Süper ligde bir verimli sezon ve sakatlık bilinmezine göre yüksek maliyetli bir transfer..
Dorukhan Toköz
Daraltma
X
-
Liyakati bitiren transfer bu adama bu para verilir mi?Oy Trabzon Trabzon yık yeşil sahaları
Çık yukarı ezilsin istanbul ağalarıYorum
-
-
KAP bildirimini simdi gördüm, oha demek istiyorum.
bjk'da tek bir sezon cok iyi performans gösterip, sonradan düsüs yasayip ve sakatliklarla bogusan birisi icin bu kadar para harcamamiz acayip sacma.
27 milyon lira imza parasi ne? Bonservisi yok diye bu kadar para harcanirmi, ne performans gösterecegi belli olmayan birisi icin?
Ver 12,5 milyon, kalan kismida bonuslara yaysana...Yorum
-
umarım başarılı olur.
avrupa transferi için uğraştı ama olmayınca ballı kadayıf sözleşme bulmuş bizde.
bu parayı hakedecek konumda değildi ama büyük ihtimal avcı'nın ısrarı ile alındı.sadece aşk bizimkisiYorum
-
Tam ihtiyacımız olan tarzda bir adam. Orta sahada sertliği arttıracak. Robin istiyordum, Dorukhan'a pek ihtimal vermiyordum açıkçası. İster 11 başlat, ister ikinci yarı orta sahayı sertleştirmek için sok. Henüz 25 yaşında, Beşiktaş'a 2 milyon verip almışız gibi düşününce pek koymuyor. İş artık topçuda. Kötü topçuya 100 bin euro bile fazla, iyi topçunun aldığı parayı da kimse konuşmaz. Son dönemde hafif sallanmıştı sakat gitti gidiyor muhabbetinden. Hızlıca hazır hale gelir umarım.( ゚д゚)Yorum
-
-
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum