Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yapılan temizlik takdirlik ama gidenlerin yeri henüz doldurulmadı, Onazi sezonu kapattı Sosa ne zaman döner belli değil.

Fazla bir şey istemiyorum Ankaragücülü Djedje, Bursalı Badji, Alanyalı Sackey, Akhisarlı Sissokko veya Sercinho, Erzurumlu Scuk, Sivaslı Ndinga seviyesinde bi ön libero istiyorum.
    En son Koray tarafından düzenlendi; 08.01.2019, 12:59.
    Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Yorum

• O degilde kendime su soruyor sormuyor degilim . Sanirim 2002 senesiydi baskanin adayligini aciklayip son dk adaylikdan cekildigi , o donem gelse suan kulubuk onursal baskanimiydi yoksa pistide geldi zamaninda geldi daha iyi mi oldu ?

Yorum

• Kaptanla daha güzel ayrılabilirdin. büyük hata yaptın
          En son Veysel tarafından düzenlendi; 12.01.2019, 23:10.
          # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• Muharrem Usta'nın 950 milyon lira olarak bıraktığı toplam borç Ağaoğlu'nun 6 aylık yönetimi sonucunda kasım itibariyle 1.4 milyon liraya ulaşmıştı.

Acaba şu an kaç?

Yorum

• İlk olarak Karmam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Muharrem Usta'nın 950 milyon lira olarak bıraktığı toplam borç Ağaoğlu'nun 6 aylık yönetimi sonucunda kasım itibariyle 1.4 milyon liraya ulaşmıştı.

Acaba şu an kaç?
              Tescilli bir Ustacı olduğunu bildiğim halde cevap yazayım dedim.

1 Aralık itibari ile borç aşağıdaki haberde;

Trabzonspor'da Ahmet Ağaoğlu, başkanlığındaki yönetim kurulu, mali ve idari yönden oy çokluğuyla ibra edildi. Hayri Gür Spor Salonu'nda gerçekleştirilen ve yarın yapılacak seçimle tamamlanacak olağanüstü genel kurulda, dilek ve temenniler bölümünde genel kurul üyelerinin yaptığı konuşmaların ardında

1.4 Milyon TL nereden çıktı merak ettim.

Yorum

Muharrem Usta'nın 950 milyon lira olarak bıraktığı toplam borç Ağaoğlu'nun 6 aylık yönetimi sonucunda kasım itibariyle 1.4 milyon liraya ulaşmıştı.

Acaba şu an kaç?
                bu hangi yüzsüzlük seviyesi
                sakin olun...

Yorum

• Trabzonspor çok zor günlerden geçiyor , yine eski yonetim anlayisiyla devam etsek gaziantepsporun yaşadıklarını yaşayacaktık.
                  Takımın basında herşeyden öte bir yönetim var ne yaptığını bilen hamle yapan karar alan bir otoriteden bahsediyorum. Ekonomik olarak borç bu yönetimin eseri değil bunu tartışan varsa zaten trabzonsporlu değil ustaspor haciosmanoglusporludur. Yönetim takımı ekonomik olarak yönetilebilir bir düzeye getirdi . Yaptığı doğru hamleler ile takım olgusunu ortaya çıkardı evet kadro zafiyetiniz var fakat sahada sorumluluk alan bir oyuncu grubu ve onlara artislik değil liderlik yapan kaptanlar var , son 2010 sezonundan beri bu durum yoktu 2010'da bile bu kadar iyi bir takim olgusu yoktu , çok iyi bir kadromuz vardı.
                  Takım ligde 2. iyi futbol oynuyor fakat fikstür dezavantajımiz var , ilk maçlar zorlu. Yonetim tabiki takviye düşünüyor fakat burada da fifa engel oldu , eski yönetimlerden kalan 18 dosyamız fifada kimbilir neler var , trabzonsporu bu duruma getirenlere ne diyeceğiz ? kendi egoları uğruna klubu batırdılar itibarsizlastirdilar. Umarım yasak kalkar ve yönetim planladığı transferleri yapar ama yapamazsa ve takım ligin ilk maçlarında kadro zaafiyeti nedeni ile istediğimiz sonucları alamaz ise bu bir türlü yakamızı bırakmayan eski yönetimlerin ihanetleridir , hiçbir ortam ve yerde konuşmaya hakları yoktur .

Yorum

• İlk olarak memmedaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bu hangi yüzsüzlük seviyesi
                    İlk olarak TURHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Tescilli bir Ustacı olduğunu bildiğim halde cevap yazayım dedim.

1 Aralık itibari ile borç aşağıdaki haberde;

Trabzonspor'da Ahmet Ağaoğlu, başkanlığındaki yönetim kurulu, mali ve idari yönden oy çokluğuyla ibra edildi. Hayri Gür Spor Salonu'nda gerçekleştirilen ve yarın yapılacak seçimle tamamlanacak olağanüstü genel kurulda, dilek ve temenniler bölümünde genel kurul üyelerinin yaptığı konuşmaların ardında

1.4 Milyon TL nereden çıktı merak ettim.
                    Ne oldu, Usta döneminde hep toplam borcu söylerdiniz fazla gözüksün diye, şimdi net borca geçtiniz sanırım. Fark etmez.

43. Olağan Genel Kurulunda,

Net borç 1 milyar 76 milyon lira

Toplam borç ise 1 milyar 392 milyon lira olarak açıklandı.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, bordo-mavili kulübe hizmet etmeye geldiklerini belirterek, herhangi bir yorgunluğun söz konusu olmadığını ve hizmet etmeye...

Hoş siz ne yapabilirsiniz ki? Başkan bile bu sözde kurnazlığı yapıyor. Sizin attığınız linkte söylediği "Borç 890'dan 987'ye çıktı" sözü var ya. İşte o 890 toplam borçtu, o 987 net borç.

Üstelik bunlar daha 3 ay öncesinin verileri.

O kadar futbolcu satmasına rağmen bu borç 6 ayda nasıl bu kadar büyüdü? Bugün itibariyle elimizde, altyapıdan çıkmayan 10-12 tane futbolcu var. İyice bakkal dükkanına döndü.

Yorum

• Olcay son zamanlarda yaptığı yanlışları yapmasaydı ve maaşta indirime gidebilseydi bence kalması gereken oyuncuydu. İbanez'in kaldığı yerde o hayli kalabilirdi.
                      başkan sanki ödemeyecekleri para yüzünden bütün oyuncuları kötülüyor gibi hissettiriyor.

Yorum

• Usta doneminde hesaplanan borca
                        Ersun, ozer vb tazminatlari dahil miydi?
                        İmza...

Yorum

• Kimseye milyon Euro yok politikasına devam.
                          Sonunda bu kulübün gerçeklerinin biraz farkında olan birisi geçti dümene.

Transfer politikası şu an iyi gidiyor. Bunda kulübün facia durumu da etkili. Kulüp, kendi ifadesiyle yönetilebilir düzeye geldiğinde bile kolay kolay kimseye milyon Euro verilmemeli.
                          Defalarca izlenmiş, çok güvenilen, geleceği parlak adama verirsin. Ama bonservis olarak. Adama yıllık 3 milyon Euro verdiğinde ve 3 ile 5 yıl arasında sözleşme imzaladığında oyuncu bir daha yerinden kıpırdamıyor. Jiletle kazısan gitmiyor, kimse de o maaşı veremediği için bedavaya bile kimse almıyor.

Başarılar sayın başkan. Arkandayız.

Yorum

Ne oldu, Usta döneminde hep toplam borcu söylerdiniz fazla gözüksün diye, şimdi net borca geçtiniz sanırım. Fark etmez.

43. Olağan Genel Kurulunda,

Net borç 1 milyar 76 milyon lira

Toplam borç ise 1 milyar 392 milyon lira olarak açıklandı.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, bordo-mavili kulübe hizmet etmeye geldiklerini belirterek, herhangi bir yorgunluğun söz konusu olmadığını ve hizmet etmeye...

Hoş siz ne yapabilirsiniz ki? Başkan bile bu sözde kurnazlığı yapıyor. Sizin attığınız linkte söylediği "Borç 890'dan 987'ye çıktı" sözü var ya. İşte o 890 toplam borçtu, o 987 net borç.

Üstelik bunlar daha 3 ay öncesinin verileri.

O kadar futbolcu satmasına rağmen bu borç 6 ayda nasıl bu kadar büyüdü? Bugün itibariyle elimizde, altyapıdan çıkmayan 10-12 tane futbolcu var. İyice bakkal dükkanına döndü.
                            Banka faizleri yüzünden olmasın?
                            Hani kendinden öncekilerin her bankadan cukkaladığı.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Banka faizleri yüzünden olmasın?
                              Hani kendinden öncekilerin her bankadan cukkaladığı.
                              Hangi yönetim kaç tane kredi çekmiş yaz da göreyim seni hadi.

Yorum

Hangi yönetim kaç tane kredi çekmiş yaz da göreyim seni hadi.
                                Hiç araştırmadan direk mantıkla söyleyeyim, tahminen en büyüklerini bu yönetim çekmiştir.
                                Bu borcun borçla kapatılması olayı.
                                Bununla mı müdafaa edeceksin eski idareleri?

Ben Burak'ın falan sözleşmelerini gördüm.
                                Bunca borç varken bu sözleşmeleri de üzerine eklediğinde, mevcut yönetim özellikle kısa vade borçları kredi hariç nasıl ödeyecek?

Bakmadan bile söyleyebilirim. Yeni yönetim muhakkak çok çekmiştir.

Not: Baktım, mesela 265 milyonluk kredi çekmişler. 210 milyonu, vadesi gelen eski banka borçlarının refinansmanı, 55 milyonu da vadesi gelmiş diğer kısa vadeli borçlara harcanmış.
                                En son Mehmet Fatih Yavuz tarafından düzenlendi; 13.01.2019, 23:30.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X