O yetenek olmadığı için forvetten beke kadar çekmişler zaten. Altyapı hocalarına kızınca da ama barca da pepi yetiştirdi Zidane böyleydi diyorlar. Kaç yaşına gelmiş nerede duracağını pozisyon almasını bilmiyor. Bjkde Rıdvan da ayni boyda ama bu kadar zaaf değil.
Serkan Asan
Daraltma
X
-
bu kadar korkmana ne gerek var kardeşim?
sana bir fırsat doğmuş hata yapmaktan korkma biraz agresif ol ofansa katıl. bir sefer sağ açık oynamıştın gayet iyiydin ama bek oynayınca tek taraflı oynamaya çalışıyorsun bunu değiştiremedin kaç maçtır.
güçlü düşün korkma fazlasını yapacak potansiyelin varsadece aşk bizimkisiYorum
-
Bu fizikte bir oyuncunun hava topundan gol yedirmesi gayet normal. Boy da yok fiziksel güç de. Bu fizikte bir oyuncunun yerden çok daha iyi özellikleri olması lazım ki havadan olan eksiklikleri görmezden gelinsin. Gelişir mi? Bence öyle bir tekniği yok. Yedek olamayacak kadar da kötü bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum.
Arda'da Gs maçında ufacık iterek hava topunda Serkan'dan kurtulmuştu ama Serkan iyi sıçrayıp havada kafasıyla kornere çelmişti. Hava toplarında arka direkte sürekli benzer pozisyonlar vermemize neden olur. İyi pozisyon almakla da alakası yok bu seviyede bir fiziğin varsa arkanda güçlü birisi ufak ufak seni zaten pozisyonundan eder.Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.Yorum
-
Kafa vurdurduğu adamın da 1.72 olduğunu unutmayın da
Bence boşuna amalar fakatlar arıyorsunuz. Vakit kaybıYorum
-
Arda Turan'da uzun değil 1.77 ortalama bir boyda. Serkanı ufak ufak kaleye doğru itti itti ve vurdu kafayı.
Amilton da kısa ama geniş omuzlu fizik gücü kuvvetli Serkan'dan belkide 10 kg fazla kası var pozisyon alırken rakibini kolay kolay itebiliyor.
Hava topunda bacak kasların, fizik gücün pozisyon almanı çok etkiler. Rakip gelip kalçayı, omzunu dayadığı anda yada kuvvetiyle çok rahat böyle cılız birinin üstünden yanından topa vurabilir. Fiziksel düşüşünden sonra Pereira da böyle pozisyonlarda bazı kurnazlıklar dışında oldukça zayıf.
Serkan'a kılıf bulmuyorum, bu fiziksel kapasitede bir oyuncu oynatıyorsan. Bu handikaplarını göze alacaksın. Adam pire gibi olur çok yenetekli olur göze alırsın artılarını ama serkan'da öyle bir özellikte yok. Sadece çalışkan. Şimdilik yedekten öteye geçemez.Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.Yorum
-
Antalya maçındaki pozisyon tamamen pozisyon hatası. Topun gideceği yeri bile bilmedi. Fizik kapasitesi sağ bek için çok elzem değil, ama futbol aklı yoksa büyük problem var. Defansta nasıl duracağını şimdiye kadar öğrenmesi lazımdı, rakibin yanında bile değildi pozisyonda. Ne zaman riske gireceğini, ne zaman geriye döneceğini bilmiyor. Allah Serkan'a fiziksel özellikleri vermiş ama o futbolu sadece koşudan sanıyor. Bek oyuncuları zehir gibi olmalı, rakibe kafa vurdurursun ama 1 metre uzaktan değil. JP en azından dirseğiyle onu bozardı. JP harici ortalama bir zekada o hareketi yapardı.Arda Turan'da uzun değil 1.77 ortalama bir boyda. Serkanı ufak ufak kaleye doğru itti itti ve vurdu kafayı.
Amilton da kısa ama geniş omuzlu fizik gücü kuvvetli Serkan'dan belkide 10 kg fazla kası var pozisyon alırken rakibini kolay kolay itebiliyor.
Hava topunda bacak kasların, fizik gücün pozisyon almanı çok etkiler. Rakip gelip kalçayı, omzunu dayadığı anda yada kuvvetiyle çok rahat böyle cılız birinin üstünden yanından topa vurabilir. Fiziksel düşüşünden sonra Pereira da böyle pozisyonlarda bazı kurnazlıklar dışında oldukça zayıf.
Serkan'a kılıf bulmuyorum, bu fiziksel kapasitede bir oyuncu oynatıyorsan. Bu handikaplarını göze alacaksın. Adam pire gibi olur çok yenetekli olur göze alırsın artılarını ama serkan'da öyle bir özellikte yok. Sadece çalışkan. Şimdilik yedekten öteye geçemez.
Çok büyük birşey olmazsa üst seviyeye çıkabileceğini sanmıyorum. Zeki gibi döner anadolu kulüplerini. Zekiden tek artısı fiziksel özellikleri.En son Uğur Ö. tarafından düzenlendi; 18.01.2021, 23:55.Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...Yorum
-
Hazır transfer dönemine girmişken Hekimoğlu'na kiralanmalıdır, yoksa takım çöplerden kurtuldukça daha fazla göze batacak ve sosyal medya sıçanlarının gazabından nasibini alacaktır.Özkan SÜMERYorum
-
bakalim bügün kü macta nasil yakacak. hekimoglunda bile oyniyamiyacak biri 11 de oynuyor. Ya kendini gelistirecegi yerde geriye gidiyor. Birileri baskana Serkan dan bir Yusuf Yazici, bir A.ömür olamiyacagini anlatsin bundan olsa olsa bu durumda Baris Memis olur ancakEn son Sefaenes tarafından düzenlendi; 19.01.2021, 18:18.Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)Yorum
-
Son maçtan sonra fena hırs yapmış. Zaman zaman ciddi hataları oldu ama bir o kadar da önemli pozisyonu önledi...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...Yorum
-
Güzel oynadı ama hala yeterli değil.Sezon sonuna kadar ama yedek,ama başka şekilde gelişimi gözlenmeli.Yorum
-
Bugunku macta iyiydi ama rakip de cok zayifti. Gelecek maclarda gorecegiz bugunku oyunu kendinde olan bir durum muydu yoksa rakip ile alakali birsey mi diye.Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Ben önceleri sağ kanat oynatılması taraftarıydım, ayağı fena değil özgüvenli olunca çalım vs de atıyor ama sağ kanatta yer açmak zor kendisine. Bek için de savunma olarak çok kötü. Güvenli olmayınca da geriye oynuyor devamlı. Pek umudum kalmadı kendisinden.
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum