Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Karmam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Usta'ya sportif anlamda beceriksiz diyorsun, adam Trabzonspor tarihinin en kötü kadrosunu aldı, bunların hepsini gönderdi, tamamen sıfırdan çok daha düşük bir maliyete kadro kurdu ve bu kadro 2 sezon içinde 10-11 sezonu hariç son 10 yılın en yüksek puanını topladı.

Bugüne bugün şu hiç değişmez. Sosaları alan takımlar ilk 4tedir, Nwankuları alan takımlar son 14te. Bunun istisnası olmaz. Büyük takımsan büyük oynayacaksın. Usta da bunu yaptı, takım aldığından bugüne ciddi de bir yükseliş kaydetti. Geçen sezon bile şampiyon olacak bir Trabzonspor vardı. Fakat bu haysiyet düşmanları yerel ve sosyal medya üzerinden öyle bir kampanya yürüttüler ki herkes ciddi ciddi düşman kesilmiş vaziyette adama. Trabzonspor taraftarı Muharrem Usta konusunda gerçeklikten kopmuş vaziyette. En basitinden sen mali anlamda eleştirilmemesi gerektiğini söylüyorsun fakat şu anki yönetim başta olmak üzere, birçok yerel gazete ve taraftarın çoğu Usta'nın bu takımı batırdığına inanıyor. Tartışmaya açık bir konu olmadığı halde bir şekilde bu algıyı yaratmayı başardılar. Usta neyle eleştirildiyse Ağaoğlu da yapıyor. Teknik direktör, transfer yaşları, siyasete bulaşma, yönetim içinde uyumsuzluk, yalan söyleme; hepsi bol bol var. Daha geleli de 5 ay oldu.
    Özel olarak propoganda yürütüldüğüne katılıyorum.
    USta'ya bilerek isteyerek kara çalındığına da hemfikirim.

Ama Futbol yönetimi sadece topçu satın almaktan ibaret değil. Bir sürü parametre var.
    Muharrem Bey iyi bir yönetici. Ama futbol meselesinin acemisiydi. Zaman verilse çok daha iyi olurdu.
    Böyle adamlar öğrenmeye müsaittir çünkü.

Ama hırsız mırsız gibi abuk sabuk laflarla kötülenmesi tabii ki bizim çok büyük camiamızın ayıbıdır.

Bugünkü yönetim daha küçük paralarla daha isabetli işler yaptı.
    Ama sadece transfer değil mesele.
    Daha iş yeni başladı.
    Takımı yönetmek de bir beceri.
    Sonrasını göreceğiz.

Para harcamadan optimum transferleri becerdiler. Bakalım ne kadar performans alacaklar bundan.

Özetinde Muharrem Bey'e ayıp edildiğine katılıyorum.
    Bugün Ahmet Bey'e de edilmeye başlandığı gibi.

İkisi de çok zor bir durumda, çok ağır şartlarda, hem de devalüasyon baskısı altındaki kulübü aldılar.
    Biraz saygı duymak lazım.

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ben bana edilen hakaretlere karşı seviyeyi koruyup kendimi savunmaya çalışıyorum, sen de yönetici olarak seyrediyorsun Yiğit

Bu arkadaşımız bu konuda sonuna kadar haklı...
      Karşı taraftaki arkadaş sürekli hakaret ederek konuşuyor. Buna izin verilmemesi lazım(dı).

Yorum

• İlk olarak Karmam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Usta'ya sportif anlamda beceriksiz diyorsun, adam Trabzonspor tarihinin en kötü kadrosunu aldı, bunların hepsini gönderdi, tamamen sıfırdan çok daha düşük bir maliyete kadro kurdu ve bu kadro 2 sezon içinde 10-11 sezonu hariç son 10 yılın en yüksek puanını topladı.

Bugüne bugün şu hiç değişmez. Sosaları alan takımlar ilk 4tedir, Nwankuları alan takımlar son 14te. Bunun istisnası olmaz. Büyük takımsan büyük oynayacaksın. Usta da bunu yaptı, takım aldığından bugüne ciddi de bir yükseliş kaydetti. Geçen sezon bile şampiyon olacak bir Trabzonspor vardı. Fakat bu haysiyet düşmanları yerel ve sosyal medya üzerinden öyle bir kampanya yürüttüler ki herkes ciddi ciddi düşman kesilmiş vaziyette adama. Trabzonspor taraftarı Muharrem Usta konusunda gerçeklikten kopmuş vaziyette. En basitinden sen mali anlamda eleştirilmemesi gerektiğini söylüyorsun fakat şu anki yönetim başta olmak üzere, birçok yerel gazete ve taraftarın çoğu Usta'nın bu takımı batırdığına inanıyor. Tartışmaya açık bir konu olmadığı halde bir şekilde bu algıyı yaratmayı başardılar. Usta neyle eleştirildiyse Ağaoğlu da yapıyor. Teknik direktör, transfer yaşları, siyasete bulaşma, yönetim içinde uyumsuzluk, yalan söyleme; hepsi bol bol var. Daha geleli de 5 ay oldu.
        Boş laf, yalan, sahtekarlık, şakşaklamaktan yorulmadığın adam rezil olup gitti, hala zırvalamaya devam ediyorsun.

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Boş laf, yalan, sahtekarlık, şakşaklamaktan yorulmadığın adam rezil olup gitti, hala zırvalamaya devam ediyorsun.
          Kayda değer söyleyecek bir şeyin varsa söylersin. Aklının ermediği noktada hakaretlerin arkasına saklanma. Her şeyi açık açık konuşurum. Meydan senin, buyur.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Özel olarak propoganda yürütüldüğüne katılıyorum.
            USta'ya bilerek isteyerek kara çalındığına da hemfikirim.

Ama Futbol yönetimi sadece topçu satın almaktan ibaret değil. Bir sürü parametre var.
            Muharrem Bey iyi bir yönetici. Ama futbol meselesinin acemisiydi. Zaman verilse çok daha iyi olurdu.
            Böyle adamlar öğrenmeye müsaittir çünkü.

Ama hırsız mırsız gibi abuk sabuk laflarla kötülenmesi tabii ki bizim çok büyük camiamızın ayıbıdır.

Bugünkü yönetim daha küçük paralarla daha isabetli işler yaptı.
            Ama sadece transfer değil mesele.
            Daha iş yeni başladı.
            Takımı yönetmek de bir beceri.
            Sonrasını göreceğiz.

Para harcamadan optimum transferleri becerdiler. Bakalım ne kadar performans alacaklar bundan.

Özetinde Muharrem Bey'e ayıp edildiğine katılıyorum.
            Bugün Ahmet Bey'e de edilmeye başlandığı gibi.

İkisi de çok zor bir durumda, çok ağır şartlarda, hem de devalüasyon baskısı altındaki kulübü aldılar.
            Biraz saygı duymak lazım.
            Şunu söyleyeyim, Ağaoğlu'na, kendisini son derece vasıfsız bulduğum halde haksız eleştiri yapıldığına en çok inanan insanlardan biriyimdir. Fakat bu en az başkaları kadar kendilerinin suçu zira o haksız eleştirilerin aynısını kendileri yaptılar, yapmaya devam ediyorlar ve her sıkıştıkları noktada yoğunlaştırarak yapmaya devam edecekler.

Örneğin Ağaoğlu denetim şirketiyle bu konuyu detaylı inceleteceğini söyledi aylar önce, hiç ses seda yok. Eğer kendisi çıkıp derse ki Muharrem Usta'nın orantısız bir şekilde borcu büyütmüş olması gibi bir durum söz konusu değildir, yapılan bütün harcamalar önümüzde, kamuoyuna açıklanmayan anormal bir durum yok, kur ve faiz farkından oluşan bu artışlar herkesin başına gelebilirdi, gelecektir de. Nitekim zaten bizim UEFA'yla borçlanmama anlaşmamız vardı, Usta 3 yıl bu kulübü yönetti, ne bir ceza aldı ne de bir uyarı.

O zaman insanlar da çıkar der ki ha bu insanlar rasyonel insanlar. Durum da demek ki gerçekten bu şekilde. Fakat sen bu yönetimin yaptığı gibi, Usta'nın kulübü devralmadan 2 ay önceki net borcuyla, kulübü bıraktıktan sonraki toplam borcu arasındaki farkı TL cinsinden bu insanları hırsızlıkla itham etmek ve zan altında bırakmak için bir haksız propoganda aracı olarak kullanırsan, o zaman euro 8 olunca da insanlar senin onlara yaptığını sana yaparlar.

Çıkıyor vasıfsız bir adam; "Eğer Ersun Yanal'ın tazminatını ödemezsen şerefsizsin". Bu mudur yani geldiğimiz nokta? Biz Nevzat Aydın'ın yaptıklarını bile Usta'nın 1-1.5 yıl sonra görev süresi dolunca öğrendik. Yönetim düşsün diye sezon ortasında adamın arkadaşlarına rüşvet teklif ediyorlar. Haklıya hakkı verilmediği sürece Trabzonspor haksız yönetilmeye mahkumdur.

Yorum

• Ne hale geldik yahu..Türkiye de adalet ve kalkinma sadece siyasi bir partinin isminde kalmis..az biraz olanida süpürüldü gitti..artik her yerde adaletsizlik, hukuksuzluk ve hirsizlik var..
              En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 07.09.2018, 17:33.
              KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Maaşını ödemediği adam üzerinden ortalıkta şekil yapan başkan.
                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Tarihe dikkat.

Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Tarihe dikkat.

Transferin son günü "Trabzonda kalmayı tercih ediyorum" deyip 2 gün sonra takımı alacakların dolayısıyla şikayet et. İşte senin karakterin bu kadar. Bir de "feda" yapar mı diyorduk.

Versinler parasını göndersinler şunu paf takıma. Devre arasında da karşılıklı fesh etsinler sözleşmeyi. Nereye istiyorsa defolsun gitsin. Bir daha da bu şehre adım atmasın. Hazır takım hava yakalamışken şutlasınlar şu çakma kralı.

Sinirden elim ayağım titredi.

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                    Hamsilerin gözyaşları denizde gözükmez.

Yorum

• "Usta" işi bir çıkış derken
                      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• TRT,UEFA ile TL olarak anlaşmış,maç yayını o sebepten geç başlamış,helal olsun eğer TL ile anlaştılarsa.
                        Tribünler güzel,takım vasat.

Konular karıştı,pardon.
                        • Memento mori

Yorum

• 1,5 2 milyar borcladevraldı isi cok zor.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Tarihe dikkat.

Spor dünyasının en vasıfsız adamlarından biri bu Cevat Kol.

Fakat bu söylediğinin doğruluk payı olduğu kesin. Burak zaten Usta gittikten sonra kendisinin de gitmesi gerekebileceğini söylemişti. Akıl hocalık bir durum yok, belki Sayın Kol böyle "Dört İşlem" ayarında konularda bir akıl hocasına ihtiyaç duyuyordur fakat bir futbolcunun sevmediği yönetimden maaşını talep etmesi olağan bir durum.

Yalnız küçük çaplı bir "savaş" oluştuysa da bunu başlatan, her fırsatta, vaat ettiği gibi hiçbir denetim firması incelemesine dayanmadan Usta yönetimine sataşan Ağaoğlu yönetimidir.

Bu takımda Trabzonspor'un çıkarlarını, kendi çıkarlarının üzerine koyan, koymakta olan ve gelecekte koyacak tek adam Onur Recep Kıvrak'tır. Onun da yıllardır gördüğü muamele ortadadır. O yüzden kimse ayak yapmasın.

Yorum

• Sn. Baskan, Latife de olsa medya'nin oldugu yerde "Tesis'e Su almaya para yok" gibi sözlerden uzak durmaniz lazim.
                              *
                              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Şu haftayı iyi gozlemleyip dersler çıkarsa çok işine yarar ama espri peşinde. Bir İstanbul takımına 4 atmak ezerek yenmenin karşılığında neler olup bittiğine baksın. Herkes hakaret için açık kovalamaya başladı. Şunları değerlendirip camiayı toparlamak lazım. Bunlar yetmediği gibi bir de içerde saçma sapan kavgalara tutuşuyoruz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X