Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• başgandan 3 yıl sonra şöyle bir tüzük değişikliği bekliyorum.

1- kulüp bankalardan kredi çekemez

2- yöneticiler kulübe borç veremez

3- kulüp gelirlerinin sadece yüzde 70 i giderlere harcanır.yüzde 30 u kasada kalır

4-yukarıdaki 3 madde değiştirilemez ve değiştirilmesi teklif edilemez.net

ağaoğlundan sonra kulübü soymaya bankadan kredi alıp indiragandi cebellezi yapmaya talip olacaklar mutlaka ortaya çıkacıktır.bunların önüne geçmeli.

muhtemelen 3 yıl sonra kulüp kendine yeter olmaya başlayacak ve 6 yıl sonra ise borçlar en aza indirilecek.bankalarla işiimiz kalmayacak.net
    TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Golf çevrenden sponsor bekliyoruz başkan...

Artık proje ve sponsorlukların zamanı geldi...

Bu kadar borç, sürekli borcu gündemde tutarak ödenmez...

Geçen gün birisi yazdı burada unuttum ismini...

Takımla ilgili tek sevinme kaynağımız borcun azalması durumuna evrildi...

Artık şu kümbetten kurtulup, sportif başarıyı da dillendirmek lazım....

Bunun için de sponsorlar gerek...

Beklemedeyiz...
      Ana sponsorluk bitiyor ciddi bir gelir getirici sponsor bulunmalı oraya çok zor ama senelik 5 Milyon Euro/Dolar iyi para..

Gerçi QNB, Berat Albayrak sayesinde olmuştu yine devreye sokup zamlı uzatma yapmalıyız..

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ana sponsorluk bitiyor ciddi bir gelir getirici sponsor bulunmalı oraya çok zor ama senelik 5 Milyon Euro/Dolar iyi para..

Gerçi QNB, Berat Albayrak sayesinde olmuştu yine devreye sokup zamlı uzatma yapmalıyız..
        Bulmak zorunda Sefa, yoksa bu borç bitmez...

Ya da Avrupa'ya gideceğiz Türkiye kupasını alıp...
        Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bulmak zorunda Sefa, yoksa bu borç bitmez...

Ya da Avrupa'ya gideceğiz Türkiye kupasını alıp...
          İmzaladığımız anda temlik konulacak üstüne...
          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
          Ayağa KALK!

Yorum

• Başkan geldiğinde Burak, Sosa, Onur ve Kucka'nın yüklü maliyetlerinden şikayet etti. Oturup konuşulacaktı, durum iyileştirilecekti ama işler istediği gibi gitmedi. Malatya maçı ile Onur ve Burak'tan kurtuldu. Parma sayesinde Kucka'dan. Elde bir tek Sosa kaldı. Sosa bu sezon iyi oynamasaydı bir şekilde onu da postalayacaktı muhtemelen.
            - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              İmzaladığımız anda temlik konulacak üstüne...
              Doğru da en azından borç azalır...

Zaten elde sıcak para olmayacak uzun süre, maksat borç yükünden kurtulmak...
              Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Onur-Burak-Kucka gibi yüklü sözleşmelerden kurtulmamız çok iyi oldu ama transfer yasağı olayını da bir an önce çözüp Onazi'nin yerine bir takviye yapılması gerekiyordu.

Yorum

• kaptan Trabzonspor'un gemisini terkedeceğin günü iple çekiyorum. Seninle kıyaslanacak başkanlar iho ve usta olur daha fazlası hayal ürünüdür.

Yorum

• Şu ana kadar çok iyi yönetiyor

Yorum

• Transfer yasağı da geldi. Şimdi tüm mesaiyi sponsorluk için harcasınlar. Geldiklerinden beri doğru düzgün gelir getirici bir hamle göremedik, hep oyuncu satıp maliyeti kısmakla olmaz.

Yorum

• Alaattin Hatayoğlu pankartı konusuna acilen izin verilmeli. Yoksa hanesine ciddi bir eksi puan yazılacak. Bu pankarta izin verilmemesi yönetimin şike davasındaki kararlılığını da tartışmaya açacaktır, ki zaten tartışılıyor da.
                        Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• Yaptıkları en iyi şey takım aidiyetini kazandırmak oldu.

Hugo Rodallega: Hakkımda çıkan alacaklarımdan sebep Fifa'ya başvurduğum haberlerini üzülerek okudum. Kulübüm bu durumdayken ben para peşinde koşmam. Başkanımız ve yönetimimizin özverilerine ve gayretlerine karşılık bunu yapamam.

Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                          Murat

Yorum

• Erdal hoş bir ay önce Programda transfer yasağının kesin geleceğinin sadece bunun yaz dönemi mi ara dönem mi olduğunun kulübe bırakıldığı minvalinde bir şeyler söylemişti.
                            Yönetim yaz transfer dönemini kapatmayıp, ara dönemde cezayı çekmesi doğru karardır. Yazın bu iş olsa büyük kaos olurdu.
                            Sadece kucka ikna edilemez miydi demeden geçemiyorum.
                            insaAllah orta sahada çok sıkıntı yaşayıp acze düşmeyiz
                            NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                            https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                            Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yaptıkları en iyi şey takım aidiyetini kazandırmak oldu.

Hugo Rodallega: Hakkımda çıkan alacaklarımdan sebep Fifa'ya başvurduğum haberlerini üzülerek okudum. Kulübüm bu durumdayken ben para peşinde koşmam. Başkanımız ve yönetimimizin özverilerine ve gayretlerine karşılık bunu yapamam.

Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                              Murat

Yorum

• Bir de şu; "çok konuşmasınlar, sponsor bulsunlar"cı tayfa yok mu orada burada yazan, ifrit oluyorum yeminle.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X