Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Karmam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Aynen, İHO kulübü refah içinde bırakmıştı, Usta batırdı.
    Al işte kafa aynı kafa, argümanı hazır cevapla İHO. Sen oraya geçmiş yönetimlerin hatalarını yapmayacam, kulübün borçlarını silecem, dünya kulübü yapacam diye geldin borcu 2 kattan fazla artırdın, önüne gelenden 6-7 yedin, Avrupa kupalarını unutturdun hâlâ İHO aşağı İHO yukarı.

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Çekilen 80 trilyonluk kredinin ikinci dilimi serbest bırakılmış demek,yoksa ceplerinden mi veya proje,sponsorluktan mı bu para.Öyle bir anlatıyor ki sanki çekilen kredi ile ödenmemiş bu para,hatta ilk serbest bırakılan 20 trilyondan Usta yönetiminde kulübün altını oyan hainler paralarını almamışlar gibi anlatıyorsun.

Bunu söyleyen de 65 futbolcu ile kulübü küme düşme potasına terk edip,kasaplara bile borç takan İHO'nun savunucusu bir arkadaş.
      Hiç mi vicdanen rahatsız olmuyorsun?
      Hadi bir önceki yönetim suçlu,kulübü zarara uğrattılar,peki İHO?Kulübü adeta çöplüğe çevirip,kaçan kim?
      Muharrem Usta bir taraftan eski sözleşmeleri iptal etmek,bir taraftan da sağlam bir kadro kurabilmek için ne kadar uğraştı.Ülkenin en kriz döneminde bugünkü kadromuz elimizde.
      Hiç mi içinde hak hukuk duygusu kalmadı,bu nasıl iş adamı suçladığınız şeyler Ekici transferi ve TFF'nin Sadi Tekelioğlu sayesinde aleyimize verdikleri kararlarsa bu Usta'nın tertemiz bir şekilde kulübü yönettiğinin en büyük delili,çünkü yanlış bir şey olsa onu ortaya koyardınız,hele Usta yönetiminde olup,Trabzonspor'a ihanet eden hainler senin yönetimindeyken ne olup,bittiğini en iyi o hainler biliyorken.
      Hiç mi demiyorsun hadi zarar ettirdi de neden sadece Usta ödüyor bu parayı?Ona ihanet eden hainler şimdi bu yönetimde diye mi sadece Usta suçlu?
      Senin en büyük hatan her şeyi bilgi değil zan üzerinden okumaya çalışman. Ve bunlara inanıyorsun da Her şeyi bilmemize elbette imkan yok da her şeyi zanlarımız üzerinden okuyup yorumlamarsak cılkı çıkıyor. Her neyse... para krediden değil iki yöneticinin 30 milyon vermesiyle karşılanmış. Doğan ve Şahin.
      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
      Murat

Yorum

• Kuruşuna kadar al.
        “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
        HAMİ AYAZ

Yorum

• “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
          HAMİ AYAZ

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Al işte kafa aynı kafa, argümanı hazır cevapla İHO. Sen oraya geçmiş yönetimlerin hatalarını yapmayacam, kulübün borçlarını silecem, dünya kulübü yapacam diye geldin borcu 2 kattan fazla artırdın, önüne gelenden 6-7 yedin, Avrupa kupalarını unutturdun hâlâ İHO aşağı İHO yukarı.
            Samimiyetin zerresi yok sende Fatih. Çifte standardın kralısın. Ağaoğlu biraz dürüst bir adam olsa şu anda gider, Sadri Şener, İbrahim Hacıosmanoğlu, Muharrem Usta ve kendi dönemlerini KPMG, EY, Deloitte veya Price'a bütün detaylarıyla inceletir, hiç kırpmadan bütün haliyle bu dosyaları taraftarın önüne koyardı. Fakat bunların başka hesapları vardı, onları kapattılar, şimdi idareten koltuk işgal ediyorlar. Usta'ya borç yaptı diyenler, borç yapmadı dedikleri Ağaoğlu üzerinden olayın aslının ne olduğunu önümüzdeki dönemlerde öğrenecekler.
            En son Karmam tarafından düzenlendi; 06.10.2018, 16:22.

Yorum

• İlk olarak Karmam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Samimiyetin zerresi yok sende Fatih. Çifte standardın kralısın. Ağaoğlu biraz dürüst bir adam olsa şu anda gider, Sadri Şener, İbrahim Hacıosmanoğlu, Muharrem Usta ve kendi dönemlerini KPMG, EY, Deloitte veya Price'a bütün detaylarıyla inceletir, hiç kırpmadan bütün haliyle bu dosyaları taraftarın önüne koyardı. Fakat bunların başka hesapları vardı, onları kapattılar, şimdi idareten koltuk işgal ediyorlar. Usta'ya borç yaptı diyenler, borç yapmadı dedikleri Ağaoğlu üzerinden olayın aslının ne olduğunu önümüzdeki dönemlerde öğrenecekler.
              Yav öyledir tabi işine gelmeyince samimiyetsiz oluruz ama kulübe tecavüz eden herifin peşinden giden sen samimiyette çığır açmış çağımızın filozofu olursun öyledir bu işler. Ben icraata bakarım arkadaş icraata. Yüzbin kere söyledim yine söylerim. Adam öncekiler gibi çektiği kredileri har vurup harman savurup önüne gelene 3'er 5'er dağıtmasını da bilirdi ama kalktı geçmişte yapılan onlarca çöp oğlu çöp transferlerin sadece birinin maliyetine 5 tane ilk onbir oyuncusu transfer etti, bu adama inanmayacam da kulübü 10 yıldır soyan adı a ya da b olsun farketmez şeref yoksunlarına mı inanacam?

Yorum

• Muharrem Usta da önceki dönem için yapsaydı bunları o zaman, Ağaoğlu yaptı diye suçlu mu oldu?
                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

Hah geldi diğer azılı savunucusuda, yok mu başka...

Yav niyetim sidik yarışına girmek değil, eskisinin yediği bokları burda haykırırcasına anlatan da yine bendim kasma kendini, kimin ne boklar yediğini teker teker anlattık vakti zamanında. Son 10 senedir kulübü hırsızlar yönetmiştir. Vay efendim 3 geri verecekmiş, 5 ordan düşülecekmiş falan şu ayakları bırakın, kulübün borcunun kısaca adı Trabzon şehrinde 15 bin kişiyi istihdam edecek büyük sanayi çapına gelmiş, gelen içine tükürmüş giden içine sıçmış ismi A ya da B olmuş farketmez hepsi azılı HIRHIZDIR oldi mi?

Şimdi adam servetini ipotek ettirip kulübe kredi bulmaya çalışıyor şuana kadar da iyi kötü idare etti, en önemlisi olmayan Trabzonspor paralarını har vurup harman savurmuyor, 5 tane muh gibi adama bir Bero bonservisi bile harcamadan nokta transferler yaptı, son 7 senedir ilk defa bir heyecan geldi camiaya.

İki dakika Trabzonspor taraftarı gibi hareket edin güzel kardeşim, Trabzonspor'un sömürülecek ne parası kaldı ne de itibarı. 25 senedir bu camiada iyi kötü itibar sahibi olmuş adam bu işe kellesini koymuş kulübü ayağa kaldırma peşinde, kaldıracakta.
                  Ben senden benimle tartışman için yazmadım,sanki Muharrem Usta kulübü güller bahçesi halineyken almış da sonra kulübü batırmış zihniyeti ile davranan kişilere bunu soruyorum.
                  Usta'nın aldığı takım ile bıraktığı takım arasından dağlar kadar fark var,Usta'nın şanssızlığı ülke olarak belki de en karışık dönemler ve adam gibi güvenip,çalışabileceği Hoca olmamasıydı.

Yoksa kulübü zarara uğratmış olsa,Usta'nın ayağını kaydırmak için kupalara haciz getirten,FIFA'ya mesaj göndertmeyip,kulübe transfer yasağı getiren o malum eski Usta,yeni Ağaoğlu yöneticileri bula bula Ekici'nin transferi veya TFF'nin Sadi Tekelioğlu sayesinde ki yine bu malum yöneticiler aracılığı ile cezalar dışında bir şeyler bulurdu.

Senin adalet konusunda hassas olduğunu düşünüyorum,bu borcu sadece Usta mı yaptı?
                  Usta'nın yönetiminde olanlar değil,sadece Usta ödesin demek sence bu maddi şoruşturmanın asıl amacını açıklamıyor mu?

Amaç Trabzonspor'un parası mı yoksa Trabzonspor üzerinden Usta'dan öç almak mı?
                  • Memento mori

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Muharrem Usta da önceki dönem için yapsaydı bunları o zaman, Ağaoğlu yaptı diye suçlu mu oldu?
                    O zaman Genel Kurul'da ibra etmeyecekti,Usta'ya düşmanlık yapan eski yöneticileri Sadri Şener'e,İHO tarafından açılan davayı kapattırmayı biliyorlar ama aynı şahıslar Usta'yı saçma gerekçelerle mahkemeye vereceğiz diyorlar.
                    Suçladıkları ve tazmin edilmesini istedikleri tutarı Usta ödeyeceğini açıkladığı halde.

Ahmet Ağaoğlu iyi bir kuklaymış,bu olayın özeti bu.Adam diye gezmesin ortalarda.
                    • Memento mori

Yorum

Ben senden benimle tartışman için yazmadım,sanki Muharrem Usta kulübü güller bahçesi halineyken almış da sonra kulübü batırmış zihniyeti ile davranan kişilere bunu soruyorum.
                      Usta'nın aldığı takım ile bıraktığı takım arasından dağlar kadar fark var,Usta'nın şanssızlığı ülke olarak belki de en karışık dönemler ve adam gibi güvenip,çalışabileceği Hoca olmamasıydı.

Yoksa kulübü zarara uğratmış olsa,Usta'nın ayağını kaydırmak için kupalara haciz getirten,FIFA'ya mesaj göndertmeyip,kulübe transfer yasağı getiren o malum eski Usta,yeni Ağaoğlu yöneticileri bula bula Ekici'nin transferi veya TFF'nin Sadi Tekelioğlu sayesinde ki yine bu malum yöneticiler aracılığı ile cezalar dışında bir şeyler bulurdu.

Senin adalet konusunda hassas olduğunu düşünüyorum,bu borcu sadece Usta mı yaptı?
                      Usta'nın yönetiminde olanlar değil,sadece Usta ödesin demek sence bu maddi şoruşturmanın asıl amacını açıklamıyor mu?

Amaç Trabzonspor'un parası mı yoksa Trabzonspor üzerinden Usta'dan öç almak mı?
                      Suçlu sadece Usta değil elbette. O'da ondan öncekiler gibi onlarca çöp oyuncu transfer etti kulübün mali külfeti arttı. Geçmiş 10 sene iğneden ipliğe araştırılmalı, zarar tüm sorumlulardan tahsil edilmelidir.

Yorum

Suçlu sadece Usta değil elbette. O'da ondan öncekiler gibi onlarca çöp oyuncu transfer etti kulübün mali külfeti arttı. Geçmiş 10 sene iğneden ipliğe araştırılmalı, zarar tüm sorumlulardan tahsil edilmelidir.
                        Bak işte bu söylediğini aynen Usta da söylüyor ama nedense suçlu oluyor.Kitabın ortasından konuşursak zaten sorun kalmıyor.
                        • Memento mori

Yorum

Bak işte bu söylediğini aynen Usta da söylüyor ama nedense suçlu oluyor.Kitabın ortasından konuşursak zaten sorun kalmıyor.
                          Kendi görevdeyken neden söylemedi ve uygulamadı bunu?

Ucu ona değince mi rahatsız olmuş?
                          Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kendi görevdeyken neden söylemedi ve uygulamadı bunu?

Ucu ona değince mi rahatsız olmuş?
                            Kendi gorevdeyken yaptirmamislardir.
                            Oyle bir ise girisseydi derin trabzon onu yerdi.

Kulubu divan baskani ve asbaskan yonetiyor. Ahmet agaoglunun suan hicbir karizmasi yok. Su durumdan bir tek ben mi utaniyorum?

Yorum

• İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kendi gorevdeyken yaptirmamislardir.
                              Oyle bir ise girisseydi derin trabzon onu yerdi.

Kulubu divan baskani ve asbaskan yonetiyor. Ahmet agaoglunun suan hicbir karizmasi yok. Su durumdan bir tek ben mi utaniyorum?
                              Derin Trabzon şu an niye izin veriyor o halde, bunlar hikâye ve boş bahaneler, önemli olan niyetti, o iyi niyeti M.Usta göster(e)medi ve gitti.
                              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Derin Trabzon şu an niye izin veriyor o halde, bunlar hikâye ve boş bahaneler, önemli olan niyetti, o iyi niyeti M.Usta göster(e)medi ve gitti.
                                Derin trabzon zaten kulubu yonetiyor.

Muharrem usta hatalidir. Iho yu denetlememesi hataydi. Ama geldigi gibi sadri senerin davasini geri cekti. Sadri senerin davasini cekip iho yu mahkemeye veremezdi.
                                Basarili oldugu halde sosa ve burak transferleri hatalidir. En buyuk hatasi kucka. Zaten kucka yerine medel alinsa muharrem usta hala baskandi.

Muharrem usta cok iyi niyetliydi. Benim icinde kismen basarilidir. Ama panik halinde dogru kararlar alamamasi (pahali transferler) onu bitirdi. Suan agaoglu elestirilmiyorsa muharrem ustadan aldigi kadrodan dolayidir. Usta gibi kendi kadrosunu kurmak zorunda kalsaydi hem borcu artiracakti hemde basarisiz olacakti.

Elestirileri yapalim. Yanlislari soyleyelim. Ama hakkini da verelim.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X