anlamı çıkmaz ama pankartın gereksiz olduğuna ben de katılıyorum. Üstelik çok özensizdi. Vira'nın koreografisine bak, bir de o pankarta.
        www.x.com/zykmda

Yorum

• erenslash
          • 03.09.2012
          • 9956
          • Güney Amerika

abi bak burada adam söylemiş ne güzel daha önce bu açıklaması.işte burada bırak. ne güzel mesaj verip sonra lig sonunda böyle bozuyorsun.ne gerek var? yani ali koçun sinirleri bozulmuş. bütün olay bu
          İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi
          https://youtu.be/pgGXnyTtp8A

Sadece bu

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Yorum

• nevzat61
            • 22.01.2010
            • 2077
            • Tır şoförü
            • Tekirdağ

İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi

Yenikapı'da fena şeyler olacak. Kulüp 50 bin neon bileklik dağıtacakmış iki tane kapabilirim inş
            Umarım 50 binden fazla kişi olur..o meydan için çok küçük bir rakam..
            Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

• Adem Akyüz'

İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi

Haberi okursanız kulüp bileklikleri Trabzon'daki kutlamalar için dağıtacak.
              www.x.com/zykmda

Yorum

• Ufuk
                • 26.08.2009
                • 22595
                • İstanbul

İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi
                Haberi okursanız kulüp bileklikleri Trabzon'daki kutlamalar için dağıtacak.
                Aaaa yenikapi diye okumuştum sanki. 50 bin az değil mi demiştim hatta twitterdaki alıntılar yanılttı galiba

Neyse kendimiz bulacağız artık.
                ( ゚д゚)

Yorum

• deepmavi
                  • 17.07.2008
                  • 2296
                  • Trabzon

Koş Koş Koş ali koş ŞAMPİYON TRABZONSPOR.ali koş şikebahçeyi çok çok hard zorluyorlar...

ali koç nasıl kuşattık ama şikebahçeyi Trabzonspor'umuzun 8. Şampiyonluğu ile ne harika sezon oldu...

Yorum

• serdaracıl
                    Cezalı Üye
                    • 10.05.2008
                    • 27797
                    • Ankara

İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi
                    Pankarttan kesinlikle fenerlilerin düşündüğü gibi otobüs kurşunlamaya destek anlamı çıkmaz ama pankartın gereksiz olduğuna ben de katılıyorum. Üstelik çok özensizdi. Vira'nın koreografisine bak, bir de o pankarta.
                    O otobüsü kurşunlayanlar da kendileri. Emniyet bu olay için ankaradan özel ekip getirtti. Bi tane garibanı gözaltına aldılar. Civardaki tüm baz istasyonlarını geriye dönük incelediler. Kimin telefonu baz veriyor baktılar. Sonuç koca bir sıfır. O gariban da salıverildi. Kendi futbolcusunun başına yalandan sargı atan adamlardan her şey beklenir

Yorum

• Ozan Yılmaz
                      Forum Yöneticisi
                      • 10.12.2013
                      • 14386
                      • CPA
                      • İstanbul

Etkinlik saat aralığı çok geniş tutulmuş

Max. 3 saatlik toplu organizasyon ile max. Sayı hedeflenmeli
                      Bize Her Yer TRABZON!

Yorum

• Yiğit Sarı
                        Forum Yöneticisi
                        • 24.06.2009
                        • 21527
                        • Ankara

Şaaaaaaam piiiii yooooon

Yorum

• nakzo
                          • 18.11.2006
                          • 13213
                          • MEMUR
                          • Erzurum

kargasporda enaz şikeciler kadar çekemiyor şampiyonluğumuzu karakargamel spor ve ezik taraftarları şikecilere yaranmak için kıçınızıda yırtsanız sonuç değişmeyecek 2 istanbullu bu ikisi sizi hiçbir zaman büyük takım olarak görmeyecek sizle oynadıkları maçı derbi olarak görmeyecek ezik olarak tarihte yerinizi aldınız bizim gözümüzdede zaten koca bir hiçsiniz.Ezik sürüsü .
                          Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                          O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                          Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                          Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• orhan42
                            • 14.10.2007
                            • 4546
                            • öğretmen
                            • Konya

Sabah namazından sonra yatınca çok güzel bi rüya gördüm.Abdest alırken de "Allah'ım Kayseri'yi yenelim TK'nı da alalım" diye dua ettim Uykuya dalınca , rüyamda çok iyi transferlerin yapıldığını ve şampiyonluğun geldiğine dair haberleri gördüm televizyonda..Hayırdır inşaallah Muhtemelen gelecek sene bu zamanlar da yine şampiyonluğumuzdan bahsedeceğiz , bahsedecekler..Buna inancım tam.Zira İstanbullu kız kardeşlerin planı programı bile belli değil.Belli olmadığı ve Trabzonspor'un 76-84 arası dönemdeki şahlanışının tekrar başlayacağını hissettikleri için koparıyorlar bu kadar yaygarayı.yeter ki biz sakin kalalım.Yeter ki onların çekmeye çalıştığı bataklığa girmeyelim.Ben inşaallah tekrar tekrar bu şampiyonlukları yakalayacağımıza inanıyorum..
                            ŞAAAmPİYOOONNNN

Yorum

• deepmavi
                              • 17.07.2008
                              • 2296
                              • Trabzon

Demek ki Trabzonspor'umuz 2 yıldızı kutsal armasına kazansa bu kuşbeğinli şikebahçeliler ve ali koç hepsi kalp krizinden toplu olarak imha olacaklar!

Trabzonspor'un Yenikapıda'ki Trabzonspor düşmanları hasetlerinden çatlasın diye yaptığı Şampiyonluk güç gösterisi ve İstanbul boğazına takılan şanlı Trabzonspor Bayrağı, kurbanlık ali koç'un çok çok zoruna gitmiş, kurbanlık ali koç zoruna gitti ise alayına kadar girsin!!!

Yorum

• simsek6061
                                • 15.04.2022
                                • 512
                                • akademisyen
                                • Tokat

İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi
                                O otobüsü kurşunlayanlar da kendileri. Emniyet bu olay için ankaradan özel ekip getirtti. Bi tane garibanı gözaltına aldılar. Civardaki tüm baz istasyonlarını geriye dönük incelediler. Kimin telefonu baz veriyor baktılar. Sonuç koca bir sıfır. O gariban da salıverildi. Kendi futbolcusunun başına yalandan sargı atan adamlardan her şey beklenir

emniyet açıklasın olayı neden üstünü örtüyorlar olayın faili Aziz yıldırım değil mi öğrenelim.. yaptırdığı elemanlar da devlet içindeki fetö uzantısı elemanlar profesyonel keskin nişancılar değil mi görelim

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...