Marek Hamšík
Daraltma
X
-
-
Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.Yorum
-
Yorum
-
Top oynamiyor, sahda neden duriyor, ilk bunu cikarirdim. Zaten kadiköyde kim Hamsikle baslarsa yenilir. Capsiz hocaYorum
-
halı sahaya her hafta aktivite olsun diye gelen orta yaş üstü veteran eski futbol geçmişi olan bitik oyuncuBize Her Yer TRABZON!Yorum
-
Trabzon'dan gerçek bir futbol efsanesi geçti. Teşekkürler.
Keşke kulüp bu son maçı önceden pazarlayabilseydi...Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.Yorum
-
Doğru olan da çoğumuzun bahsettiği gibi buydu. Fiziksel olarak bırakmış tekniğiyle aradaki farkı kapatmaya çalışıyordu. Kalan maçlarda veda etmek için oyuna girer. Antrenör olarak devam edeceğini düşünüyorum. Geçen seneki şampiyonluğumuzda katkısı büyüktü. Yolun açık olsun Grande !#11Yattara | 97 TellioğluYorum
-
-
Hamsik kadar net iyi oyun kuran bir orta sahamız hiç olmadı. Bu konuda Sosa'yı ham diye yer.
İki ayağını da çok iyi kullanması ve oyunu açan o temiz pasları... Unutulmaz.
Sakatlandıktan sonra tamamen bitti maalesef. Ki, sakatlık öncesi kısımda da Avrupa'da izlediğimiz Hamsik'in yarısı bile yoktu. En basitinden, sol ayakla ip şut çeken adam iki ayağıyla da berbat şutlar çekiyordu.
Elveda.Yorum
-
Çok çok büyük bir futbolcuydun grande. Bizi şampiyon yaptın ve bordo mavi formayla futbolu bırakıyorsun. İnanılmaz bir şey.30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
8.KUŞATMA
Yorum
-
-
Son sezonu olduğu net belliydi, vücudu kaldırmıyor artık. Yolu açık olsun, şampiyonlukta verdiği katkı için teşekkürler.Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum