Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Mehmet Ekici olayı zamanında kendi istediğim yaklaşım:

Verdiğimiz demeçlerle Fenerbahçe kendini Mehmet Ekici’ye mecbur hissetsin, gündemi hep Mehmet Ekici olsun, son güne kadar Mehmet ile ilgilensin, sonra reddelim öyle avrl gibi kalsınlar. Süreç aynı böyle gelişti. Maddi zarar hususunda Olcay (geldiğindeki muazzam katkısı) ve Mertcan Çam hüllevari transferi gayet yeterliydi. Olcay’ın bonservisi hala verilmedi. Sadece Olcay’ın maaşı fazlaydı o da Beşiktaş’taki maaşıyla aynı. Beşiktaş’ın istemiyor oluşu Olcay’ın yüksek katkısının önüne geçmez.

Usta’nın nadir beğendiğim işlerinden. Doğruluğu maddi manevi tartışılır ama iç ferahlatmıştır. Sezon sonu ekici’yi alsak şampiyonduk diyen çok gördüm
    İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
    İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
    Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• "Oyuncuyu satmadın diye kulübü zarar uğrattın" iddiasına hakim neresiyle gülecek çok merak ediyorum

Yönetim maalesef bu konuda samimi davranmıyor. Dertlerinin " Trabzonspor Ekonomisi" değil de Muharrem Usta olduğu çok açık.

Kaldı ki Usta'nın maddi olarak hiçbir yardım/ödeme talebine olumlu/olumsuz cevap bile verilmiyor.
      www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak Karmam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Dilencilikten kurtarmak mı?

Kulübe geldiğinde ilk yaptığı iş bağış kampanyası başlatmak olan yönetim mi Trabzonspor'u dilencilikten kurtarıyor?
        ))))))
        www.x.com/zykmda

Yorum

• Usta yonetimi berbatti. Yolsuzluk varsa sasirmam. Fakat gecmislen hesaplasma olacaksa bu adam gibi yapilmali.

Sirf Usta'ya yonelik yapilan hamleyi etik bulmuyorum. Hele hele IHO ve Sener doneminde ki saibeli kararlari goz onunde bulundurunca.

Yorum

• usta sosyal medyada 36 milyonluk alacağımdan vazgeçtim demedi mi? şimdi neyin davası bu?

hadi diyelim bu davayı kazanamadı kulüp -bana göre mali açıdan usta ibra edilmiş, kazanılması mümkün değil- o zaman ne olacak? bu parayı ağaoğlu faiziyle cebinden verecek mi?
            Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
            bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Akhisar maçı öncesi oyunculara 30 milyon tl ödeme yapıldı. Şu kriz ortamında inanılmaz büyük paralar.

Yorum

• İlk olarak Karmam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Dilencilikten kurtarmak mı?

Kulübe geldiğinde ilk yaptığı iş bağış kampanyası başlatmak olan yönetim mi Trabzonspor'u dilencilikten kurtarıyor?
                Sabahtan akşama, antartikadan hint okyanusuna savunduğun adam yüzünden kulüp 3 kuruşa muhtaç hale geldi.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Akhisar maçı öncesi oyunculara 30 milyon tl ödeme yapıldı. Şu kriz ortamında inanılmaz büyük paralar.
                  Çekilen 80 trilyonluk kredinin ikinci dilimi serbest bırakılmış demek,yoksa ceplerinden mi veya proje,sponsorluktan mı bu para.Öyle bir anlatıyor ki sanki çekilen kredi ile ödenmemiş bu para,hatta ilk serbest bırakılan 20 trilyondan Usta yönetiminde kulübün altını oyan hainler paralarını almamışlar gibi anlatıyorsun.

İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sabahtan akşama, antartikadan hint okyanusuna savunduğun adam yüzünden kulüp 3 kuruşa muhtaç hale geldi.
                  Bunu söyleyen de 65 futbolcu ile kulübü küme düşme potasına terk edip,kasaplara bile borç takan İHO'nun savunucusu bir arkadaş.
                  Hiç mi vicdanen rahatsız olmuyorsun?
                  Hadi bir önceki yönetim suçlu,kulübü zarara uğrattılar,peki İHO?Kulübü adeta çöplüğe çevirip,kaçan kim?
                  Muharrem Usta bir taraftan eski sözleşmeleri iptal etmek,bir taraftan da sağlam bir kadro kurabilmek için ne kadar uğraştı.Ülkenin en kriz döneminde bugünkü kadromuz elimizde.
                  Hiç mi içinde hak hukuk duygusu kalmadı,bu nasıl iş adamı suçladığınız şeyler Ekici transferi ve TFF'nin Sadi Tekelioğlu sayesinde aleyimize verdikleri kararlarsa bu Usta'nın tertemiz bir şekilde kulübü yönettiğinin en büyük delili,çünkü yanlış bir şey olsa onu ortaya koyardınız,hele Usta yönetiminde olup,Trabzonspor'a ihanet eden hainler senin yönetimindeyken ne olup,bittiğini en iyi o hainler biliyorken.
                  Hiç mi demiyorsun hadi zarar ettirdi de neden sadece Usta ödüyor bu parayı?Ona ihanet eden hainler şimdi bu yönetimde diye mi sadece Usta suçlu?
                  En son sasone tarafından düzenlendi; 05.10.2018, 21:29.
                  • Memento mori

Yorum

• İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Usta yonetimi berbatti. Yolsuzluk varsa sasirmam. Fakat gecmislen hesaplasma olacaksa bu adam gibi yapilmali.

Sirf Usta'ya yonelik yapilan hamleyi etik bulmuyorum. Hele hele IHO ve Sener doneminde ki saibeli kararlari goz onunde bulundurunca.
                    Usta son 10 yili denetleyelim dedi.
                    Burada isaret ettigi iho degil hayrettin hacisalihoglunun asbaskan oldugu donemdi.

Yorum

• Bütün bu kargasa arasinda acidigim tek insan Ünal Karaman. Yani eline bir sans vermissiniz, birakin rahat calissin. Nedir bu sonrular. Haciosmanogluna neden hic bisey denmez?
                      Nefsin icin sevme

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Çekilen 80 trilyonluk kredinin ikinci dilimi serbest bırakılmış demek,yoksa ceplerinden mi veya proje,sponsorluktan mı bu para.Öyle bir anlatıyor ki sanki çekilen kredi ile ödenmemiş bu para,hatta ilk serbest bırakılan 20 trilyondan Usta yönetiminde kulübün altını oyan hainler paralarını almamışlar gibi anlatıyorsun.

Bunu söyleyen de 65 futbolcu ile kulübü küme düşme potasına terk edip,kasaplara bile borç takan İHO'nun savunucusu bir arkadaş.
                        Hiç mi vicdanen rahatsız olmuyorsun?
                        Hadi bir önceki yönetim suçlu,kulübü zarara uğrattılar,peki İHO?Kulübü adeta çöplüğe çevirip,kaçan kim?
                        Muharrem Usta bir taraftan eski sözleşmeleri iptal etmek,bir taraftan da sağlam bir kadro kurabilmek için ne kadar uğraştı.Ülkenin en kriz döneminde bugünkü kadromuz elimizde.
                        Hiç mi içinde hak hukuk duygusu kalmadı,bu nasıl iş adamı suçladığınız şeyler Ekici transferi ve TFF'nin Sadi Tekelioğlu sayesinde aleyimize verdikleri kararlarsa bu Usta'nın tertemiz bir şekilde kulübü yönettiğinin en büyük delili,çünkü yanlış bir şey olsa onu ortaya koyardınız,hele Usta yönetiminde olup,Trabzonspor'a ihanet eden hainler senin yönetimindeyken ne olup,bittiğini en iyi o hainler biliyorken.
                        Hiç mi demiyorsun hadi zarar ettirdi de neden sadece Usta ödüyor bu parayı?Ona ihanet eden hainler şimdi bu yönetimde diye mi sadece Usta suçlu?
                        Hah geldi diğer azılı savunucusuda, yok mu başka...

Yav niyetim sidik yarışına girmek değil, eskisinin yediği bokları burda haykırırcasına anlatan da yine bendim kasma kendini, kimin ne boklar yediğini teker teker anlattık vakti zamanında. Son 10 senedir kulübü hırsızlar yönetmiştir. Vay efendim 3 geri verecekmiş, 5 ordan düşülecekmiş falan şu ayakları bırakın, kulübün borcunun kısaca adı Trabzon şehrinde 15 bin kişiyi istihdam edecek büyük sanayi çapına gelmiş, gelen içine tükürmüş giden içine sıçmış ismi A ya da B olmuş farketmez hepsi azılı HIRHIZDIR oldi mi?

Şimdi adam servetini ipotek ettirip kulübe kredi bulmaya çalışıyor şuana kadar da iyi kötü idare etti, en önemlisi olmayan Trabzonspor paralarını har vurup harman savurmuyor, 5 tane muh gibi adama bir Bero bonservisi bile harcamadan nokta transferler yaptı, son 7 senedir ilk defa bir heyecan geldi camiaya.

İki dakika Trabzonspor taraftarı gibi hareket edin güzel kardeşim, Trabzonspor'un sömürülecek ne parası kaldı ne de itibarı. 25 senedir bu camiada iyi kötü itibar sahibi olmuş adam bu işe kellesini koymuş kulübü ayağa kaldırma peşinde, kaldıracakta.

Yorum

• Muharrem Usta diyor ki "36 milyon lirayı kulübe bağışlayıp futbol dünyasında yeni bir çığır açacağım."

Akla 2 soru geliyor..

1-Madem kulübe 36 milyon liralık bağış yapacaksın bunu neden sözüm ona Ağaoğlu'nun ısmarlama "raporundan" sonra açıklıyorsun? Daha önce nerdeydin?

2-36 milyon gibi ciddi bir rakamdan daha fazlasını mevcut yönetim hukuki yollarla koparırsa koparma ihtimali varsa bağış dediğin parayı Ağaoğlu neden kabul etsin?

Muharrem Usta bu iki sorunun cevabını vermelidir...Futbol dünyasında yeni bir çığır açacağım örnek olacağım ayaklarını bırakıp şovu kesmelidir...

Bu arada yukarıdaki yorumları okuyunca gülmekten kendimi alamadım..Aslolan Trabzonspor'un menfaatidir beyler birbirinizi Ustacı Ihocu Ağaoğlucu gibi laflarla suçlayıp durmayın bu kulübe başkan olmuş veya olacak hiç kimseyi yok yere savunmayın...Hizmet etmeye geliyor adamlar o makama ve 30 yıldır edemedikleri hizmetin bedelini ödemiyorlar birazcık da Trabzonspor markası üzerinden reklamını yapıp gidiveriyorlar...Az akıllı olun...Birbirinize şahıslar üzerinden saldırmayı bırakın..

Ağaoğlu'na gelince...Geçmişin hesabını sorma hususunda biraz samimiyeti varsa İHO ve Şener dönemlerinin de hesabını sormalıdır...Sorabilirse sağlam miktarda bir para Trabzonspor'un kasasına girecek...Pamuk eller ceplere demeli Ağaoğlu...

Son olarak şunu ekliyim...Muharrem Usta'nın açacağı çığırdan çok Ağaoğlu'nun açaçağı çığırdan ümitliyim...Neden derseniz? Siz birilerinden geçmişin hesabını soruyorsanız sizden sonra gelenler de size geçmişin hesabını sorar...Bu düsturdan hareketle Ağaoğlu kendi dönemi için büyük bir titizlik ve disiplinle çalışıyor gibime geliyor...

Zaman ne ne getirir ne götürür bekleyip göreceğiz..
                          Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Şöyle bir algı oluşuyor nedense.
                            Zamanında Usta, Ekici'yi fenere satmasın, gerekirse zarar edelim demiş taraftar!!
                            Taraftarın genelinde böyle bir düşünce hakim değildi...

Evet bir kısmı dedi ama o günleri çok iyi hatırlıyorum bu sayfalarda.
                            En az bir o kadar kesim de ne olursa olsun satılsın, paraya ihtiyacımız var diyordu,yazıyordu...

Yerel medyadaki Usta savunucularına bakıyorum da çoğu kişi bu argümanı kullanıyor...

Tamamen amaç saptırma...

Bu yönetimin en büyük hatası, ki altında kesinlikle Usta'ya kasıt var, adım gibi eminim, sadece Usta döneminin denetlenmesidir. Camianın asıl borçlara battığı Hacıosmanoğlu dönemini hatta ve hatta şampiyon başkan Sadri Şener dönemini es geçmesinin izahı yok...

Bunu yapmadıkları için de Usta haklı görünüyor yanlarında...
                            Ekici konusunun tartışılması çok komik ve saçma bence
                            Yönetim o zaman satmama kararı almıştır bu kadar net. Bunun üzerinden kulübü zarara uğrattı demek bildiğiniz komik bir argüman.
                            O zaman Sadri Şener de yattarayi yaniliyorsam düzelttin 7 milyon dolara Araplara satmadı colmani 5 milyona portoya satmadı zarar ettirdi kulübü deriz.

Bunlar komik şeyler
                            Ustayi menajer transferleri üzerinden elestiririz ama ekici uzerinden eleştirmek hatta kulübü zarara ugrattin demek daha önce yazdığım gibi omurgasızliktir.

Ve evet size sonuna kadar katılıyorum bu camia 2011 de omurgasını duzeltmemek uzere kaldırmistir o da ayrı bir konu
                            NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                            https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                            Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Klübün içinde neler dönüyor hiçbir fikrim yok ama Muharrem ustanın açıkça söyleyemese de şundan yana dert yandığını düşünüyorum;Şimdiye kadar gelen tüm yönetimler klübün parasını cebe indiriyordu birşey olmuyordu da ben indirince mi sıkıntı oldu, beni araştırıyorsalar hepsini araştırsanlarda herkesin ne m.l olduğu ortaya çıksın.
                              Arkadaşlar Türk futbolu bir bataklık, iş adamları klüplere başkan olarak servetlerine servet katıyor, bizim gibi saftirikler de klüp ayakta kalsın diye bağış yapıp, bunları biraz daha zenginleştiriyoruz
                              Forbes dergisinin 2017 ekim sayısında süperlig finans analizi yapılmıştı. O sayının önsözün de Burçak Güven neler söylemiş bir okuyun.

İçerikteki finans raporu ise ağzınızı açık bırakır. Herkesin okumasını tavsiye ederim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                              -----Everything we've ever done or will do ,we're gonna do over and over and over again.-----
                              https://twitter.com/serdarstan

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Aynen, İHO kulübü refah içinde bırakmıştı, Usta batırdı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X