Bende gosteri merkezinin hemen arkasindayim duduk calar calmaz polisin her sene bostanci sahilden yolu kestigini bildigim icin semsettin gunaltaydan devam edip suadiyeden caddeye girdik 4 arac olarak kimse yoktu polis dahil yol boyu kutlama yapan araclar vardi fazla sayida olmasada kiziltoprak uzerinden hareme ordan uskudara baglandik daha uskudara gitmeden taslandi falan trabzon konvoyu duyunca hemrn geri donduk bostanci sahilden polis kesmisti yukarda minibusden baglanalim dedik suadiye tuccarbasi tutuncumehmet her tarafi polis tutmustu gecit vermedi cok sayida arac vardi caddeye girmeye calisan trabzon bayrakli.cakiroglunun bayrak suan orada dalgalaniyor indirildi denilen bayrak o ,hemen asilacakti kaymakam hafta sonu sampiyon olunca asarsiniz diye rica edince asilmadi bilen bilir o bayragi asanlar o gun orda olsalardi bayrak indirilirken cok buyuk hadise cikardi bos adamlar degiller gozlerine gelmez birsey mevzu tahmin edilemeyecegi kadar buyurdu.. suadiyeden kadikoye kadar minibus yolu trabzon bayraklariyla dolu ben acikcasi bu kadar beklemiyordum o tarafta bostanci altintepe kucukyali zaten soylemiyorum bile.altintepe kizilaya dogru bakinca bostancidan gorulen en buyuk bayrak benim apartmanda dalgalanan bayrak bunlar kendilerini bir halt saniyorlar meydani bos buldu cakal surusu tek yakaladiklari arabaya 20 30 kisi toplanip uzaktan tas atarlar ancak.caddeye giris ,bostanci kadikoy minibus yolu apartman isyerlerinin camlari balkonlari ,kadikoyun gobegi dev trabzonspor bayraklari dalgalaniyor kudursunlar ..
Şampiyon Trabzonspor! 2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
-
<iframe id="twitter-widget-0" scrolling="no" frameborder="0" allowtransparency="true" allowfullscreen="true" class="" style="position: static; visibility: visible; width: 541px; height: 558px; display: block; flex-grow: 1;" title="Twitter Tweet" src="https://platform.twitter.com/embed/Tweet.html?dnt=false&embedId=twitter-widget-0&features=eyJ0ZndfZXhwZXJpbWVudHNfY29va2llX2V4cGlyYXRpb24iOnsiYnVja2V0IjoxMjA5NjAwLCJ2ZXJzaW9uIjpudWxsfSwidGZ3X3NwYWNlX2NhcmQiOnsiYnVja2V0Ijoib2ZmIiwidmVyc2lvbiI6bnVsbH19&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1520899004552331264&lang=tr&origin=https%3A%2F%2Fforum.bordomavi.net%2Fnewreply.php%3Fdo%3Dpostreply%26t%3D58931&sessionId=b7b339277bcf95606b96300fe456a8e743c87987&theme=light&widgetsVersion=c8fe9736dd6fb%3A1649830956492&width=550px" data-tweet-id="1520899004552331264"></iframe><iframe scrolling="no" frameborder="0" allowtransparency="true" src="https://platform.twitter.com/widgets/widget_iframe.bbd13993eb53d3a11ac08f5e8cf9d6a4.html?origin=https%3A%2F%2Fforum.bordomavi.net" title="Twitter settings iframe" style="display: none;"></iframe><iframe id="rufous-sandbox" scrolling="no" frameborder="0" allowtransparency="true" allowfullscreen="true" style="position: absolute; visibility: hidden; display: none; width: 0px; height: 0px; padding: 0px; border: none;" title="Twitter analytics iframe"></iframe>
.
<script async="" src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>Yorum
-
-
Şampiyonluk gecesi Sahura kadar Bostancı-küçükyalı sahil arasındaydık. Polis, Caddede Bostancı çıkışı, suadiye ye gelmeden yolu kestiği için 50-60 araç bostancı içi tarafa ve sahil tarafa dönüp tekrar tekrar, polis çevirmesine kadar geldik.
Zaten normalde de şampiyonluk kutlamalarında caddeyi oradan kapatıyor polis. şikeciler zaten polisin kapatacağını bildiği için, güya caddeye sokmayacağız diyip polisin arkasından delikanlılık yaptı. Ara sokaklardan polisi atlatıp caddeye giren araçları da ancak öyle uzaktan taşlayabilirler.
polisin bostancı tren köprsünün ordan yolu kapatacağını biliyolardı, sıkıyosa polis noktasının önüne gelip sokmamaya çalışsalardı.
Kartal bostancı arası sahura kadar git gide inanılmaz bir kalabalık oluştu. öyle böyle bir kalabalık değil..
Bende gosteri merkezinin hemen arkasindayim duduk calar calmaz polisin her sene bostanci sahilden yolu kestigini bildigim icin semsettin gunaltaydan devam edip suadiyeden caddeye girdik 4 arac olarak kimse yoktu polis dahil yol boyu kutlama yapan araclar vardi fazla sayida olmasada kiziltoprak uzerinden hareme ordan uskudara baglandik daha uskudara gitmeden taslandi falan trabzon konvoyu duyunca hemrn geri donduk bostanci sahilden polis kesmisti yukarda minibusden baglanalim dedik suadiye tuccarbasi tutuncumehmet her tarafi polis tutmustu gecit vermedi cok sayida arac vardi caddeye girmeye calisan trabzon bayrakli.cakiroglunun bayrak suan orada dalgalaniyor indirildi denilen bayrak o ,hemen asilacakti kaymakam hafta sonu sampiyon olunca asarsiniz diye rica edince asilmadi bilen bilir o bayragi asanlar o gun orda olsalardi bayrak indirilirken cok buyuk hadise cikardi bos adamlar degiller gozlerine gelmez birsey mevzu tahmin edilemeyecegi kadar buyurdu.. suadiyeden kadikoye kadar minibus yolu trabzon bayraklariyla dolu ben acikcasi bu kadar beklemiyordum o tarafta bostanci altintepe kucukyali zaten soylemiyorum bile.altintepe kizilaya dogru bakinca bostancidan gorulen en buyuk bayrak benim apartmanda dalgalanan bayrak bunlar kendilerini bir halt saniyorlar meydani bos buldu cakal surusu tek yakaladiklari arabaya 20 30 kisi toplanip uzaktan tas atarlar ancak.caddeye giris ,bostanci kadikoy minibus yolu apartman isyerlerinin camlari balkonlari ,kadikoyun gobegi dev trabzonspor bayraklari dalgalaniyor kudursunlar ..Yorum
-
TRABZONSPOR ŞAMPİYON.Tarihi bir başarı Kazandık ve BU BÜYÜK BAŞARIYI KAZANDIĞIMIZ GÜN ADETA BİR MİLAD OLDU.İlk önce Trabzonspor'a bu şampiyonluğun haberini veren ve herkes tatilde iken bütün takımlar tatil yaparken,Trabzonspor Efsane Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı ve Efsane Futbolcularımız ile bu sezon şampiyonluğunun temellerini oluşturmak için Kampa girdi ve alın terini, büyük mücadeleyi, büyük tarihi başarıyı ogün başlattı.Efsane Başkanımız Ahmet Ağaoğlu ve Efsane Yönetimimiz daha o günlerden Şampiyonluk için çok çok kritik ekonomik hamleler yaptılar, çok çok kritik transferler yaptılar, bu büyük başarı için sonuna kadar emek verdiler.TRABZONSPOR'da Bu Büyük Başarıda LİG ŞAMPİYONLUĞUNDA Emeği Olan HERKESE ÇOK ÇOK TEŞEKKÜRLER.
HELAL OLSUN NİHAYET BU BÜYÜK MUTLULUĞU YAŞADIK ŞAMPİYON TRABZONSPOR.2021 VE 2022 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU TRABZONSPOR.

En son deepmavi tarafından düzenlendi; 03.05.2022, 01:23.Yorum
-
O kadar yükseğe koyduk ki bu sefer uzanıp çalamadılar!
ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Şampiyon takımın taraftarlarına hayırlı bayramlar diliyorum.En son 61zeynel61 tarafından düzenlendi; 03.05.2022, 01:45.DİK OYNA!
2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
KAZIM GİBİ SEV!, DOZER GİBİ OYNA!Yorum
-
Konya memleketim. Gerçi doyduğum yer Göztepe. Konyaspor u hiç sevmedim. Hiç sevmeyeceğim.fb: Ağlamalı tweet attı.
Konya: Ümraniye ve Ankaragücü'nü tebrik ederken bizi pas geçti.
Başakşehir: Tebrik etti.
Alanya: Tebrik etti.
bjk: pas.
Karagümrük: Tebrik etti. (Anadolu beyi vurgusu önemli)
ADS: Tebrik etti.
Antalya: Duyar kasmalı tweet attı.
Hatay: Tebrik etti.
Sivas: Ümraniye ve Ankaragücü'nü tebrik ederken bizi pas geçti.
Kasımpaşa: Tebrik etti.
gs: Ümraniye ve Ankaragücü'nü tebrik ederken bizi pas geçti.
Giresun: Tebrik etti.
Kayseri: pas.
Gaziantep: Tebrik etti.
Altay: Tebrik etti.
Rize: Tebrik etti. (dost şehir vurgusu yapıldı)
Göztepe: Tebrik etti.
Malatya: pas.
Henüz kimseyi kutlamayanlar: bjk, kayseri, malatya.
Alt ligden gelenleri kutlarken bizi kutlamayanlar: konya, sivas, gs
Alev alev yanan: fb
Ağlayan: antalya
Gs başkanı Fenerbahçeli gibi zaten. Defolup gidecek. Cehenneme kadar yolu var işgalcinin. Sivas aynı sivas. Şikeçi destekçisi.
Malatya gördü ebesini tersten. Umarım oraya çakılı kalırlar.
Bjk başkanı Trabzonlu değil mi. Çirkin herif
Kayseri beni şaşırttı. Gerçekten dost bilirdim
Nuri Şahin de Keşke Hocasını tebrik edebilse idi diyorum.
Beni Tek şampiyonluğunu sayemizde alan Şaşırtan Bursaspor un da kutlamaması. Rahmetli İbrahim Yazıcı öldüğünden beri ileriye hiç mi gitmez.13 Vitor HugoYorum
-
-
1.villarealin durumu hala kesin degil. Ilk maci villereal 2.0 kaybetti.
2. Ukraynanin durumu hala net degil. Savas surerse ben ukrayna takimlarinin pek katilacagini dusunmuyorum, cunku o bolge herseye gebe artik. Hangi ara toparlanacak, takim kuracaklar.
Bence direk katilma ihtimalimiz var.
En kotu 1 eleme oynayacagiz. O da sampiyonlar gurubundan katilacagimiz icin daha zayif rakipler olacak.
Ancak bundan sonraki seneler sampiyon olan takim 3 eleme gecmesi gerekecek. Ve diger takimlarin tamami konfederasyona gidecek.
Bu sene son sampiyinlar ligi senesi olabilir.Yorum
-
Sanırım kaptanın ellerinde kupa konfeti yağmuruyla Ooooo Oleyyy sesleriyle yükselmedikçe şoku atlatamayacağız , bende dahil
Bu sezon iyi , güzel namına ne varsa bizde görüldüğü gibi çirkeflik ve ezikliğe dair bütün necaset karşı blokta yaşandı. Bükemediği bileği öpmek mertlik işi , öyle erdemi bunlarda ara ki bulasın.Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.ComYorum
-
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Gecen gun de mahallemiz Bostanci`nin Cadde tarafindan girisine Cakiroglu Ailesi yazili bayrak konusunda algi yaptilar `Borodo boyrok osolomoz osto boylo ondororoz` diye. Halbuki haftasonu denildigi gibi geri asildi
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum