İlk olarak tristram tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Bana bak! Tanımadığın insanlar hakkında ''Sizin gibiler varken...'' diye başlayan aptalca cümleler kurma!
Sizin gibiler diye hitap ettiğiniz kişi (Yani ben); şike eylemlerinin %80'ine katılmış, mail, faks, protesto vb. hepsini yapmış!
Şimdi hangi yüz de hadsizlikle kalkıp da ''Sizin gibiler...'' gibi yakışıksız bir cümle kurabiliyorsun? Senin haddine?
Terbiyesizliğin lüzumu yok. Muhatabını iyi tanı sonra zırvalamaya devam edebilirsin.
Gelelim koyulaştırmış olduğun kısma! Evet, bu işin yalnızca siyasi yönü yok! Sen kulüp olarak elinden geleni yapmadın.
Bunu aklı başında olan herkes çok iyi biliyor. Taraftarın eylemlerini engelleyen, destek olmayan kulüp başkanları gördük!
Biz kimlerin ne mal olduğunu çok iyi biliyoruz da siz hala kör, sağır ve dilsiz rolü yaparak yeni aktörü destekliyorsunuz.
Allah akıl fikir versin. Başka diyecek söz yok! Zira akıl mantık sahibi hiç kimse Ağaoğlu'nun bu sözlerine arka çıkmazdı.
TFF başkanı kendi kendi seçildi diye bir ifadem olmadı. Böyle aptalca bir iddiayı neden ortaya attın? Merak ediyorum.
Ülke başındaki adam böyle olacak dedi diye öyle olmaz! Siz daha bunun farkında değilsiniz! Teslim olmuşsunuz! Pes!
Kulüp ne organizasyonu yapacaktı? Ankara'da büyük eylem yapacaktı. Aziz gibi oy ile tehdit edecekti. Bütçe ayıracaktı!
Bunların bir tanesini bile yapmadık! Bir tane bile kulüp bünyesinde bir çalışma yapılmadı. Teslim bayrağı çektiler.
Taraftara bok atma! Taraftar defalarca İstanbul ve Trabzon'da eylem yaptı. Mail, faks, gazete ilanları yaptı.
Kulüp ne yaptı? hakkı çalınan bu kulüp ne yaptı?! İbrahim Ertürk'ın tırnağı kadar bile bir şey yapılmadı.
İktidarın bu işte parmağı olmadığını ima ettiğim yazımı burada paylaşın ben de üyeliğimi sildireyim. Buyurun!
Siz anlamasınız da bu işin yalnızca siyasi yönü yok dedim. Bunun ne demek olduğunu idrak edemiyorsanız soru sormayın.
Yazdığım şeyler gayet açıktır. Anlamasını bilene tabi...
Ben de size bir soru sormak istiyorum. Şike finansör Ali Koç ile Trabzonspor başkanını yan yana görmek hoşunuza gitti mi?
Ali Koç hakkında ''örnek başkan'' demesinden mutlu oldunuz mu? Yan yana maç izlemeleri sizi mutlu etti mi? Cevap ver!
Bakın dünya lideri diyerek eleştirdiğiniz adam tam olarak bu tabloyu istiyor.
Siz de muhalif olduğunuz adamın ekmeğine yağ sürüyorsunuz. Vallahi Erdoğan büyük deha! Muhaliflerini bile safına alıyor!

Kusura bakmayın ama sizin kafadakiler yüzünden bu haldeyiz! Şike süreci kapanmadı! Kapanamaz!
Sizin gibilere inat bu ülkeye adalet gelecek! Bu davayı kazanacağız! İnanmayan boş lakırdı yapmasın.
Yorum