Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak tristram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hem siyasileri savunup hem baskanlardan hesap sorma kafasi nedir biraderim?koyulastirdigim kisimda tam olarak kafa mi buluyorsun yoksa laf olsun diye mi yazdin? Ne demek bu isin sadece siyasi yonu yok.
    tff baskani sanki kendi kendine secilmis gibi konusmayin insanlari aptal yerine koymayin.
    ulkenin basindaki adam tarafini acikca belli etmisken kulup ne organizasyonu yapacakti?
    Organizasyonu kulup degil taraftar yapmaliydi ama sizin gibiler ezici bir cogunlukta oldugu icin,destekledikleri siyasetcilere fatura edemedikleri icin ortak bir tepki verilemedi..
    samimi olarak soruyorum, malum karar verici siyasilerin bu iste parmaginin olmadigina mi inaniyorsunuz?

ahmet agaoglu nasil ali koc hakkinda iyi insani seyler soylermis.vayy bee terbiyesizlige bak.suratina sikeci ali koc deseydi sorun cozulecekti. bide ahmet agaoglu'na sikeyi kapatmakla gorevlendirildi diyenler var ki akillara zarar..sanki sike mevzusu kapanmamis gibi.sike dosyasi dunya liderinizin kurumlar ayri kisiler ayri dedigi gun bir daha acilmamak uzere kapandi..sike yapan fenere ceza verilecekti de ahmet agaoglu mu engel oldu?
    degil ahmet agaoglu bu kulubun basina kim gelirse gelsin mevcut iktidardakiler istemedigi surece bir halt yiyemez.trabzon sehride siyasilere kitlesel bir tepki verebilecek durumda olmadigi icin bu konu zaten kapandi.

Bana bak! Tanımadığın insanlar hakkında ''Sizin gibiler varken...'' diye başlayan aptalca cümleler kurma!
    Sizin gibiler diye hitap ettiğiniz kişi (Yani ben); şike eylemlerinin %80'ine katılmış, mail, faks, protesto vb. hepsini yapmış!
    Şimdi hangi yüz de hadsizlikle kalkıp da ''Sizin gibiler...'' gibi yakışıksız bir cümle kurabiliyorsun? Senin haddine?
    Terbiyesizliğin lüzumu yok. Muhatabını iyi tanı sonra zırvalamaya devam edebilirsin.

Gelelim koyulaştırmış olduğun kısma! Evet, bu işin yalnızca siyasi yönü yok! Sen kulüp olarak elinden geleni yapmadın.
    Bunu aklı başında olan herkes çok iyi biliyor. Taraftarın eylemlerini engelleyen, destek olmayan kulüp başkanları gördük!
    Biz kimlerin ne mal olduğunu çok iyi biliyoruz da siz hala kör, sağır ve dilsiz rolü yaparak yeni aktörü destekliyorsunuz.
    Allah akıl fikir versin. Başka diyecek söz yok! Zira akıl mantık sahibi hiç kimse Ağaoğlu'nun bu sözlerine arka çıkmazdı.

TFF başkanı kendi kendi seçildi diye bir ifadem olmadı. Böyle aptalca bir iddiayı neden ortaya attın? Merak ediyorum.
    Ülke başındaki adam böyle olacak dedi diye öyle olmaz! Siz daha bunun farkında değilsiniz! Teslim olmuşsunuz! Pes!
    Kulüp ne organizasyonu yapacaktı? Ankara'da büyük eylem yapacaktı. Aziz gibi oy ile tehdit edecekti. Bütçe ayıracaktı!
    Bunların bir tanesini bile yapmadık! Bir tane bile kulüp bünyesinde bir çalışma yapılmadı. Teslim bayrağı çektiler.
    Taraftara bok atma! Taraftar defalarca İstanbul ve Trabzon'da eylem yaptı. Mail, faks, gazete ilanları yaptı.
    Kulüp ne yaptı? hakkı çalınan bu kulüp ne yaptı?! İbrahim Ertürk'ın tırnağı kadar bile bir şey yapılmadı.

İktidarın bu işte parmağı olmadığını ima ettiğim yazımı burada paylaşın ben de üyeliğimi sildireyim. Buyurun!
    Siz anlamasınız da bu işin yalnızca siyasi yönü yok dedim. Bunun ne demek olduğunu idrak edemiyorsanız soru sormayın.
    Yazdığım şeyler gayet açıktır. Anlamasını bilene tabi...

Ben de size bir soru sormak istiyorum. Şike finansör Ali Koç ile Trabzonspor başkanını yan yana görmek hoşunuza gitti mi?
    Ali Koç hakkında ''örnek başkan'' demesinden mutlu oldunuz mu? Yan yana maç izlemeleri sizi mutlu etti mi? Cevap ver!
    Bakın dünya lideri diyerek eleştirdiğiniz adam tam olarak bu tabloyu istiyor.
    Siz de muhalif olduğunuz adamın ekmeğine yağ sürüyorsunuz. Vallahi Erdoğan büyük deha! Muhaliflerini bile safına alıyor!
    Kusura bakmayın ama sizin kafadakiler yüzünden bu haldeyiz! Şike süreci kapanmadı! Kapanamaz!
    Sizin gibilere inat bu ülkeye adalet gelecek! Bu davayı kazanacağız! İnanmayan boş lakırdı yapmasın.

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu kafaların savunacağı da açık denizde gemisini batırıp,sigortadan para koparmaya çalışan bir karakter olur tabi.Şikecileri de yalar,formalarını stadyum müzesine kor.
      Yakışır.

Bu Ağaoğlu yönetimi, şikecilerin formasını da müzeye koymuştu dimi? Ağzına sağlık. Hatırlattığın iyi oldu.
      Bazıları bunu da savunur. Ne de olsa Ali Koç ile kurulan münasebetten memnun olanlar var!
      Bu kadar midesiz insanların olduğunu bilmiyordum. Bunu da hazmederler.
      Bunlara yakışır kardeşim...

Yorum

• Ya bırak kardeşim daha seçildiği gün Yargıtay'ın şike davasında halen karar vermemesi üzerine devleti tehdit eden,taraftarı sokağa dökerim diye terör havası koşturan Ali Koç'u örnek spor adamı olarak yalayan,Trabzonspor stadında onunla maç izliyor diye gevrek gevrek gülen birini savunan kafalara sokma soksan anlamaz.
        • Memento mori

Yorum

Dediğim gibi bu kafa zamanında Onur'u,Burak'ı ve İHO'yu bile deli gibi savunuyordu,ben de doğru bildiğimi yazıyordum.
          Zaman kimi haklı çıkardı bugün görüyoruz.
          Özkan Sümer'in bile olayı fark edip,bıraktığı yerde bu şikeyi kapatmaya gelen tayfayı savunan,kulübe kendi üzerinden zarar gelmesin diye bırakan ve şampiyon olacak kapasitede bir takım bırakan adamı suçlaman şaşırtıcı değil.

Herkesin bir görüş mesafesi var.
          Tabiki yapilan dogrularda vardi mutlaka ama sonucta oldukca basarisiz bir dönem sonunda birakip gitti..gideni bu kadar destekleyecegine simdi ki baskana destek vermek daha faydali olmaz mi?

Usta iyisiyle kötüsüyle artik Trabzonspor baskani degil..büyük bir sorunu dile getirmissin..bilerini ,,deli gibi savunmak"..ve deli gibi yermek..suan sende deli gibi savunuyorsun inatla Ustayi..ne faydasi var ki?

birakalim insanlar islerini yapsinlar..suan ki yönetime destek olmak zorundayiz..
          En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 26.11.2018, 16:47.
          KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

Ya bırak kardeşim daha seçildiği gün Yargıtay'ın şike davasında halen karar vermemesi üzerine devleti tehdit eden,taraftarı sokağa dökerim diye terör havası koşturan Ali Koç'u örnek spor adamı olarak yalayan,Trabzonspor stadında onunla maç izliyor diye gevrek gevrek gülen birini savunan kafalara sokma soksan anlamaz.

Adamcılık böyle bir şey işte...
            Ali Koç'u dahi sindirecek hale gelenler var. Yazıklar olsun demekten başka bir şey elimden gelmiyor.
            Adama Ali Koç'a böyle böyle yaptı diyorsun adam siyasi meseleleri açıyor, Usta'ya laf diyor. Zırvalıyor.
            Ben Ağaoğlu şikeci ile yan yana maç izledi. Nasıl hazmediyorsun diyorum. Adam siyasetten dem vuruyor!
            Böyle kafalara diyecek çok fazla bir şey yok. Sen de yorma kendini kardeşim. Bunların zembereği şaşmış!

Yorum

• İlk olarak AyhanPe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Tabiki yapilan dogrularda vardi mutlaka ama sonucta oldukca basarisiz bir dönem sonunda birakip gitti..gideni bu kadar destekleyecegine simdi ki baskana destek vermek daha faydali olmaz mi?

Usta iyisiyle kötüsüyle artik Trabzonspor baskani degil..büyük bir sorunu dile getirmissin..bilerini ,,deli gibi savunmak"..ve deli gibi yermek..birileri birilerini deli gibi savunurken, birilerini de deli gibi yeriyor..

birakalim insanlar islerini yapsinlar..suan ki yönetime destek olmak zorundayiz..
              Seçildiği ilk günlerdeki mesajlarıma bak,ne zaman ki önce Sosa'ya giydirmeye sonra şike olayında etkili isimlerin Avukat,İbrahim Ertürk gibi şahısların,sonra Usta'ya ihanet hainlerin dolduruşuna gelip,Trabzonspor'u kişisel hırsları için kullanmaya başladı,Özkan Sümer ayrıldı o zaman bu adamların amacı şikeyi unutturmak dedim.
              Zaten bir beklentim yoktu ama bu kuklanın şikeyi kapatma cüreti her şeyi aşar.
              • Memento mori

Yorum

• Ali Koç'un Trabzon'a gelme sürecini çok iyi yönetmiştir
                Isı bulandirmanıza gerek yok

Çok akıllı,politik ve centilmen bir yaklaşım ile bu süreci yönetti.
                İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                -------------
                Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Herkes bildiği işi yapıyor,sonuçta sıvacılıkta ustalık isteyen bir iş.
                  • Memento mori

Yorum

Seçildiği ilk günlerdeki mesajlarıma bak,ne zaman ki önce Sosa'ya giydirmeye sonra şike olayında etkili isimlerin Avukat,İbrahim Ertürk gibi şahısların,sonra Usta'ya ihanet hainlerin dolduruşuna gelip,Trabzonspor'u kişisel hırsları için kullanmaya başladı,Özkan Sümer ayrıldı o zaman bu adamların amacı şikeyi unutturmak dedim.
                    Zaten bir beklentim yoktu ama bu kuklanın şikeyi kapatma cüreti her şeyi aşar.
                    17 Aralik yolsuzluk sorusturmasi örtbas edilikten sonra aleyhimize gelisti durum.Fetö kapismasiyla sIke defteride kapatildi ve bitti..En son Usta döneminde son göz boyamalar sonunda kapatildi..Agaoglu nun bu konuda extra bir caba göstermesine gerek yok..önceki yönetimler halletti bu isi..

Yorum

• İlk olarak AyhanPe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      17 Aralik yolsuzluk sorusturmasi örtbas edilikten sonra aleyhimize gelisti durum.Fetö kapismasiyla sIke defteride kapatildi ve bitti..En son Usta döneminde son göz boyamalar sonunda kapatildi..Agaoglu nun bu konuda extra bir caba göstermesine gerek yok..önceki yönetimler halletti bu isi..
                      Yo,Ahmet Ağaoğlu araya dostluk tohumları ekiyor,hakkını yeme.
                      Şu anda UEFA ve FIFA'da şoruşturma üstüne soruşturma açılıyor,haberi bile yoktur.Şike olayını kapatanların başı dertte.
                      Çünkü onu oraya getirenler bunun için getirdi.
                      En son sasone tarafından düzenlendi; 26.11.2018, 17:00.
                      • Memento mori

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Can dediğin adam Y.Demirören ile sırıtarak pozlar veriyor. Bu durumdan memnun musun? Can mıdır?
                        Can dediğin adam şikeyi örtmek için finansör olan Ali Koç'u örnek spor adamı ilan ediyor. Memnun musun? Can mıdır?
                        Mesele Muharrem, İHO meselesi değildir. Bu sorulara cevap vermeni istiyorum. Memnun musun?
                        Usta saçmalıklarını zırvalayanların yanında candır manasında dedim onu. Federasyon başkanıyla poz verip, Ali Koç'u örnek spor adamı göstermesi ile mahfolmadık biz, şikenin bizzat bu ülkeyi yönetenler tarafından kapatıldığı bir ortamda bu kuklalarla poz vermesinin hiçbir anlamı yok. Senin davan Cas'ta, çıkarsa sonuç hep beraber seviniriz. Şike ile ilgili bunca yapılanın veya yapılmayanın faturasını bir resime veya söze kesemezsin arkadaşım. Bir de şu küstüm oynamıyorum modunun bize bir fayda getirmediğini, züğürt ağa gibi takılarak kendimizi yalnızlaştırmak ve antipati toplamak dışında bir halta yaramadığını kavrayabilseniz çok iyi olur. Almışsınız udunuzu elinize hala daha dönülmez akşamın ufkundayım modunda takılıp duruyorsunuz.

Yorum

• İlk olarak Ogün YAZICI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ali Koç'un Trabzon'a gelme sürecini çok iyi yönetmiştir
                          Isı bulandirmanıza gerek yok

Çok akıllı,politik ve centilmen bir yaklaşım ile bu süreci yönetti.
                          Aynen öyle..üstelik yillar sonra ilk defa gerilimden beslenip yenemediler bizi..gerilim olmayinca baskida azaldi ve galip geldik..o güzel oyunda yönetiminde katkisi var..

Gs yi ve Fb yi bu kadar ezdigimizi hatirlamiyorum kac senedir..Demekki yapilan dogrular agirlikta..bunlari görmezden gelip isi sulandirmaya calisan tiplerin beyinlerini anlamak zor gercekten..

Yorum

• Savunmaya gel,şike yapan takımın yönetici,şike zamanında UEFA'ya rüşvet veren ve yeni seçildiği gün şike davamızı kapatın yoksa terör estiririz,taraftarımızı sokağa dökeriz diyen adamın gönlünü hoş ettik diye kendilerini mutlu hissediyorlar.

Bu kadar ezik bir kafa yapısı Usta gibi sağlam duran birini kabul edemez,bünye istemez zaten.

Yani ne desen boş.
                            • Memento mori

Yorum

Yo,Ahmet Ağaoğlu araya dostluk tohumları ekiyor,hakkını yeme.
                              Şu anda UEFA ve FIFA'da şoruşturma üstüne soruşturma açılıyor,haberi bile yoktur.Şike olayını kapatanların başı dertte.
                              Çünkü onu oraya getirenler bunun için getirdi.
                              bu UEFA ve FIFA nin ic hesaplasmasi..suanda hakkimizi alabilecegimiz bir ortam yok Türkiye de..Bunu görmek gerekir..Zarari minimize etmekten baska caremiz yok..Biz Sadri Sener döneminde iskaladik firsatimizi..Yukardan gelen telefonlara ne kadar duyarli oldugunu biliyoruz zamaninda..Iho ve Usta olayi bitirdiler..

Agaoglu nun misyonu farkli..sIke konusunda yapabilecegi birsey yok ama Trabzonspor u ekonomik cöküsten kurtarmak adina tüm sorumlulara yardimci olmaliyiz..
                              En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 26.11.2018, 17:05.

Yorum

• Senin Muharrem'in çapsız Rıza'yı ve artist Ersun'u takımın başına getirerek şampiyon olacağına inanan bir romantikti..

Mesela Sosa gibi bir adamı transfer etmesine rağmen böyle çapsız ne idüğü belirsiz hocaların eline vererek futboldan soğutan da Muharrem'in ta kendisi..

Hatırlarsan Rıza çapsızı Sosa'yı oynatmıyordu hatta daha da ileri giderek Yusuf ile Sosa aynı anda oynamaz diyorken ben bu forumda "Ey Muharrem sen hastanene milyonlar verip aldığın röntgen cihazını depoda yedek mi tutuyorsun ki bu çapsız Rıza'nın 5 milyonluk adamı yedekte tutmasına göz yumuyorsun".. yazan adamım...

Aynı Muharrem sonradan öğreniyoruz ki Sosa'nın maaşını da Burak'a ödetmiş..Bu şartlarda Sosa'nın top oynaması mümkün müydü? Değildi..Bu şartları bilmeden Sosa'yı tukaka yapan onbinlerce taraftar yazar çizer vardı...Şimdi hepsi suspus..

Muharrem'in yanlışlarını beceriksizliklerini saymakla bitiremeyiz...Şampiyonluk getirecek bir kadro bıraktığını iddia etmek saçmalıktır..Futbolcuların maaşlarını ödemeyeceksin takım içinde disiplini şahsi/şirket işlerine ağırlık vererek sağlayamayacaksın kulubü Ersun'un gamsızlığına ve Rıza'nın çapsızlığına teslim edeceksin sonra da şampiyon olacak kadrodan bahsedeceksin..Disiplin sağlamadan oturtmadan istediğin kadroyu kur hedefe varamazsın bunun bilincinde olacaksın..

Şunu da bil...Sen forumda şikeyle ilgili gevezelik yaparken ben 3 Temmuz duruşmalarının görüldüğü mahkemenin önünde durup polisle tartışan 15 20 kişiden biriyim..Dolayısıyla şike mücadelesini ne senden Ne Ağaoğlu'ndan ne de Muharrem'den öğrenecek değilim..
                                En son David_LuiZ4 tarafından düzenlendi; 26.11.2018, 17:06.
                                Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X