Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kimse yanlış anlamasın yönetimi kötülemiyorum aksine bu yönetimi destekliyorum gerçekten fakat şöyle bir sorum olacak şimdi gelinen nokta itibari ile eldeki mevcut para edecek oyuncuları satıp takıma takviye yapmamak veya yapamamakmı başarı ki bu kadroyla ikinci yarıya girecek olursak ilk 4 ü geçtim ilk 10 un içerisinde olacağımızı düşünüyorum yoksa , eldeki gereksiz oyunculardan kurtulup yerine düşük maliyetli iyi transferler yaparak takımı yarışın içinde tutmakmı başarıdır ? Kaldı ki yönetim futbolcu satarak elbette takıma gelir kazandırabilir ama daha önemlisi futbolcu satmaya ihtiyac duymadan çeşitli projelerle gelir seviyesini artırmaktır yönetimin asli görevi , biz bu zamana kadar böyle bir yönetim şekli göremedik ne yazıkki eldeki para eder futbolcunu satıp sadece abdüş ve yusuf çıktı diye hurra altyapıya yüklenelim mantığı bizi asıl batıracak mantıktır diye dişünüyorum umarım bu yanlıştan erken döneriz zira yönetimde dahil şuan abdüş ve yusuf dışında (uğurcan ve hüseyini saymıyorum) o seviyede bikaç yıl topçu çıkacağını düşündüklerini sanmıyorum bana biraz bu bahaneye sığınıyorlar gibi geliyor hakkımızda hayırlısı.
    Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• Kişilerin peşine takılıp gerçekleri görmeden eleştirenler; sizler ne zaman
      Trabzonsporlu olacaksınız?
      Eldivenlerini ve formasını çıkarıp sahayı terk eden, yaz kampından ayrılıp
      iki kişinin kellesini alacağım deyip, Süleyman hurma ve Şoray’ı gönderen,
      çok dahası var ama hepsini yazıpta boşa zaman harcamaya gerek yok. Trabzon
      ve Trabzonspor için iki süslü laf edip, taraftarı arkasına alarak yerini
      sağlamlaştıran, çatır çatır parasını alan,ve öldüğü zaman cebinde 5 lirası bulunan
      Cemil usta örneğini vermesini duygusallığa bağlayıp,Onur’a haksızlık yapıldı
      diyenler; sizler ne zaman Trabzonsporlu olacaksınız?
      insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• İlk olarak sezai tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Olcay son zamanlarda yaptığı yanlışları yapmasaydı ve maaşta indirime gidebilseydi bence kalması gereken oyuncuydu. İbanez'in kaldığı yerde o hayli kalabilirdi.
        başkan sanki ödemeyecekleri para yüzünden bütün oyuncuları kötülüyor gibi hissettiriyor.
        Şu son cümleye fazlasıyla katılıyorum.
        www.x.com/zykmda

Yorum

• Hâla bi açıklama yok.

Bu kadar da olmaz.

Transfer yasağı var ya da yok.

Bir haftadır ne yapıyoruz biz.

Yorum

• İlk olarak Karmam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Muharrem Usta'nın 950 milyon lira olarak bıraktığı toplam borç Ağaoğlu'nun 6 aylık yönetimi sonucunda kasım itibariyle 1.4 milyon liraya ulaşmıştı.

Acaba şu an kaç?
            Burak Yılmaz'ın önüne o sözleşmeyi koyanlar, Özer, Ersun, Aykut konusunda bizi milyonlarca lira tazmiantalara mahkum edenler uzak dursun yeter.

İHO geldi, klübü batırdı, gönderildi, Usta geldi, mali durumu geri döndürülemez noktalara çıkardı, gönderildi, aynı hataları Ağaoğlu yaparsa onu da gönderirler hiç merak etme.
            Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• REKLİ DOSYA GELİYOR

Başkan Yardımcısı Ertuğrul Doğan "FIFA ile görüşmeler devam ediyor" dedi. Doğan, "Diğer dosyalar da araya girince 'Bunlar niye kapanmadı? sorunları çözün' diyor. Ödemeleri yaptık. En son 2.6 milyon euro Kucka ile Sosa için Milan'a verdik. Diğerleri için oyuncuların hepsine taksitlendirme yaptık. Ancak tam 'ödemeleri yaptık' diyoruz yenileri geliyor. En son Suk'un dosyası geldi. Bu oyuncular 1 lira verilmeden nasıl alınmış anlamak zor" ifadesini kullandı..

Usta ve İHO....
              hiç utanmıyormusunuz?kişiliğiniz varsa,
              Trabzonsporumuza ciddi anlamda maddi olarak destek olursunuz.
              Devlet ten devamlı iş alıyorsunuz....
              burayı basamak olarak kullandınız.
              tek ama tek sorumlıusu sizlersiniz.
              yazıklar olsun ikinizede.
              insan içine çıkmaya yüzünüz yok sizin.

Yorum

• ahmet ağaoğlu başkan seçildiğinde euro kuru 5 lira idi 9 nisan 2018

şu anda euro kuru 6.2 lira

13 ağustos 2018 de ise euro kuru 7.85 leri gördü.

bol keseden euro ile futbolcu transfer etmenin (yöneticilerin indiragandiside var tabi) sonuçlarını yeni yeni temizliyor ağaoğlu.

borcun artması euro nun artması ile oluştu ağaoğlu döneminde.euro nun 5 lira olduğu dönemde başkan oldu ağaoğlu.euro arttığı zaman henüz temizlik yapılmamıştı kadroda.
                TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kimse yanlış anlamasın yönetimi kötülemiyorum aksine bu yönetimi destekliyorum gerçekten fakat şöyle bir sorum olacak şimdi gelinen nokta itibari ile eldeki mevcut para edecek oyuncuları satıp takıma takviye yapmamak veya yapamamakmı başarı ki bu kadroyla ikinci yarıya girecek olursak ilk 4 ü geçtim ilk 10 un içerisinde olacağımızı düşünüyorum yoksa , eldeki gereksiz oyunculardan kurtulup yerine düşük maliyetli iyi transferler yaparak takımı yarışın içinde tutmakmı başarıdır ? Kaldı ki yönetim futbolcu satarak elbette takıma gelir kazandırabilir ama daha önemlisi futbolcu satmaya ihtiyac duymadan çeşitli projelerle gelir seviyesini artırmaktır yönetimin asli görevi , biz bu zamana kadar böyle bir yönetim şekli göremedik ne yazıkki eldeki para eder futbolcunu satıp sadece abdüş ve yusuf çıktı diye hurra altyapıya yüklenelim mantığı bizi asıl batıracak mantıktır diye dişünüyorum umarım bu yanlıştan erken döneriz zira yönetimde dahil şuan abdüş ve yusuf dışında (uğurcan ve hüseyini saymıyorum) o seviyede bikaç yıl topçu çıkacağını düşündüklerini sanmıyorum bana biraz bu bahaneye sığınıyorlar gibi geliyor hakkımızda hayırlısı.
                  ekonomik olarak kulüp 2-3 yıl sonra rahatladıktan sonra transfer işleri kolaylaşır.başkanında dediği gibi oyuncuların maaşlarını gecikmeli verip üzerine oyuncu transferi yaparsan eldeki oyuncuları nasıl koşturacaksın.

şu anda transfer yapmamak en mantıklı hamle.eldeki oyuncuların verimini yükseltmek ve maaşları ödemek ilk planda.

toplam maaş yükü düşsede faiz gideri ve gelirlerin temlikli olması büyük sıkıntı.bunu 2-3 yıl sonra ağaoğlu yönetimi rayına oturtacaktır.

bu skıntılı duruma rağmen yaz transferi verimli geçti.maddi manevi yönden.neredeyse boş transferimiz yok.
                  TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak Karmam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ne oldu, Usta döneminde hep toplam borcu söylerdiniz fazla gözüksün diye, şimdi net borca geçtiniz sanırım. Fark etmez.

43. Olağan Genel Kurulunda,

Net borç 1 milyar 76 milyon lira

Toplam borç ise 1 milyar 392 milyon lira olarak açıklandı.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, bordo-mavili kulübe hizmet etmeye geldiklerini belirterek, herhangi bir yorgunluğun söz konusu olmadığını ve hizmet etmeye...

Hoş siz ne yapabilirsiniz ki? Başkan bile bu sözde kurnazlığı yapıyor. Sizin attığınız linkte söylediği "Borç 890'dan 987'ye çıktı" sözü var ya. İşte o 890 toplam borçtu, o 987 net borç.

Üstelik bunlar daha 3 ay öncesinin verileri.

O kadar futbolcu satmasına rağmen bu borç 6 ayda nasıl bu kadar büyüdü? Bugün itibariyle elimizde, altyapıdan çıkmayan 10-12 tane futbolcu var. İyice bakkal dükkanına döndü.
                    İlk olarak Karmam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ne oldu, Usta döneminde hep toplam borcu söylerdiniz fazla gözüksün diye, şimdi net borca geçtiniz sanırım. Fark etmez.

43. Olağan Genel Kurulunda,

Net borç 1 milyar 76 milyon lira

Toplam borç ise 1 milyar 392 milyon lira olarak açıklandı.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, bordo-mavili kulübe hizmet etmeye geldiklerini belirterek, herhangi bir yorgunluğun söz konusu olmadığını ve hizmet etmeye...

Hoş siz ne yapabilirsiniz ki? Başkan bile bu sözde kurnazlığı yapıyor. Sizin attığınız linkte söylediği "Borç 890'dan 987'ye çıktı" sözü var ya. İşte o 890 toplam borçtu, o 987 net borç.

Üstelik bunlar daha 3 ay öncesinin verileri.

O kadar futbolcu satmasına rağmen bu borç 6 ayda nasıl bu kadar büyüdü? Bugün itibariyle elimizde, altyapıdan çıkmayan 10-12 tane futbolcu var. İyice bakkal dükkanına döndü.

o kadar boş bir adamsın ki, o kadar boş saçma sapan temelsiz bir şekilde savunuyorsun ki
                    bildiğin net boş yapıyorsun
                    ya ustanın bir yakını,avukatı tanıdığı falansın
                    yada ne dediğini bilmeyen ergen
                    şu forumun tarihinde ki en boş tröllerden birisisin
                    yaptığın karaproganda hiç bir şekilde işe yaramayacak o yüzden boşuna kasıyorsun.

Usta gereksiz bir kumar oynadı altında kaldı,boyundan büyük adımlar attı
                    yaptığı sözleşmeler bonservisler vs bütçesinin 7-8 katı falandı
                    Şampiyon olsak ve Şampiyonlar ligi grubundan dahi çıksa dahi harcadığının yarısını kapatamazdı
                    Ersunun yalanlarına kanarak Avrupa gitmemek için çaba sarf etti
                    Yaptığı sözleşmeler akıl alır gibi değil
                    Burak Yılmazın sözleşmesi bonuslarla yıllık 6 milyon civarına tekabül ediyordu ki minimum aldığı 4'ü buluyordu
                    Usta bonservislere 34 miyon euro harcadı Ağaoğlu ise 3 milyon civarı! aradaki fark neredeyse 11 kat

Ağaoğlu'nun en büyük hamlesi bir kere tüzüğe getirdiği maddelerdir
                    uzun anlatmaya gerek yok bütçeyi aşarsa cebinden ödeyecek.
                    Bahsettiği maddeler UEFA fair play ile uyumlu ve 14 sene öncesinde ikazını yaptığı maddelerdir
                    Şu hareket bile senin mesnetsiz temelsiz saçma sapan iddialarını yerle bir eder.

Daha önce yönetimdeyken bütçeden sorumlu idi 45 euro milyon olan borcu 8 milyon ile bırakmıştır

Kadro maliyetini 36 milyondan 16 milyona indirdi (%60 azalma)

Göreve geldiğinden bu yana taa IHO döneminden kalan borçlarla yüzyüze kaldı iho ve usta borçlarını büyük kısmını ödememişti

Gelmiş burada neyin lagalugasını yapıyorsun hayret vallahi

Faiz ve kur meselesinde kaynaklanan artış üzerinden saçma sapan savunmalar yapıyorsun

Alt yapı ile alakalı kurduğun cümle trajikomik saçmalamanın zirvesi herhalde

Azıcık aklın var ise bu kadar küçülme komik duruma düşme

Eğer Ağaoğlunu eleştireceksek bu sene sonu sportif açıdan ne durumdayız başarı için ne derece risk alınması gerektiğini sadece altyapıyla bu işin yürümeyeceğini falan tartışabiliriz

bu seni son kez muhatap alışım derdin her ne ise buralarda gereksiz yere kasma artık..
                    sakin olun...

Yorum

• Başkan bir büyük takım sadece genç futbolculardan oluşmaz. Bu hatayı sizden önceki yönetimlerde yaşadı. Bu Trabzonspor kulübü genç futbolcuğu saçmalığı yüzünden 7 leri ve 6 ları gördü.

Genç futbolcu tecrübeli yıldız futbolcu ile oynaması lazım gelişmesi için. Hagi Emre örneğini göz önününde bulundurun.

Ne sadece yaşlı nede sadece genç.

Karışımı sağlamanız lazım. Onazinin eksikliğini genç futbolcularla gideremezsiniz. Birde tecrübeli defans futbolcusu bulmanız lazım. Beşiktaşı maçında yediğimiz ikinci golü genç Hüseyinin kademe ve timing hatası yüzünden yedik. Yani 2 puan kayıp ettik. Tecrübeli bir defansif futbolcu olsaydı orada ilk topa kafa vurdurmazdı.

Şampiyonluk Fırsatı gelmişken hayallere kapılmayın. İki transfer şart bu takıma.
                      En son BlackPanther tarafından düzenlendi; 14.01.2019, 20:39.

Yorum

• Enkaz o kadar büyük ki Allah yardımcısı olsun. Ufak tefek hataları dışında iyi gidiyor maşallah.

Yorum

• Golf çevrenden sponsor bekliyoruz başkan...

Artık proje ve sponsorlukların zamanı geldi...

Bu kadar borç, sürekli borcu gündemde tutarak ödenmez...

Geçen gün birisi yazdı burada unuttum ismini...

Takımla ilgili tek sevinme kaynağımız borcun azalması durumuna evrildi...

Artık şu kümbetten kurtulup, sportif başarıyı da dillendirmek lazım....

Bunun için de sponsorlar gerek...

Beklemedeyiz...
                          Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak memmedaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            o kadar boş bir adamsın ki, o kadar boş saçma sapan temelsiz bir şekilde savunuyorsun ki
                            bildiğin net boş yapıyorsun
                            ya ustanın bir yakını,avukatı tanıdığı falansın
                            yada ne dediğini bilmeyen ergen
                            şu forumun tarihinde ki en boş tröllerden birisisin
                            yaptığın karaproganda hiç bir şekilde işe yaramayacak o yüzden boşuna kasıyorsun.

Usta gereksiz bir kumar oynadı altında kaldı,boyundan büyük adımlar attı
                            yaptığı sözleşmeler bonservisler vs bütçesinin 7-8 katı falandı
                            Şampiyon olsak ve Şampiyonlar ligi grubundan dahi çıksa dahi harcadığının yarısını kapatamazdı
                            Ersunun yalanlarına kanarak Avrupa gitmemek için çaba sarf etti
                            Yaptığı sözleşmeler akıl alır gibi değil
                            Burak Yılmazın sözleşmesi bonuslarla yıllık 6 milyon civarına tekabül ediyordu ki minimum aldığı 4'ü buluyordu
                            Usta bonservislere 34 miyon euro harcadı Ağaoğlu ise 3 milyon civarı! aradaki fark neredeyse 11 kat

Ağaoğlu'nun en büyük hamlesi bir kere tüzüğe getirdiği maddelerdir
                            uzun anlatmaya gerek yok bütçeyi aşarsa cebinden ödeyecek.
                            Bahsettiği maddeler UEFA fair play ile uyumlu ve 14 sene öncesinde ikazını yaptığı maddelerdir
                            Şu hareket bile senin mesnetsiz temelsiz saçma sapan iddialarını yerle bir eder.

Daha önce yönetimdeyken bütçeden sorumlu idi 45 euro milyon olan borcu 8 milyon ile bırakmıştır

Kadro maliyetini 36 milyondan 16 milyona indirdi (%60 azalma)

Göreve geldiğinden bu yana taa IHO döneminden kalan borçlarla yüzyüze kaldı iho ve usta borçlarını büyük kısmını ödememişti

Gelmiş burada neyin lagalugasını yapıyorsun hayret vallahi

Faiz ve kur meselesinde kaynaklanan artış üzerinden saçma sapan savunmalar yapıyorsun

Alt yapı ile alakalı kurduğun cümle trajikomik saçmalamanın zirvesi herhalde

Azıcık aklın var ise bu kadar küçülme komik duruma düşme

Eğer Ağaoğlunu eleştireceksek bu sene sonu sportif açıdan ne durumdayız başarı için ne derece risk alınması gerektiğini sadece altyapıyla bu işin yürümeyeceğini falan tartışabiliriz

bu seni son kez muhatap alışım derdin her ne ise buralarda gereksiz yere kasma artık..
                            Aklının ve bilginin ermediği ve cevap veremediğin noktada konuya cevap vermek yerine olayı hakarete taşımak acizlerin ve daha da önemlisi haksızların işidir. Benim sana edecek hakaretim yok. Söylediğim hiçbir şeye cevap vermemişsin. Konunun benimle alakalı olmadığını kavrayamıyorsun. Söylediklerimi ben veya x kişisi söylemiş, bunun bir önemi yok. Söylediğim şeye içerik olarak hiçbir cevap veremeyip 45 satır "boş" yapan sensin.

Yalnızca öve öve bitiremediğiniz küçültme için birkaç söyleyeceğim şey var. Burası bakkal dükkanı değil. Burası TRABZONSPOR. Trabzonspor para harcar çünkü Trabzonspor büyük düşünür, büyük oynar, TRABZONSPOR büyüktür.

Ben buradaki en büyük İHO düşmanı adamlardan biriyimdir. Eğer çok para harcadığına dair bir tane eleştirimi bulursan ben bu forumu bırakırım. Benim İHO'ya eleştirim, yarattığı kadro ve pozisyon şişkinliği ve ısrarla hiçbir değeri olmayan futbolculara verdiği kontratlar ve sonrasında ödeyemediği için takımı soktuğu durum. Bu durumun da Usta dönemiyle hiçbir alakası yok. Bu da üç başlıktadır:

1 - Futbolcuların Fifa'ya başvurup serbest kalmaları - Usta döneminde böyle bir şey yaşanmadı

2 - FFP cezası - Çok borç yaptı dediğiniz Usta nasıl olduysa uyarı bile almadı

3 - Büyük bonservislerle alınan ve büyük sözleşmeler bağlanan çok fazla futbolcunun kendilerine hiçbir talip çıkmaması - Aynı şekilde Usta dönemiyle hiçbir alakası yok

Şu anda bu takım başarılıysa (Geçen sezon lig çok daha zorlu olmasına rağmen aynı haftada aynı puandaydık) bunda en büyük pay sahibi Usta döneminde alınan veya o dönemde şans verilip geliştirilen oyunculardır. Bu takımdan Sosalar, Pereiralar, Rodallegalar, Novaklar gittiğinde ve yerlerini Toureler ve Amiriler aldığında burada iki galibiyetle kral ilan edenler yine iki mağlubiyetle hain ilan edecekler.

İlk olarak alone_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Burak Yılmaz'ın önüne o sözleşmeyi koyanlar, Özer, Ersun, Aykut konusunda bizi milyonlarca lira tazmiantalara mahkum edenler uzak dursun yeter.

İHO geldi, klübü batırdı, gönderildi, Usta geldi, mali durumu geri döndürülemez noktalara çıkardı, gönderildi, aynı hataları Ağaoğlu yaparsa onu da gönderirler hiç merak etme.
                            Burak Yılmaz dediğin adamı sen satmak istediğin gün satıyorsun zaten. Şikayetin ne? Beğenmediğin an kurtul sözleşmeden. Aykut Demirle karıştırdın heralde. Burak Yılmaz golleriyle geçen sezon ilk devre bitmeden kendi parasını çıkarmıştı bile.

Yorum

• Bayanlar haftada 1 gün genel ev temizligi yapar ya, aynen öyle bir köklü saglam bir temizlik oldu
                              *
                              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Vallahi helal olsun.
                                sadece aşk bizimkisi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X