Şampiyon Trabzonspor! 2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Yorum
-
Pankarttan kesinlikle fenerlilerin düşündüğü gibi otobüs kurşunlamaya destek anlamı çıkmaz ama pankartın gereksiz olduğuna ben de katılıyorum. Üstelik çok özensizdi. Vira'nın koreografisine bak, bir de o pankarta.Her şey bir kenara, şampiyonluk maçında Taka gazetesinde çıkan güldürü hüviyeti düşük karikatürlere benzeyen pankarttan daha farklı bir pankart olmalıydı bence de stadyumda...
Yapılan eleştirilerin hepsine katılıyorum. Tüfek göstermek zorunda değildik, hayvan katliamını normalleştirmek zorunda değildik. Bu coğrafya çok daha fazla ince zekâyla çıkabilecek çalışmaların potansiyelin içinde barındırıyor, bu iş çirkin bir işti.Yorum
-
abi bak burada adam söylemiş ne güzel daha önce bu açıklaması.işte burada bırak. ne güzel mesaj verip sonra lig sonunda böyle bozuyorsun.ne gerek var? yani ali koçun sinirleri bozulmuş.
bütün olay buYorum
-
Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -
Virginia WoolfYorum
-
Yorum
-
Yorum
-
O otobüsü kurşunlayanlar da kendileri. Emniyet bu olay için ankaradan özel ekip getirtti. Bi tane garibanı gözaltına aldılar. Civardaki tüm baz istasyonlarını geriye dönük incelediler. Kimin telefonu baz veriyor baktılar. Sonuç koca bir sıfır. O gariban da salıverildi. Kendi futbolcusunun başına yalandan sargı atan adamlardan her şey beklenirYorum
-
Etkinlik saat aralığı çok geniş tutulmuş
Max. 3 saatlik toplu organizasyon ile max. Sayı hedeflenmeliBize Her Yer TRABZON!Yorum
-
-
kargasporda enaz şikeciler kadar çekemiyor şampiyonluğumuzu karakargamel spor ve ezik taraftarları şikecilere yaranmak için kıçınızıda yırtsanız sonuç değişmeyecek 2 istanbullu bu ikisi sizi hiçbir zaman büyük takım olarak görmeyecek sizle oynadıkları maçı derbi olarak görmeyecek ezik olarak tarihte yerinizi aldınız bizim gözümüzdede zaten koca bir hiçsiniz.Ezik sürüsü .Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Sabah namazından sonra yatınca çok güzel bi rüya gördüm.Abdest alırken de "Allah'ım Kayseri'yi yenelim TK'nı da alalım" diye dua ettim
Uykuya dalınca , rüyamda çok iyi transferlerin yapıldığını ve şampiyonluğun geldiğine dair haberleri gördüm televizyonda..Hayırdır inşaallah
Muhtemelen gelecek sene bu zamanlar da yine şampiyonluğumuzdan bahsedeceğiz , bahsedecekler..Buna inancım tam.Zira İstanbullu kız kardeşlerin planı programı bile belli değil.Belli olmadığı ve Trabzonspor'un 76-84 arası dönemdeki şahlanışının tekrar başlayacağını hissettikleri için koparıyorlar bu kadar yaygarayı.yeter ki biz sakin kalalım.Yeter ki onların çekmeye çalıştığı bataklığa girmeyelim.Ben inşaallah tekrar tekrar bu şampiyonlukları yakalayacağımıza inanıyorum..
ŞAAAmPİYOOONNNN
Yorum
-
Demek ki Trabzonspor'umuz 2 yıldızı kutsal armasına kazansa bu kuşbeğinli şikebahçeliler ve ali koç hepsi kalp krizinden toplu olarak imha olacaklar!
Trabzonspor'un Yenikapıda'ki Trabzonspor düşmanları hasetlerinden çatlasın diye yaptığı Şampiyonluk güç gösterisi ve İstanbul boğazına takılan şanlı Trabzonspor Bayrağı, kurbanlık ali koç'un çok çok zoruna gitmiş, kurbanlık ali koç zoruna gitti ise alayına kadar girsin!!!Yorum
-
O otobüsü kurşunlayanlar da kendileri. Emniyet bu olay için ankaradan özel ekip getirtti. Bi tane garibanı gözaltına aldılar. Civardaki tüm baz istasyonlarını geriye dönük incelediler. Kimin telefonu baz veriyor baktılar. Sonuç koca bir sıfır. O gariban da salıverildi. Kendi futbolcusunun başına yalandan sargı atan adamlardan her şey beklenir
emniyet açıklasın olayı neden üstünü örtüyorlar olayın faili Aziz yıldırım değil mi öğrenelim.. yaptırdığı elemanlar da devlet içindeki fetö uzantısı elemanlar profesyonel keskin nişancılar değil mi görelimYorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum