Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şikeyle ilgili şehir kararını defalarca verdi diye biliyorum. Şikeyle ilgili her cümle boş laf benim için

Yorum

• Ağaoğlu Ali Koçu davet ettiği yetmiyormuş gibi Ali koçun söyledikleriyle TV'lerde boy gösteriyor mutluluk pozları veriyor ulan bi rahat durun yaaa her galibiyet sonrası TV TV dolaşmakta ne ulan bi cinconu yendik yapmadığınız TV şovları kalmadı kaç hafta sonra bir maç galip geldik sanırsın CL'yi kazandık altı üstü gebermiş leş önüne gelenin 3 attığı takımı zar zor 2-1 yendik zar zordan kasıt son 10 dakikadır troller hemen atlamasın....
      Her şeyin kolayını isteseydim bende Trabzonsporlu olmazdım. Trabzonsporlu doğduk; öyle öleceğiz.

Yorum

• BMN haberine istinaden;

Başkan oyuncular 100 bin'er TL prim verecekmiş.

en saçma uygulama.Bu adamlar zaten maç kazansınlar diye maaş alıyor.ekstradan ödeme ne oluyor.

Kaldı ki ekonomik durum ortada.
        ÜNALKARAMANSPORLU..

"
        Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Malatya maçında kesilen cezaya istinaden sıfırlama ...

Yorum

• Başkan
            Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Usta saçmalıklarını zırvalayanların yanında candır manasında dedim onu. Federasyon başkanıyla poz verip, Ali Koç'u örnek spor adamı göstermesi ile mahfolmadık biz, şikenin bizzat bu ülkeyi yönetenler tarafından kapatıldığı bir ortamda bu kuklalarla poz vermesinin hiçbir anlamı yok. Senin davan Cas'ta, çıkarsa sonuç hep beraber seviniriz. Şike ile ilgili bunca yapılanın veya yapılmayanın faturasını bir resime veya söze kesemezsin arkadaşım. Bir de şu küstüm oynamıyorum modunun bize bir fayda getirmediğini, züğürt ağa gibi takılarak kendimizi yalnızlaştırmak ve antipati toplamak dışında bir halta yaramadığını kavrayabilseniz çok iyi olur. Almışsınız udunuzu elinize hala daha dönülmez akşamın ufkundayım modunda takılıp duruyorsunuz.

Soru gayet netti.
              Aldığım cevap da gayet net oldu. Ali Koç ve Y.Demirören ile poz verilmesinden rahatsız değilsiniz. Yazıklar olsun! Size geniş mideniz; şikenin finansörü Ali Koç'u öven, şikeyi örten Y.Demirören ile sırıtarak poz veren başkanınız ile mutluluklar dilerim.

Yorum

• futbol çok basit bir oyun
                amaç iyi bir şekilde topun çizgiyi geçmesi
                şimdi
                gerçekler o veya bu , açıklama yaptı sesini daha fazla çıkardı diye de değişmiyor
                günümüzde göz önünde gelişen olaylarda toplumu yönlendirmek ve yanıltmak her insanın harcı değil ki zaten böyle bir adam da bize başkan olmaz
                son üç başkanın tüm icraatları ortada verdikleri pozlar yaptıkları açıklamaları gün gibi ortada
                bunlar zamanın geldikçe deşirilir ortalığı bulandırır

bu hafta mutlu bir hafta geçirmemize kimse engel olmasın
                istanbul takımlarını sahada eze eze yenmiş bir TS nin taraftarı olarak
                basit bir futbol oyununun tadinı çıkaralaım derim

ha başkan işinin başka bir boyutu da aralık ayı gelmesine rağmen hala başlanlık yarışı yok
                asıl bize bu birşeyler ifade etsin
                BMN KOCAELİ

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Soru gayet netti.
                  Aldığım cevap da gayet net oldu. Ali Koç ve Y.Demirören ile poz verilmesinden rahatsız değilsiniz. Yazıklar olsun! Size geniş mideniz; şikenin finansörü Ali Koç'u öven, şikeyi örten Y.Demirören ile sırıtarak poz veren başkanınız ile mutluluklar dilerim.
                  Baskaniniz derken? O zaman bundan önceki baskanlardan oldukca memnunsun sanirim..Y.Demirören ile siritarak poz vermeyenini hatirlamiyorum da..
                  A.Koc u ortami gerginlestirmedigi icin övmesiyle sIke destekcisi olunuyor yani..
                  Türkiyede hirsizlik, yolsuzluk, sIke v.s serbest artik..hatta bunlari yapanlar ödüllendiriliyor..böyle bir ortamda prensip sahibi idealist ayaklari sökmüyor..bunlarin yeri yok yeni Türkiye de..biat etmekten baska sans tanimazlar..

Takim tüm eksiklerine ragmen mücadeleci, kisilikli bir oyun sergiliyor mu? evt..o halde yönetim ve teknik ekibin hakkini teslim etmek gerekir..böyle bir takim yillardir izleyemedik..degerini bilelim..

sIke davasi siyasallastirildi..Agaoglu nu asan bir meseledir..
                  KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    2000-2003 arası hangi yarışın içinde olmuş Özkan Sümer başkanlığındaki Trabzonspor? 5.,7. 14. sıraları almış.

Laf olsun... (kendisi dedi ise)

Kitle çözülmüş mü?
                    İtibarı düşmüş mü?

Öyle ise kabahati üstlenmiş mi?
                    Özkan Sümer'in devre aldığı dönemde Ahmet Ağaoğlu bırakıp gitmişti,TV gelirinin bu kadar olmadığı,tribün hasılatı,sponsorluklar ve TS Club bile bugün para kazandırıyor kulübe.

Kaldı ki o tecrübesine dayanarak zaten bu duruma bir vurgu yapıyor,yıldız görmek isteyen gökyüzüne baksın derken de imkansızlılardan bahsediyor.
                    Bir önceki başkan MAY da kulübü hacze vermiş,tam bir var oluş mücadelesi.O zaman da Hami ve Osman takımdan gönderilmişti,gerisi tam bir gençlerden karma,ucuz 4 Brezilyalı.

Ama şimdiki başkan gibi biz şampiyon olmayacağız lafını ben hiç duymadım,Ahmet Ağaoğlu her ağzını açtığında kadronun kalitesinden bahsediyor,başına 150 bin veriyoruz,en ucuzu bizde diyerek Ünal Karaman'ı getirerek bu en kaliteli kadronun canına okudu.

Ona rağmen dünkü taraftarı da arkasında buluyor.

Trabzonspor'da Trabzonspor'a yakışır işler yapan,onun büyüklüğüne halel getirmeyen tek unsur taraftarı.
                    • Memento mori

Yorum

• Ne bereketli şike davası. Sat sat bitmiyor. Şimdi de Ağaoğlu sattı (!)
                      www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şikeyle ilgili şehir kararını defalarca verdi diye biliyorum. Şikeyle ilgili her cümle boş laf benim için
                        +1
                        www.x.com/zykmda

Yorum

• Ya arkadaş sıyrılın artık şu kısır çekişmelerden. Fenerin başkanı gelsin yemeğini yesin, bizim başkanla kakari kikiri yapsın, çayını içsin, şehir de tur atsın biz de akşamına koyalım geçelim öteye. Bizim olayımız şunlara habire koymak olmalı...

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Özkan Sümer'in devre aldığı dönemde Ahmet Ağaoğlu bırakıp gitmişti,TV gelirinin bu kadar olmadığı,tribün hasılatı,sponsorluklar ve TS Club bile bugün para kazandırıyor kulübe.

Kaldı ki o tecrübesine dayanarak zaten bu duruma bir vurgu yapıyor,yıldız görmek isteyen gökyüzüne baksın derken de imkansızlılardan bahsediyor.
                            Bir önceki başkan MAY da kulübü hacze vermiş,tam bir var oluş mücadelesi.O zaman da Hami ve Osman takımdan gönderilmişti,gerisi tam bir gençlerden karma,ucuz 4 Brezilyalı.

Ama şimdiki başkan gibi biz şampiyon olmayacağız lafını ben hiç duymadım,Ahmet Ağaoğlu her ağzını açtığında kadronun kalitesinden bahsediyor,başına 150 bin veriyoruz,en ucuzu bizde diyerek Ünal Karaman'ı getirerek bu en kaliteli kadronun canına okudu.

Ona rağmen dünkü taraftarı da arkasında buluyor.

Trabzonspor'da Trabzonspor'a yakışır işler yapan,onun büyüklüğüne halel getirmeyen tek unsur taraftarı.
                            Ne kadar ucuz bir savunma...

Birincisi alıntıladığın yazıda asla hedeften vaz geçemez diyor ya!!!
                            Demek ki asla diye birşey yok. Muhakkak yarışın içinde olamayacağı vakitler de varmış..
                            Onu söyleyen de alıntılayan da sahteci... (Özkan Sümer gerçekten söyledi ise ona da bu laf) (inanmıyorum onun söylediğine orası başka)
                            Yani şartlar hedef değiştirtiyormuş.
                            Kendi başkanlığı dönemi bunun bir numaralı ispatı mıymış? evet?

Demek ki neymiş... Yalandan alıntılamayacaksın.
                            Boş kilometreye gerek yok.

İkincisi de o gün verilen mücadeleye var oluş mücadelesi adı verip, bugün kulübün içinde bulunduğu durumu o günden daha iyi göstermek ise tam sahtekarlıktır.
                            Çok savunduğun Muharrem Usta kendisi kulüp battı dedi giderken.

Ciddiye almıştım bir dönem, gerçekten son derece ciddiyetsiz çıktın.
                            En son Mehmet Fatih Yavuz tarafından düzenlendi; 27.11.2018, 22:16.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ne kadar ucuz bir savunma...

Birincisi alıntıladığın yazıda asla hedeften vaz geçemez diyor ya!!!
                              Demek ki asla diye birşey yok. Muhakkak yarışın içinde olamayacağı vakitler de varmış..
                              Onu söyleyen de alıntılayan da sahteci... (Özkan Sümer gerçekten söyledi ise ona da bu laf) (inanmıyorum onun söylediğine orası başka)
                              Yani şartlar hedef değiştirtiyormuş.
                              Kendi başkanlığı dönemi bunun bir numaralı ispatı mıymış? evet?

Demek ki neymiş... Yalandan alıntılamayacaksın.
                              Boş kilometreye gerek yok.

O gün verilen mücadeleye var oluş mücadelesi verip, bugün kulübün içinde bulunduğu durumu o günden daha iyi göstermek ise tam sahtekarlıktır.
                              Çok savunduğun Muharrem Usta kendisi kulüp battı dedi giderken.

Ciddiye almıştım bir dönem, gerçekten son derece ciddiyetsiz çıktın.
                              Çok zorlama yorum

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Çok zorlama yorum
                                Zorlayan kısmı neresi?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X