Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mustafa YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    hayırlı işler başkan demirören'den sonra ali koç'la da sarılmalar,forma hediyeleri, çiçekler falan bravo.

baş köşede ağırlayın ali koç'u
    ali koc ve özelliklede agbisiyle uzun yıllardır arkadaslar ustada fb ye sponsor olmustu.

Yorum

• Ali Koc iyi adamdir.. birileri gibi yalakalik geregi duymaz..
      u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ali Koc iyi adamdir.. birileri gibi yalakalik geregi duymaz..
        Stockholm sendromu için kısaca rehine ile rehin alan kişi arasındaki sempati oluşumu denilebilir

Bu sempati ve empati oluşması doğrultusunda psikolojik bir ruh durumu başlar ve…

Rehine kötü koşulları benimser, savunur ve koşulları göremeyerek, rehin alan kişinin yanında yer alır

Rehineler saldırganla özdeşleşir ve hayatta kalma duygusuyla onunla beraber hareket etmeye başlar

Aslında bu durum kurbanın kendi kararı doğrultusunda gerçekleşen bir olay değil

Şiddetin direkt olarak doğurduğu sonuçlardan birisi

Rehin alma, tecavüze uğrama, taciz, savaş, pazarlanan hayat kadınları, aile içi şiddet, dini ve siyasi baskı gibi birçok durumda Stockholm sendromuna rastlanır
        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Stockholm sendromu için kısaca rehine ile rehin alan kişi arasındaki sempati oluşumu denilebilir

Bu sempati ve empati oluşması doğrultusunda psikolojik bir ruh durumu başlar ve…

Rehine kötü koşulları benimser, savunur ve koşulları göremeyerek, rehin alan kişinin yanında yer alır

Rehineler saldırganla özdeşleşir ve hayatta kalma duygusuyla onunla beraber hareket etmeye başlar

Aslında bu durum kurbanın kendi kararı doğrultusunda gerçekleşen bir olay değil

Şiddetin direkt olarak doğurduğu sonuçlardan birisi

Rehin alma, tecavüze uğrama, taciz, savaş, pazarlanan hayat kadınları, aile içi şiddet, dini ve siyasi baskı gibi birçok durumda Stockholm sendromuna rastlanır
          neler neler var işte görüyoruz sonra adalet neden yerini bulmadı. Allah büyük
          sadece aşk bizimkisi

Yorum

• HH den sonra diger baskan yardimcisi Mesut Çağlar ın aciklamalarina dayanarak soyluyorum, umarim kongrede karsisina birisi gecer ve bunu baskanliktan indirir.

Kendisi ne dusunuyor bilmiyorum, hic konusmadi simdiye kadar ama avukatlar da laf cakip durduguna gore belli ki pis durumlar var. Ali Koc u stada davet etmeler, memnun oluruz demeler vs.. ne ayaksiniz siz, hayirdir ?

Kim aday olur bilemem ama umarim karsisina birisi cikar. Bunlar konuyu cok yanlis anlamislar. Şu aciklamalari Usta nin yoneticileri yapsa ortalik alev alirdi, taraftar da 10. siradaki takim icin meşale yakip statta mac izleme derdinde. İbretlik olaylar oluyor, pis kokular geliyor. Agaoglu seni taraftar olarak sevdim destekledim ama yoneticilerden gorunen tablo buram buram ihanet kokuyor.

Cikip konusacak misin ? Sportif basarisizlik degil ama bu durum Agaoglu nu koltuktan eder.
            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Şikeci çırağını başımıza taç edecekler...
                ***GeNÇ***

Yorum

• Ahmet Ağaoğlu'nun psikolojisi ekonomik bağımsızlığı ve özgürlüğü olmadığı için kocasına çıtını çıkaramayan ev hanımlarının psikolojisine benziyor...

Dolayısıyla icraatlerini değerlendirirken meselelere bu pencereden bakın...
                  Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ahmet Ağaoğlu'nun psikolojisi ekonomik bağımsızlığı ve özgürlüğü olmadığı için kocasına çıtını çıkaramayan ev hanımlarının psikolojisine benziyor...

Dolayısıyla icraatlerini değerlendirirken meselelere bu pencereden bakın...
                    O zaman neden başkan oldu?
                    Siyasilerin bu davayı kapatması için atmadığı takla yoktu,siyasilerin desteğini alıp,onların istediğini yapmayacağını bilmeyecek kadar toy mu?

Muharrem Usta'ya sözde siyasilerin adamı diyenler,bugün ne düşünüyor acaba?
                    Onun zamanındaki konuşmaları,yaptıkları ile bugünü kıyaslıyor mular?
                    • Memento mori

Yorum

• Azizi de çağırında tam olsun, utanmazlar...

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        O zaman neden başkan oldu?
                        Siyasilerin bu davayı kapatması için atmadığı takla yoktu,siyasilerin desteğini alıp,onların istediğini yapmayacağını bilmeyecek kadar toy mu?

Muharrem Usta'ya sözde siyasilerin adamı diyenler,bugün ne düşünüyor acaba?
                        Onun zamanındaki konuşmaları,yaptıkları ile bugünü kıyaslıyor mular?
                        Muharrem Usta ivedi bir şekilde kongre kararı alıp kaçmasaydı Ahmet Ağaoğlu da başkanlığa adaylığını koymazdı bu kadar açık..

Muharrem Usta ne yaptı?

Gitti giderayak Rize'nin düşmesinin hesabını siyasilere verdi kulübün onca sorununun çetelesini tutmak yerine siyasilere nasıl şirin görünürümün yollarını aradı..

Sonra ne yaptı?

Son basın toplantısında yine giderayak grafiklerle göstererek "Trabzonspor battı" beyler deyip görevden kaçtı...

Böyle bir ortamda bütün kongrelerin müdavimi Hekimoğlu bile taşın altına elini sokmazken Ağaoğlu'nun gönüllü kayyum olarak aday olması takdire şayandır...

Ha aday olurken başkan olurken birilerine taviz verdi mi diye sorarsan vermiştir..Ben de bunun tespitini yaptım işte Ağaoğlu'nun psikolojisi yukarda yazdığım psikolojiye benziyor..

Çünkü mevcut mali tablodan kendimizi kurtarmak bir çıkış yolu bulmak için amiyane tabirle köprüyü geçene kadar Ayı'ya dayı demek mecburiyetindeyiz...

Şike davasında ise yine bu başlıkta daha önce yazdığım gibi 3 Temmuz'dan bu yana gelen bütün yönetimlerin samimi olmadığı çok açıktır...

Nasıl mı?

1- Şike davasının görüldüğü salonda Aziz Sadri Şener'e mealen "ihale verdiğim adamsın" demiş Sadri Şener suspus olmuştu.

2-Muharrem Usta'nın Aziz'e ve fenerbahçe'ye verdiği sponsorluklar vardı.

3-İHO ben bu işi siyasilere yaltaklanarak hallederim ayağına yatıp siyasilerden medet umdu fakat şampiyonluğumuzun önündeki asıl engelin siyasiler olduğunu görmezden geldi..Bugün bakıyoruz ki IHO müteahit olmuş ihale peşinde..

4-Ağaoğlu'nu değerlendirmek samimiyet testinden geçirmek için biraz zamana ihtiyaç var listesini belirleyip 3 yıl çalışsın görelim bakalım..Ha Ağaoğlu bence bir çıkar peşinde değil kulübün çıkarlarını düşünüyor ama bunu dillendirmiyor bence..

Bunları neden yazdım..Cemiyet ve iş hayatında bu adamlar birbirlerinin tanıdıkları eşleri dostları..Kimin elinin kimin cebinde olduğu belli değil..Şahsi çıkarlarını kulüplerin çıkarlarından üstün görüyorlar ve uzun vadede şahsi çıkarlarını korumak için kısa vadede kulüpleri kullanıyorlar..

Meselenin özü budur...Şike davasıyla uğraşmak demek şikecilerin hukukçularıyla medyasıyla iş adamlarıyla uğraşmak demek...Daha siyasi ayağını saymıyorum dikkat ! Bütün bunlarla uğraşabilmen için bal tutup parmağını yalamaman iş adamı olmaman vasıfsız bir Trabzonsporlu olman lazım..Vasıfsız adamı da Trabzonspor'a başkan seçemeyeceğimize göre yapacak bir şey yok..

John Lennon

Yorum

• Burada bir üye var kendini iyi biliyor, ona bazı isimler üzerinden laf anlatamazsınız, beyhude çabalara girişmeye gerek yok, çünkü karşı taraf bir kaset kaydının tekrarını sürekli önünüze sürecek, işte o birkaç isim:

-Muharrem Usta,
                          -Osman Özköylü,
                          -H.Batuhan Artarslan,
                          -MRA,
                          -Esteban,
                          -M.Akbaş.
                          En son Ozan Yılmaz tarafından düzenlendi; 25.11.2018, 16:05.
                          Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Yahu beyler, bir de şöyle düşünün Ağaoğlu adamları yumuşatıyor, güzel davranıyor, maçta koyup gönderecek takım

Heriflere sövüp, kötü karşıladık da ne oldu, 3 puan daha önemli.
                            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Ben de biliyorum laf anlatamayacağımı da çıkmadık candan ümit kesilmez işte

John Lennon

Yorum

• İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Muharrem Usta ivedi bir şekilde kongre kararı alıp kaçmasaydı Ahmet Ağaoğlu da başkanlığa adaylığını koymazdı bu kadar açık..

Muharrem Usta ne yaptı?

Gitti giderayak Rize'nin düşmesinin hesabını siyasilere verdi kulübün onca sorununun çetelesini tutmak yerine siyasilere nasıl şirin görünürümün yollarını aradı..

Sonra ne yaptı?

Son basın toplantısında yine giderayak grafiklerle göstererek "Trabzonspor battı" beyler deyip görevden kaçtı...

Böyle bir ortamda bütün kongrelerin müdavimi Hekimoğlu bile taşın altına elini sokmazken Ağaoğlu'nun gönüllü kayyum olarak aday olması takdire şayandır...

Ha aday olurken başkan olurken birilerine taviz verdi mi diye sorarsan vermiştir..Ben de bunun tespitini yaptım işte Ağaoğlu'nun psikolojisi yukarda yazdığım psikolojiye benziyor..

Çünkü mevcut mali tablodan kendimizi kurtarmak bir çıkış yolu bulmak için amiyane tabirle köprüyü geçene kadar Ayı'ya dayı demek mecburiyetindeyiz...

Şike davasında ise yine bu başlıkta daha önce yazdığım gibi 3 Temmuz'dan bu yana gelen bütün yönetimlerin samimi olmadığı çok açıktır...

Nasıl mı?

1- Şike davasının görüldüğü salonda Aziz Sadri Şener'e mealen "ihale verdiğim adamsın" demiş Sadri Şener suspus olmuştu.

2-Muharrem Usta'nın Aziz'e ve fenerbahçe'ye verdiği sponsorluklar vardı.

3-İHO ben bu işi siyasilere yaltaklanarak hallederim ayağına yatıp siyasilerden medet umdu fakat şampiyonluğumuzun önündeki asıl engelin siyasiler olduğunu görmezden geldi..Bugün bakıyoruz ki IHO müteahit olmuş ihale peşinde..

4-Ağaoğlu'nu değerlendirmek samimiyet testinden geçirmek için biraz zamana ihtiyaç var listesini belirleyip 3 yıl çalışsın görelim bakalım..Ha Ağaoğlu bence bir çıkar peşinde değil kulübün çıkarlarını düşünüyor ama bunu dillendirmiyor bence..

Bunları neden yazdım..Cemiyet ve iş hayatında bu adamlar birbirlerinin tanıdıkları eşleri dostları..Kimin elinin kimin cebinde olduğu belli değil..Şahsi çıkarlarını kulüplerin çıkarlarından üstün görüyorlar ve uzun vadede şahsi çıkarlarını korumak için kısa vadede kulüpleri kullanıyorlar..

Meselenin özü budur...Şike davasıyla uğraşmak demek şikecilerin hukukçularıyla medyasıyla iş adamlarıyla uğraşmak demek...Daha siyasi ayağını saymıyorum dikkat ! Bütün bunlarla uğraşabilmen için bal tutup parmağını yalamaman iş adamı olmaman vasıfsız bir Trabzonsporlu olman lazım..Vasıfsız adamı da Trabzonspor'a başkan seçemeyeceğimize göre yapacak bir şey yok..
                                Bu nasıl bir ikiyüzlülük,Muharrem Usta maç sonrasında muhabirin sorusuna keşke yaşanmasaydı diye sorduğu soruya verdiği vevabı siyasilere şirinlik olarak göster ama Rizespor'un yeni seçilen başkanının ayağına giden Ağaoğlu'nu savun.

Muharrem Usta kulübün ihanete uğratıldığını açıkladığı basın toplantısını ben bırakıp,kaçıyorum diye lanse et,bana tuzak kuranlar,ihanet edenler ve bunların arkasında olan Ali Sürmen gibilere o kadar istiyorsanız gelin kongrede alın yönetimi en azından kupalara haciz getirtecek,e-maili atmayıp 100 bin avro için ceza aldıracak kadar adileşmeyin,derdiniz ben,kulübe zarar vermeyin diye o kongreyi yaptı.

O kongreyi yapmakta ne kadar haklı olduğunu görmek istiyorsan bugün Ağaoğlu'nu destekleyen ve yönetiminde olan hainlere bak.
                                Usta'ya ihanet eden eski üç yönetici ve Trabzonspor'a şikeci demekten çekinmeyen adi mahluk Ali Sürmen.

Ayrıca adam ben kulübü kongreye götürüyorum ama aday çıkmazsa devam edeceğim demişti,bırakıp kaçan yok.
                                Şike olayında vermediği tavizler başını yedi,bunu anlayacak kapasite lazım.

Bir yanda şikecilere kol kanat geren Ağaoğlu diğer yanda her yerde şikecisiniz diyecek kadar cesaretli Usta.

Gerisi insanların vicdanlarına kalmış.
                                Usta'ya ihanet edenler kim,Ali Sürmen kim bugün kimle beraberler,şike olayı nasıl cıvıtılıyor.
                                Vicdan meselesi.
                                • Memento mori

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X