bundan 5-10 yıl sonra bu adamın hayvani bir bütçeyle belgeseli çekilecek ve trabzonspordan bahsedilecek, napoliye hediye edemediği şampiyonluğu trabzonspora bahşetti diye. şu yaşanacak ya.
Marek Hamšík
Daraltma
X
-
Mutlu noeller abim.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..Yorum
-
Başak maçında doğu alt tribündeydim. Maç bitiminde grande bize dönüp yapacak bir şey yok der gibi kollarını iki yana açtı ve sonra alkışlayıp geri döndü. Büyük futbolcusun grande. Taraftara, formaya, kulübe hakkını veren adamsın.30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
8.KUŞATMA
Yorum
-
-
Yorum
-
-
Yılın transferi, ligde ki en kaliteli futbolcu ve adam net..I am not in danger , I am the danger..Yorum
-
Yorum
-
https://streamja.com/9omnr
Çok, çok büyük bir futbolcu
Ben şuna çok yükselmiştim ya. 1,5 2 dk boyunca top çevriliyor, Hamsik sağa sola bakınarak pozisyon alıyor. Doğru pozisyonda topla buluştuğu an fişi çeken pası atıyor. İyi pasör falan gördük ama sahaya bu kadar hakim bir futbolcu izlememiştim ligde. Bazen öyle paslar atıyor ki nereye attığını anlayana kadar top hedefe gidiyor
Çok büyük keyif.( ゚д゚)Yorum
-
Valla harika iş olurdu açıkçası. Bizde kaldıracağı şampiyonluk kupası onun için güzel bir başarı olacak. Üstüne de birkaç yıl oynarsa değmeyin keyfimize.
30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
8.KUŞATMA
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum