Futbolu çokktan bırakmış arap liginde bile oynayamaz
Marek Hamšík
Daraltma
X
-
-
Bizdeki sakatlığından öncesi de kendi klasına göre sorunluydu(bizim lige göre muazzamdı tabii), şut çekemiyordu eskisi gibi. Şimdi kaleyi boş görse vurmaz.Yorum
-
O konuda geçen sezon da kötüydü zaten evet, 2 3 sut 1 2 gol atmisti hayret etmistim
Gerçi biri içerdeki Adana maçi, karsi karsiya ve topu hafif yuvarlayarak idiTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat ÖzyazıcıYorum
-
Dayicigim gecen sene icin teşekkürler ama sezon sonunu bile beklemeden git artik. Futbol seni birakmis. Bu sene aldigin paranin tek kurusunu dahi haketmedin.Yorum
-
sakatlıklardan sonra futbol kariyeri bitmiş malesef. yolları ayırmalıydık napoli bile devre arası almadı takıma.Yorum
-
adamin futbol kariyeri bitti, herkesle gönül bagi kurmak , yok takimda kalsin veya antrenörlük yapsin , cok yanlis bir düsünce.Yorum
-
-
Bu abimiz de 3973dk oynayıp, 2700dk kaçırmış şuana kadar. Bu kulüp başarılı olacaksa, 2m verdiği oyuncunun pek maç kaçırmayıp 8-10 maçı kazandırması gerekiyor. Tabi kimler neler alıyor bu kulüpte ama bi yerden başlamak lazım.
Not: Haftaya çıkıp mükemmel oynayabilir umurumda değil. Sorun zaten kalitesi değil.Yorum
-
-
Katkilar icin tesekkürler, fakat bir okadarda mac kacirdi
Müzmin sakat adamlarla asla yola cikilmamali buna dorukhan gibi cok iyi isimlerde dahilForvete: Tencere Hill
Sidober: Bud SpencerYorum
-
Modric 38 yaşında çatır çatır oynuyor. Yaş rakam sadece Hamsik fiziksel olarak bitik artık. Kronik sorunları var.Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...Yorum
-
Bize rüyayı yaşattın. Bşr daha da kısmet olur muydu bilmem. Her şey için teşekkürler. SeviliyorsunYorum
-
Napoli sensiz şampiyonluk ilan etti çık oyna artık.Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum