Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu denetlemenin amacı Usta’nın uğrattığı zararı kendisinden geri almak değil mi?
    Rapor açıklandıktan sonra Muharrem Usta zarar olarak belirtilen 36 milyon lirayı bağışlayacağını açıklamadı mı?
    Bu zarara rağmen Usta’nın halen kulüpten alacağı varsa zarardan çok fayda sağlamış olmuyor mu?
    Kulübe şuna nefes aldıran QNB ve Medical Park sponsorluklarını da Usta kazandırmadı mı?
    Ortalıkta dolaşan Kucka sözleşmesinin önemli bir bölümünü de Usta cebinden karşılamadı mı?
    Ekiciyi Fenere satmamak Usta’nın en doğru hamlesi değil miydi?

Tüm bunlara rağmen mahkemeye gitmek ne demek? İho döneminin araştırılmamasını söylemiyorum bile.
    Geldiği günden beri kredi çekmek ve bağış toplamak dışında maddi anlamda hiçbirşey yapmayan yönetim bu mali konulara hiç girmesin bence.

Ustaya Ersun yüzünden kızın, sportif başarısızlık yüzünden kızın ama bu sebepten kızmayın. Ayrıca Ersunu kim olsa mecburen tazminat ödemek zorunda kalarak gönderecekti. Özer konusunun bir anda nasıl aleyhimize döndüğünü de unutmayın. Nankör olmayın.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu denetlemenin amacı Usta’nın uğrattığı zararı kendisinden geri almak değil mi?
      Rapor açıklandıktan sonra Muharrem Usta zarar olarak belirtilen 36 milyon lirayı bağışlayacağını açıklamadı mı?
      Bu zarara rağmen Usta’nın halen kulüpten alacağı varsa zarardan çok fayda sağlamış olmuyor mu?
      Kulübe şuna nefes aldıran QNB ve Medical Park sponsorluklarını da Usta kazandırmadı mı?
      Ortalıkta dolaşan Kucka sözleşmesinin önemli bir bölümünü de Usta cebinden karşılamadı mı?
      Ekiciyi Fenere satmamak Usta’nın en doğru hamlesi değil miydi?

Tüm bunlara rağmen mahkemeye gitmek ne demek? İho döneminin araştırılmamasını söylemiyorum bile.
      Geldiği günden beri kredi çekmek ve bağış toplamak dışında maddi anlamda hiçbirşey yapmayan yönetim bu mali konulara hiç girmesin bence.

Ustaya Ersun yüzünden kızın, sportif başarısızlık yüzünden kızın ama bu sebepten kızmayın. Ayrıca Ersunu kim olsa mecburen tazminat ödemek zorunda kalarak gönderecekti. Özer konusunun bir anda nasıl aleyhimize döndüğünü de unutmayın. Nankör olmayın.
      Usta bunların hepsini yaptığı doğru. Fakat ağaoğlu geldi bunların bonservisini ödedi yine.

usta yönetimi BAŞARISIZDIR. Kulüp potansiyeline göre en dip seviyesini Usta döneminde yaşamıştır

ben usta başlığında ısrar söyledim: iho dönemini inceletmezseniz ayakta kalamazsınız diye.

kulübun menfaatineyse 2 milyon euroya satacaksın ekiciyi fenere yada başka bir yere. Zamanında burak-gökhan takası yapmadık mı fenerle

sponsorluk kazandırması ustanın ne başarısı onu anlamadım??

kucka - sosa - durica -hubocan - esteban - burak - olcay gibi moruklarla yapılan fahiş sözlşemler ortada

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ekiciyi niye satmadı diye yönetim mi suçlanır.

Delirdiniz mi siz? Yeryüzünde bundan daha saçma bir argüman olamaz. Bir oyuncuyu satıp satmamak görevdeki yönetimin tasarrufudur, bu bir.

İkincisi
        Ekiciyi fenere satsa idik burda ben de dahil hepimiz yönetimi baştan aşağı alırdık. Adamlarla şike mücadelesine girmişiz bir de şampiyon olsun diye en iyi oyuncumuzu vereceğiz.
        Bence usta döneminin en omurgalı icraatidir.
        Ha niye satmadık diyip veryansın edenlere bir sorum olacak:

Omurga nedir, nerelerde kullanılır?
        Trabzonspor camiasının 10-11 sezonundan sonra omurga kelimesini ağzına bile almaması lazım...Öncelikle Trabzon şehri olarak, sonra camia olarak.
        Konuyu farklı bir yere çekmek istemem ama durum bu...
        Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

Delirdiniz mi siz? Yeryüzünde bundan daha saçma bir argüman olamaz. Bir oyuncuyu satıp satmamak görevdeki yönetimin tasarrufudur, bu bir.

İkincisi
          Ekiciyi fenere satsa idik burda ben de dahil hepimiz yönetimi baştan aşağı alırdık. Adamlarla şike mücadelesine girmişiz bir de şampiyon olsun diye en iyi oyuncumuzu vereceğiz.

saçma olan konu 2 milyon euroyu kasanıza koyma şansı varken ,adama tazminat ödemek zorunda olmaktır bence.
          aynı burak, sosa ve kucka sözleşmelerinde olduğu gibi iş bilmezlikdir.
          iş bilmezliğin tanımını da ayranı yok içmeye atla gider çeşmeye deyimi tabiri caizse cuk diye oturur.
          ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Şöyle bir algı oluşuyor nedense.
            Zamanında Usta, Ekici'yi fenere satmasın, gerekirse zarar edelim demiş taraftar!!
            Taraftarın genelinde böyle bir düşünce hakim değildi...

Evet bir kısmı dedi ama o günleri çok iyi hatırlıyorum bu sayfalarda.
            En az bir o kadar kesim de ne olursa olsun satılsın, paraya ihtiyacımız var diyordu,yazıyordu...

Yerel medyadaki Usta savunucularına bakıyorum da çoğu kişi bu argümanı kullanıyor...

Tamamen amaç saptırma...

Bu yönetimin en büyük hatası, ki altında kesinlikle Usta'ya kasıt var, adım gibi eminim, sadece Usta döneminin denetlenmesidir. Camianın asıl borçlara battığı Hacıosmanoğlu dönemini hatta ve hatta şampiyon başkan Sadri Şener dönemini es geçmesinin izahı yok...

Bunu yapmadıkları için de Usta haklı görünüyor yanlarında...
            Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• ligde rakiplerin sıkıntılı durumu malumken, bu sene zirveye oynama imkanı varken biz neden böyle dibe doğru dalış yapmaya çalışıyoruz anlayan var mı?
              Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
              bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• UÇK Rıza'ya 345 bin Euro verilmesine hükmetmiş.... Bu parayı kim ödeyecek şimdi? Ağaoğlu mu? HH mi? Usta mı?

Yorum

• Ekici konusunda

1-Ekici yattığı yerden para kazanmıştır..... Gittikten sonra tazminat kazaNmıştır.

2-Beşiktaş şampiyonluk yolunda önemli katkı kazanmıştır.... ( Rakibi takviye yapamadığı için)

3-Trabzonspor yarım sezon sonra elini kolunu sallayarak gidecek bir adamdan milyonlarca lirayı cebe indirme imkanı varken birde üstüne milyonlarca lira tazminat ödeyerek ÜSTÜN SAFLIK MADALYASI ödülü kazanmıştır....

Kimse ders verdik filan demesin Özerler mözerler bile oynamadığı halde milyonlar kazanıyor bu klüpten kime neyin dersini verdik Allah aşkına......
                  Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Yahu bu kurul yine geçirdi bize, ben anlamadım bütün anlaşmalar saçma sapan yapılmış. Haksız mı feshediliyor hepsi bu ne salaklıktır.
                    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Rıza'nın sözleşmesi sene sonuna kadar değil miydi zaten? ne parası şimdi bu? Bu iş saçma bir hal almaya başladı. Kulüpler kepenkleri kapatırsa görürler o zaman.

Yorum

• Edıt
                        1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                        2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                        3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Calımbayın ıcerde alacagı vardı aylarca verılmedı parası adam rıcacı oldu ayrılırken benı kluple davalık pozısyona dusermeyın dıye sonumda odeme alamayınca gıtmıs mahkemeye anlasılan kurulda faızıyle bırlıkde alcagına hukmetmıstır muhtemelen..
                          1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                          2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                          3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

İkincisi

Ekici'ye Fb tarafından resmi reklif var mı acaba,nasıl bunu zarar olarak gösteriyorlar,bu kadar rezil bir durum olabilir mi?
                            Önceki yönetimi yolsuzlukla denetle eline geçen tek şey Ekici transferine onay vermemek ve hain Sadi Tekelioğlu'nun bizim lehimize verilen kararları yalan ifade ile alehimize çevirmesi olsun.

Bu bile Usta için yapılmış en büyük aklama.Düşmanları ve onların kuklası olan bir başkan bozuntusu para verip,seni soruştursun ama bulabildikleri şeyler de bunlar.

O kadar adiler ki,parayı da sadece Usta versin diyorlar,Usta'yı devirmek için her türlü adiliği yapıp,kulübün kupalarına haciz getirtenler,mesaj atmayıp ödenmiş para yüzünden transfer yasağı aldıranlar,Sadi'yi yalan beyana gönderenler ise tertemiz.

Bu iyi oldu,sizin nasıl şeref yoksunu kişiler olduğunuzu göstermek için iyi oldu.

Az biraz şerefiniz varsa çıkın Usta'nın,ilk işleri kredi çekip,kendi paralarını almak oldu sözüne cevap verin.

Öyle kankan Ali Koç üzerinden Ekici'yi satmadığı için gaza gelmekle,gemileri sigorta parası almak için batırmakla olmuyor bu işler.
                            En son sasone tarafından düzenlendi; 05.10.2018, 14:27.
                            • Memento mori

Yorum

• Biri “zamanında fenerle gökhan ünal-Burak takası yaptık ekiciyi satmamak hata” demiş.
                              Kardeşim o zamanlar fenerle aramız gayet normaldi hatta fb taraftarıyla 2011’de 3-2 kazandığımız maçın öncesi Trabzon’da beraber iftar yapıyorduk.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Biri “zamanında fenerle gökhan ünal-Burak takası yaptık ekiciyi satmamak hata” demiş.
                                Kardeşim o zamanlar fenerle aramız gayet normaldi hatta fb taraftarıyla 2011’de 3-2 kazandığımız maçın öncesi Trabzon’da beraber iftar yapıyorduk.

fenerle aramız iyiymiş..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X