Serkan Asan
Daraltma
X
-
-
-
oluyor muş demek ki biraz agresif oynayınca.
şu inancı taşısan asistlerinin sayısı oldukça artar.
pas arası,top kesme işleri iyi aslında ama ülkenin genel alt yapı sorunu, pozisyon alma,taktiksel bilgi,oyunu okuma gibi eğitimleri yeterli düzeyde almadığı için zorluk yaşıyor.
daha güzel olacak kardeşim yeter ki hata yapmaktan korkma,agresif ol.sadece aşk bizimkisiYorum
-
Hoca taraftara uyup yedek biraksaydi çok büyük bir geri adım olacaktı. Onun yerine oyuncusuna eksiklerini anlattı, güven aşilayip sahaya sürdü, karşılığını aldı.
7. siralarda sürünürken tribünde taraftar yokken stresten falan bahsedeceksek işimiz var.
Sezon sonuna kadar oynar eksiklerini artilarina bakılır ona göre yeni sezon planı yapılır. Pereira veya kamil bu saatten sonra oynasa ne olur oynamasa ne olur.
10 kisilik antalya'ya gol atamamanın faturası da sağbeke kesilmez oyuna kesilir.Yorum
-
+61Hoca taraftara uyup yedek biraksaydi çok büyük bir geri adım olacaktı. Onun yerine oyuncusuna eksiklerini anlattı, güven aşilayip sahaya sürdü, karşılığını aldı.
7. siralarda sürünürken tribünde taraftar yokken stresten falan bahsedeceksek işimiz var.
Sezon sonuna kadar oynar eksiklerini artilarina bakılır ona göre yeni sezon planı yapılır. Pereira veya kamil bu saatten sonra oynasa ne olur oynamasa ne olur.
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.Yorum
-
Onca kazmalıklardan sonra bugün harika oynadı. Sen ne enteresan bı arkadaşsın yav, ya herro ya merro.Gazi Mustafa Kemal AtatürkYorum
-
Bugün iyiydi hakkını yiyemem yerine müdahaleleri şaşırtıcı bi şekilde zaman zaman dikine düşünmesi ve hava topu alması ama serkan bi standart oturtman lazım. Bu kadar inişli çıkışlı devam edersen gene istenilen seviyelere gelemeyeceksin
bi de lüftfen tezcanlılığı bırak pasını çıkarmadan önce bi kafanı kaldırYorum
-
-
Bu hesabın sahibi foruma üye mi bilmiyorum ama yaptığı videoları bazen çok yanlı yapıyor. Sadece iyi olduğu veya sadece yaptığı hataları koyarak gereksiz övgü veya haksız yergi yapılıyor.
Hesap dışında Serkan'ın ileri çıkışları değerli zaten ama savunmadaki hataları büyük sıkıntı. Bu temel eksiğni geliştirirse iyi bir oyuncu olabilir. Bytyqi her fırsatta geçti nerede duracağını bilmiyor. Öğretmemişler bunu çocuğa bariz belli.( ゚д゚)Yorum
-
Defansta hâlâ rakibe çok fazla orta açma izni veriyor, ceza sahamıza sokuyor rakipleri kolaycaBize Her Yer TRABZON!Yorum
-
Bu maçta gerçekten zirve yaptı. Topu kullanmasındaki becerisi geçmişindeki ofansif kimliğinden kaynaklanıyor. Ama savunma yapmayı öğrenemedikçe eleştirilmeye devam edilecektir...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...Yorum
-
Çalım yemekten korktuğu için uzaktan savunuyor bu sefer de rakip rahat rahat ceza sahasına yolluyor topu. Bizim sağ kanadımızda topu alan rakip oyuncu gıdım gıdım çizgiye iniyor. Ya koridorunu kapat ya rahatsız et. Bu konudaki eksiği çok ciddi. Perreira da yetişemeyeceğini bildiği için erken hamle yapıyordu mesela. Bu yüzden pozisyon oluyordu. Hoca Perreira'yı uyarırken belki de Serkan haddinden fazla tedbirli olmayı bilinç altına yerleştirdi.İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
Ertuğrul Doğan -> Avcı FetişizmiYorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum