Yine boş yerlicilik yükselişe geçmiş demek.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
altyapıdan 2-3 isim parlayınca hemen coşuyoruz
2 sene önce de yaşadık benzerini yusuf-abduş parlamaya ufaktan başlayınca yığdılar hemen altyapıdan gereksiz 10 civarı oyuncuyu
aslında her sene 1-2 isim parlatsak yeterli. geçen sene yusuf-abduş, mesela bu sene uğurcan-hüseyin olur.
yani onun yerine bakın bu sistem tutuyor diye takıma 10-15 tane altyapıdan adam alırsan bu sefer antalya kasımpaşa maçlarını yaşarız yine gerek yok sakin gitmeliyiz.
İlk olarak Bera B. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYine boş yerlicilik yükselişe geçmiş demek.YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..
Yorum
-
bence ileriki senelerde kadro yapısı şu şekilde olmalıdır..
ilk 11 de devamlı oynayacak en az 4.5 alt yapı,onlara abilik yapacak 1 tane yabancı ve pahalı yıldız topçu (sosa gibi)diğer aksamlarıda çok ucuz yabancı yapacaksınNe Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
İlk olarak Harvelli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
NE DEMEK TRANSFER YOK???
özevlatçı gerzekliğe kapılmamıştır umarım başkan. mevcut altyapı mamulü yaşı geçkin çapsızları (semih-zeki-batuhan vs) gönderip yerine gençleri denemeye alacaksa eyvallah ama olcay-kucka-burak-onur'un gittiği/gideceği devre arasında muhakkak düşük maliyetli de olsa alternatif bulmalıyız kadroya. kiralık da olabilir.
tecrübeli bir stoper şart oğlu şart, orta sahaya ayağı düzgün-mücadeleci bir adam yine gerekli gibi (belki amiri o yedeklemeyi yapabilir emin değilim), olcay gidince bir adet kanat alternatifi şart (parmak'la vs olmaz o iş)
en az 3 adam lazım bu kadroya takviye edilecek. umarım başkan menejerler kulübe dadanmasın/talip olunacak oyuncuların fiyatı yükselmesin diye tok alıcı rolü kesiyordur. yoksa çok yazık olur.
Yorum
-
Her galibiyetin 2.6 milyon lira olduğu yerde takım da bu kadar hava yakalamışken eksik en az iki bölgeye tecrübeli transfer yapmamak ahmaklık olur. Ligin 2. Devresi hem gs hem bjk gerekli transferleri yapıp şampiyonluk kovalayacak. Onlarla aynı puanda olan biz ise yerimizde sayacağız. Bu ligi ikinci bitirdiğinde 26 milyon lira kazanıyorsun. Şl ye gidersen 40 milyon euro para kazanıyorsun. Şu an biz borç olarak diğer takımlardan daha iyiyiz ama bizim gelir elde etmek gibi bir sorunumuz var. Yani biz şampiyonlar ligine gidebilirsek ciddi bir oh çekebiliriz. Bunun için iki tane sağlam transfer gerekiyorsa yönetim bunu hiç düşünmeden gerçekleştirmelidir. Öyle sadece alttan gelen elemanlarla olmaz bu iş. Olsaydı 2-0 dan sonra takım kendini kaybetmez oyunu yavaşlatır tempoyu düşürür üç puanı alır giderdi. Beşiktaşın yaptığı gibi her gelene milyon eurolar verelim demiyorum transferden vazgeçmiş gibi bir tavır sergilemenin alemi yok diyorum. İki adam sadece iki adam bizi çok iyi yerlere götürür. Umarım başkan sadece kimseyi beklentiye sokmamak için böyle konuşmuştur. Zira öyle her alttan gelen bu takıma girecek diye bir şey olmamalı. Sadece şundan yanayım bu alttan gelen özevlatlar küçük sözleşmeler ile takıma dahil edilip tr kupasında falan oynatılıp Anadolu takımlarına paslanabilir. Üçe beşe bakmadan çok gelecek vaad etmeyen oyuncuları da bir şekilde pazarlayabiliriz. Bunun dışında öyle beş altı futbolcu lafları gerçekten insanı dehşete düşürüyorOMAE WA MOU SHINDEIRU...
Yorum
-
İlk olarak OrkHun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNE DEMEK TRANSFER YOK???
özevlatçı gerzekliğe kapılmamıştır umarım başkan. mevcut altyapı mamulü yaşı geçkin çapsızları (semih-zeki-batuhan vs) gönderip yerine gençleri denemeye alacaksa eyvallah ama olcay-kucka-burak-onur'un gittiği/gideceği devre arasında muhakkak düşük maliyetli de olsa alternatif bulmalıyız kadroya. kiralık da olabilir.
tecrübeli bir stoper şart oğlu şart, orta sahaya ayağı düzgün-mücadeleci bir adam yine gerekli gibi (belki amiri o yedeklemeyi yapabilir emin değilim), olcay gidince bir adet kanat alternatifi şart (parmak'la vs olmaz o iş)
en az 3 adam lazım bu kadroya takviye edilecek. umarım başkan menejerler kulübe dadanmasın/talip olunacak oyuncuların fiyatı yükselmesin diye tok alıcı rolü kesiyordur. yoksa çok yazık olur.
Yorum
-
Ahmet bey iki maddelik bir ekonomik kurtuluş reçetesi söylüyor (oyuncu bazlı):
1- Alt yapıdan oyuncu yetiştirip oynatmak
2- Ucuz adam alıp pahalıya satmak
Bunun sadece 1 maddesini alıp ele yola düşersek olayı yanlış değerlendiririz.
Alt yapıdan, kim olduğuna bakmaksızın ha babam a takım kadrosuna adam doldurmak tabi ki doğru ve sağlıklı bir yaklaşım değil ama uygulanacağına da pek ihtimal vermiyorum. En fazla bir geçiş döneminde stepne olarak kullanılır ya da seviye olarak bizle devam edebilecekleri ayıklamak adına risk unsuru olurlar.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Yahu siz anlıyorsunuz hangi futbolcu iyi, hangisi gelecek vadediyor da Başkan anlamıyor sanki. Altyapıdan böylesine 4 oyuncu ilk 11'e monte edilmişken tabi ki de altyapıyı geliştirmeye yönelik çalışacak. Hala daha transfer transfer transfer. Zaten gereken transferi yapar adam sanki ihtiyacı görmücek futbolcu almıcak.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
Alt yapıdan bu kadar oyuncu alınıyorsa bir şekilde denge sağlanmalı. Kuvvetler ayrılığı olmalı. Ne bileyim, kaptan yabancı olur veya takımın en önemli oyuncusu yabancı olur felan. Ben takımda Onur gibi, Zeki gibi, Burak gibi dayılık yapan adam istemiyorum.
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu siz anlıyorsunuz hangi futbolcu iyi, hangisi gelecek vadediyor da Başkan anlamıyor sanki. Altyapıdan böylesine 4 oyuncu ilk 11'e monte edilmişken tabi ki de altyapıyı geliştirmeye yönelik çalışacak. Hala daha transfer transfer transfer. Zaten gereken transferi yapar adam sanki ihtiyacı görmücek futbolcu almıcak.Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben bu kanalda .... gerisini anlayamadım tam olarak ne dedi,paralıydım mı dedi ???
2010-11 sezonundan beri ambargoluyum,adım kara listedeydi çağırılmıyordum. Allahtan katarlılar aldıda şimdi çağırılıyorum dedi)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum