Saha da değildi lakin saha kenarında müthiş katkı sağladı..
Marek Hamšík
Daraltma
X
-
Dinlenmesi çok iyi oldu.Yorum
-
-
Harika bir teknik direktör olur kendisinden,bari ayda yılda bir böylesi kaliteli oyuncunun değerini bilelim kavga kıyamet yol ayırmayalım adamla.Yorum
-
-
Yorum
-
Bu adam her yönüyle harika bir oyuncu. Kariyerli çok oyuncu gördüm ben yedek kulübesinde kılını kıpırdatmadan kasıntı bir şekilde oturan.
Hamsik yerinde duramadı, arkadaşlarını sürekli motive etti. Zaten onun kenardaki varlığı bile takım için ayrı bir güç kaynağı.Yorum
-
Çok enteresan. Sosa olsa mesela yerinden kıpırdamazdı. Bu adamda başka bir hırs başka bir profesyonellik var. Sene başında takımı bu kadar sahipleneceği aklımın ucundan geçmemişti.
Şimdi bakıyorum, Oynadığında takımın en çok koşanı. oyunun yönlendiricisi, oyunculara nerede ne yapması gerektiğini sahanın içinde söyleyip daha kaliteli bir oyun ortaya koymayı sağlayanı ve daha birçok katkısı var..
Bu oyun görüşü ve çalışkanlığı sayesinde ileride çok iyi Teknik drektör olabilir. Kariyerini muhtemelen önümüzdeki sene sonunda bitirebilir. Bizde emekli olmasını ve emeklilikten sonra Abdullah hocanın ekibinde yer alıp katkı vermeye devam etmesini ve sonra takımın birinci hocası olmasını gerçekten isterim.
Gerrard, Xavi vb adamlar futbol oynarken sürekli kaliteli TD ve kaliteli oyun görüşü olan oyuncularla yan yana olduğu için çok tecrübeli oluyorlar. bu tecrübe de onları TD olarak birkaç adım öne itiyor. Üzerine iyi bir networkleri olduğu içinde başarı uzak olmuyor. Hamsik de tam bu tanıma uyan oyunculardan. O nedenle burada uzun yıllar kalmasını isterim.Yorum
-
Bu kadar komple bir futbolcuya sahip olmanin da sikintilari var,o olmayinca yerine kimi alirsan al sistem calismiyor,komple yeni bir sisteme gecmek gerekiyor sanki.
Ayni devasa etki Ugurcan icin de var.O yokken geri paslar bile atilmamali cunku ayni zamanda bir libero kadar duzgun ayaklari da 1 numaraYorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum