yeni bir şansı hakediyor kredisi yeterince var
Berat Ayberk Özdemir
Daraltma
X
-
Anca yedek olur takımda oda 3. yedekYalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.Yorum
-
Gecen yil performansi dorukhan ve siopisin cok uzerindeydi.
Dorukhan ve siopis hucum pres disinda fazla ozellikleri yok. Bu da orta saha hakimiyetini rakibe veriyor. Bakaetas rakip kaleye yaklasamiyor ve kotu gozukuyor.
İyi bir berat olsa hucum oyuncularinin da performansi artar.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiYorum
-
-
sen birdaha oynama kardes. zahmet etme yani. zaten etmiyorsun 5 dakka sonra.2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPORYorum
-
Nereye doğru evriliyorsun sen.Yorum
-
Bir cöküs hikayesi….. Topun altindan gectigin pozisyon su anki performansin özeti. Tribünü atesleme ile olmuyor.
Sent from my iPhone using Tapatalk"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
-
Korkarım ki Yunus Mallı dan dahi kötü...
Ne yapıyorsun oğlum Allah aşkına?
Bu ne telaş, bu ne acemilik. Hiç mi çalışıyorsun?Yorum
-
Bence maclarin son dakikalarinda eger gol atmamiz gerekiyor ve baskili oynuykrsak stoper yerine oyuna alinabilir. Mesela bu macta hugo nun geriden oyun kurmasi ile berat in oyun kurmasi arasinda fark olurdu illaki. Bu sezon edgar ie geriden oyun kurma ozelligi sayesinde cok isimize yaradi. Zamaninda okay yokuslu ve dogan erdogan bu sekilde cok kullanilmislardi.En son jpositve tarafından düzenlendi; 19.04.2022, 23:37.Yorum
-
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum