Şu ana kadar beni en çok memnun ettiği maç sonradan girdiği maçtı. Herkesin görmek istediği berat oydu. Ama o sahada hamsik yeteneğinde gibi davranmaya çalışıyor. Sakinliğini soğunkanlılığını takdir ediyorum tekniği de üst düzey ve gelecekte büyük olma ihtimali de kuvvetli. Fakat hamsik gibi olmak istiyorsan her şeyden önce en az onun kadar sahaya karakter koymalısın. Sahip olduğun teknik öyle az buz bir şey değil ama bu bana yeter dersen yerinde bile sayamaz geri gidersin. Dorukhanın senden formayı alması gerekiyor ki sen birsz kendine gel. Çünkü o arzuyu koyduğun tek maç sonradan girdiğin maçtı. Demek ki o formayı garanti görüyorsun. Görme. Yeter deme. Büyük potansiyelin var çok gençsin ziyan etme
Berat Ayberk Özdemir
Daraltma
X
-
-
Ömür için "eldekini degersizleştirmeyin, kıymetini bilin" dedigimde 5 para etmez vb. yorumlar okuyordum, şimdi sıra Berat'a gelmiş.
Genç yasta TS orta sahasinda banko olan ve merkeze akıl katan, sorumluluk alan, oyun kuran, milli takıma gönderdiğimiz ve muhtemelen Ömür gibi iyi paralar kazandırabilecek yerli oyuncumuza yönelik tıpkı Ömür benzeri garip yorumlar okuyorum.
Maç icinde hataları olabilir, olacak. Genç oyuncudur yeteneklidir kıymetlidir, vasat hedefsiz yerlilerle karıştırmayın, Avcı'nın yaptığı en kritik transferlerden birisidir. Takim için çok önemli bir oyuncu, değerini bilin."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"Yorum
-
Çabukluk ve tempo konusunda gelişmesi lazım.Şu ana kadar beni en çok memnun ettiği maç sonradan girdiği maçtı. Herkesin görmek istediği berat oydu. Ama o sahada hamsik yeteneğinde gibi davranmaya çalışıyor. Sakinliğini soğunkanlılığını takdir ediyorum tekniği de üst düzey ve gelecekte büyük olma ihtimali de kuvvetli. Fakat hamsik gibi olmak istiyorsan her şeyden önce en az onun kadar sahaya karakter koymalısın. Sahip olduğun teknik öyle az buz bir şey değil ama bu bana yeter dersen yerinde bile sayamaz geri gidersin. Dorukhanın senden formayı alması gerekiyor ki sen birsz kendine gel. Çünkü o arzuyu koyduğun tek maç sonradan girdiğin maçtı. Demek ki o formayı garanti görüyorsun. Görme. Yeter deme. Büyük potansiyelin var çok gençsin ziyan etmeYorum
-
Ben geldiğinden beri birkaç iyi maçını hatırlıyorum onun dışında bence çok kötü. İşin savunma yönünü hiç yapamıyor ve asıl görevi de bu. Pas hatası vs olabilir ama birebir mücadele, havatopu , temposuzluk bunlar ciddi olumsuz yönleri.
Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildidurun laa "KADROMUZ YETERLİ"ymişYorum
-
Tabii ki Siopis gibi olmasını bekleyemeyiz ama ortaya o mücadeleyi koyması lazım. Çünkü bana bu şekilde kucka zamanlarını hissettiriyor. Hani onun da yanına altı koyunca orta saha tıkanıyordu ama altı numarayı da yapamıyordu sekiz de değildi ne olduğu belli değildi işte. Profil olarak daha farklı ama çıktığımız sonuç yine aynı beratla. Berat daha teknik uzun pas falan atabiliyor kuckanın da şutları iyiydi. Sadece bu yanlarıyla yetmiyor maalesef. O yüzden berat hazır gençken her şeyini ortaya koymalı ki üst seviyeye çıksın. Ki o kapasitesi de var sadece biraz ciddiye alması lazımOMAE WA MOU SHINDEIRU...Yorum
-
Beklediğimiz gelişimi gösteremedi maalesef bugüne kadar,
hatta g.birliği dönemi çok daha parlak ve gelecek vaat eden performanslara sahiptiBize Her Yer TRABZON!Yorum
-
iyi oynadığı zamanlar da eleştirildi karşısında durdum. ama tempo ve uyuşukluk sorunu çıktı böyle değildi bu çocuk. iniş çıkışlı saha içerisinde uyuyor bazen.
destek olmalıyız ve dorukhanla rekabete girmesi onun için daha iyi olacaktır.''Adalet yumruklarının gücü kadardır''
Yorum
-
Kardeşim biraz oynadığın mevkinin en iyilerini izle,çok savruk ve yavaş kalıyorsun.FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.Yorum
-
Yorumlar genelde çok ağır. Şaşırdım açıkçası ben çok beğeniyorum. Hiçbir zaman saha içinde sorumluluktan kaçmaz, bazen isabetsiz olsa da dikine beklenmedik paslar atar, defansta kritik müdahaleler yapar, top dağıtır takımı rahatlatır vs. Tecrübe kazandıkça çok daha iyi olacak. Benim gözümde yaşını, tecrübesizliğini hesaba katarsak tek eksiği Gençlerbirliği'ndeyken çektiği şutlardan bir tane bile görememiş olmamız. Onun dışında kesinlikle vazgeçilmez takım adına.Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)Yorum
-
son zamanlarda kesinlikle begenmiyorum, yanindan geçen toplama ayak uzatmamasi en delirdigim sey...
hep aklimdaydi unuttum yazmayi, bjk maçinda Ugurcan'in karsi karsiya kurtardigi var ya iste o pozisyon öncesi ghezzal'in attigi pas var bildigin Berat'in yanindan geçiyor, ulan kayarak müdahaleyi ya da ayak uzatip top kesmeyi orada yapmayacaksin da ne zaman yapacaksin ? inanilmaz gerçekten,, o pozisyonu tekrar izlesin herkes, Berat sâdece bakiyor dolaniyor sahadaEn son Sefer A. tarafından düzenlendi; 24.11.2021, 02:15.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat ÖzyazıcıYorum
-
Bu maçta yapacağı doğru ve gecikmeyen hamleler ve ( özellikle bugün )hava toplarını seyretmek yada sadece çıkmış gibi görünmek yerine en azından rakibi bozacak sağlam hava topu mücadelelerine çok ihtiyaç duyacağımızı düşünüyorumRabbim sana binlerce şükür ki! Beni bu renklere tutkun bir kulun olarak yarattın...Yorum
-
Gerçekten dönüştüğü futbolcuya uyuz oluyorum. Geldiği zamana göre oldukça geri gitti. Joginho zannediyor olabilir kendini ama kim olursan ol sahada koşacaksın. Azim ve istek yerlerde. Parmak kendisinden iyi durumda.
Peres iyi dönerse ki sanmıyorum. Onda da iştah sorunu var. Dorukhan da siopis de zamanla Parmak da önüne geçecek.
Bir sorun var. Yüksek ihtimalle mental ama ne bilmiyorum. İştahlı bir oyunu hiç yok. Sanki feleğin çemberinden geçmiş.İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
Ertuğrul Doğan -> Avcı FetişizmiYorum
-
-
Forma garanti değil Berat,ayık ol alırlar elinden formanı,Dorukhan,Trondsen ve Parmak var,Murat Cem bile var,uzaktan izlersin hasret kalırsın,topla kendini,burada forma bulamazsan A Milli de olamayabilirsin.Örn.Yusuf Yazıcı.FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.Yorum
-
Milli takıma gittiği ilk maç heyecandan hatalar yapsada istekli ve arzulu futbolu göze çarpıyordu.
Şuanda da aynı yere gere dönmelisin. Bazen 11'de bazen yedek de kalacaksın.
Siopis 10 dk oyuna girdiğinde bile sahadakileri yiyecek gibi oynuyordu.
Sen çok değerli bir oyuncusun. Vites arttırmana ihtiyacımız var...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...
Onur Recep Kıvrak !
Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca SahayaYorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum