Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sen 4s den ekrandaki yazılardan dolayı özür dile. 4s taraftarına ve yönetimine yalakalik yap. Olay zeki yavru ve özkan sümer meselesi olunca trabzonspor taraftarını hiç bir yerine takma. Taraftarı arayıp dergi ve kombine satmayı akıl ediyorsan kusura bakma ama o taraftara da değer vermeyi ve önemsedikleri bir şey olduğunu, ve de önemsedikleri şeyin sen değil trabzonspor olduğunu bileceksin. Süslü laflara gerek yok. Sizleri bilemem ancak ben hh nun zeki yavru konusunda taraftar hakkında söylediklerini hazmedemiyorum. 4s den özür dilemeyi de kendime yediremiyorum. Yedirenlere ve hazmedenlere afiyet olsun. Boğazınızda kalsın ınsallah.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    En son AnAKiN tarafından düzenlendi; 05.09.2018, 12:17.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ben başlığı sadece okurken millet Hayrettin Hacısalihoğlu'nun niye istifa etmediğini falan tartışıyordu. Mesele oradan başladı. Sonradan gelip meseleye müdahil olursanız ispat aranır. Ha ispat mispat bulamadan fitne çıkaranlardan olduğun için "ağaç kurdu" benzetmesini hakaret algılaman da normal.

Benim gözümde bu kulüp için en büyük tehdit ve tehlike sizsiniz. Bu sebeple ağaç kurdu çok basit bir benzetmeydi. Kusura bakma, evvelden ne yazdığınla da ilgilenmiyorum.

Yok efendim HH öyle yapmış, onu demiş.

Ben adamı seçtim, o da işini yapıyor.
      Şu an görünüyor ki iyi yapıyor.

Bundan sonraki görev destek olmaktır.

Bundan dahi acizsiniz.
      Sadece acıyorum size.
      İşte tam da bundan bahsediyorum
      Saha sonuçlarına endeksli taraftar prototipi
      Ne kadar Azize benziyor değil mi adam her halti karıştırdı ama sahada başarılı olduğu sürece baş tacı edildi.

Şimdi hh ye yapılan da o, sahada bir kaç başaralı sonuç daha almaya görelim burda hh yi eleştiren her bir kişi linç edilecek.

Yahu adamın ahbap çavuş ilişkisi ile zeki'yi takıma aldığını, bu süreçte taraftara dahi hakaret ettiğini söyleyen yok.

Her yaptığı açıklamanın faul olduğunu söyleyen yok.

Kalibre sınırı olduğunu bilen çok dile getiren yok. Böylesi bir anlayış olabilir mi ya?
      NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
      https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
      Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Muharrem Usta'nın saha sonuçları yoktu.
        Ona da aynı muameleyi yaptım çok şükür.

Ziya Doğan - İHO ikilisi istisnadır.

Bunun dışındaki herkese sadece destek oldum.
        Başkan-T.direktör farketmez.

Yorum

• İlk olarak Sezgin Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yukarıda Usta dönüş hazırlığında dönecek Ağaoğlu gidecek tarzında bir cümle okudum gözlerime inanamadım... Dalga mı geçiyorsunuz milletle ne Usta’sı ??? Usta denen şahıs bu saatten sonra bu kulüpten içeri sokulmaması lazım. Biz bugün bu durumdaysak İho ve Usta yüzünden bu haldeyiz kalkmış Usta diyorsunuz. Mevcut başkan hataları olmasına rağmen göreve devam etmeli dere geçerken at değiştirilmez !
          Ben genel durumdan bahsettim temennimden değil. Usta aday olduğunda karşısında çoğu kişinin duramayacağını herkes biliyor. Yoksa Ağaoğlu genel olarak iyi gidiyor tabi bunda saha sonuçlarının etkisi büyük.

Yorum

• Taraftar havaya girecek adam zorla Zeki’yi getiriyor, onlar kim oluyor diyor,

taraftar havaya girecek adam Trabzonlu oyuncu istemiyorlar diyor,

sürekli taraftara saldırma güç gösterme havalarında

ama ortamı havayı bozan taraftar he.

Bırakın bu işleri yaa.

Biraz sesini kesip işini yapsa, kendince taraftara güç gösterisi yapmasa bi şekilde idare dip gideceğiz ama sayın asbaşkan bir duramıyor ki.
            ÜNALKARAMANSPORLU..

"
            Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Bizim camianın tabir-i caizse eski toprak dediğimiz büyüklerinde, nerede nasıl konuşulacağını pek fazla bilmeme, fevri davranma, sabırlı olamama vb. karakteritik özellikler bir hayli yaygın...

Bu durum, yönetim ve planlama yeteneği olanlarda da bu şekilde...
              Hayrettin Bey özelinde de kabul edilebilir bu durum ama makam ve aksiyon anlamında kritik pozisyonlarda olan insanların, ağızlarından çıkanı kulaklarının duyması gerekir...

Taraftarla karşılıklı çekişme şeklinde bir yöneticilik olamaz, olmamalı...

Hele ki, camianın moralli zamanlarında asla...

Ne olduysa oldu, artık önümüze bakmalı, şu şikecilerle olan maçımıza kadar min. kayıpla, hatta kayıpsız atlatmalıyız maçları...

Bu süreçte, birbirimizi yıpratmanın bir anlamı yok...

Yıllardır sportif başarımız olmadığı ve ligden her türlü erken kopmamız söz konusu olduğu için, sahadaki futbolun dışındaki olayları konuşma fırsatımız, diğer takımlara nazaran bir hayli fazla oluyor zaten...
              Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Valla bazen ben de ne tepki vereceğimi şaşırıyorum.

Hayri emice iyidir hoştur, kulübü de en az bizim kadar düşünür ve de kulüpçülüğü de çok iyi bilir ama kelimenin tam anlamıyla fosildir. Dinazordur. Ve de bu camianın en köklü en bilgili ama en arızalı tiplerinden de biridir. Eleştiri olacak elbette de çok da yıkıcı olmayalım bence.
                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                Murat

Yorum

• İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Taraftar havaya girecek adam zorla Zeki’yi getiriyor, onlar kim oluyor diyor,

taraftar havaya girecek adam Trabzonlu oyuncu istemiyorlar diyor,

sürekli taraftara saldırma güç gösterme havalarında

ama ortamı havayı bozan taraftar he.

Bırakın bu işleri yaa.

Biraz sesini kesip işini yapsa, kendince taraftara güç gösterisi yapmasa bi şekilde idare dip gideceğiz ama sayın asbaşkan bir duramıyor ki.
                  Bu adamlar o kadar uzun zamandır kulübün içindeler ki artık kulübü kendilerinin sanıyorlar. Biz Trabzonspor’uz diyorlar. Biz büyüttük buralara kadar biz getirdik diye düşünüyorlar. Kulübü şu yerel zihniyetten bir türlü çıkaramadık maalesef. Trabzonspor sınırları aştı şehir kulübü olmaktan çıkıp evrensel bir değer haline geldi ama bir türlü kulüp olarak bu atılımı gerçekleştiremedik.
                  Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

• Ya bitirdim konuyu, tekrar konuşturacaksınız
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Son tartışma, klasik kuşak çatışması. Kısa vadede çözümü zor. İnşallah karşılıklı inada binip krize dönüşmez.

*

Asıl konu, maç sonunda başkanın gelirlere dair açıklaması. "6 Milyonluk gelir, kasaya girmedi" mealinde konuşmuş.

1) Maç kazanmaya devam edeceksin. Gs'yi de yensen, Alanya'yı da aynı puan... Yakın gelirler...
                      2) Taraftarı itmeyeceksin, çekeceksin. Yarın öbür gün forma, atkı, dergi, SMS kampanyası için dönüp dolaşıp onu arayacaksın. Uzlaşmacı, ikna edici bir dil lütfen; tahakküm edici değil.
                      3) İstemesen de darphanelerin bastığı parayı kabul edeceksin. "Gelirim yok" diye sızlanıp oyuncu satmama gibi bir lüksün yok ne yazık ki... (İstisna: Şampiyonluk)
                      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu adamlar o kadar uzun zamandır kulübün içindeler ki artık kulübü kendilerinin sanıyorlar. Biz Trabzonspor’uz diyorlar. Biz büyüttük buralara kadar biz getirdik diye düşünüyorlar. Kulübü şu yerel zihniyetten bir türlü çıkaramadık maalesef. Trabzonspor sınırları aştı şehir kulübü olmaktan çıkıp evrensel bir değer haline geldi ama bir türlü kulüp olarak bu atılımı gerçekleştiremedik.
                        Abi kulübün kurucusundan tut buralara getiren herkese büyük saygımız var ama işte dediğin gibi benim ben yaparım mantığı olmaz artık. Taraftar buna gelemiyor. Her sıkıştığında taraftardan maddi manevi destek istiyorsan taraftarın gönlünüde pışpışlamayı bileceksin.

Bellil ki bu tür çarpışma çok olacağa benziyor. Umarım bu tür süreçlerden takım zarar görmez.
                        ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                        Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Pışpışlamasın efendim. Ama sahte işler de yapmasın
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Burada birbirimize sallayınca/sarınca/kırınca bir şey değişmiyor.

İstanbul medyasının etkisinde kalmamak gerek. Kalıp bilgilerle hareket etmemek gerek. Bu yönetime verilen sabır ve destek gayet yerindedir.

Hoca getirildi. Destek olundu. Rize'nin ayağına gidildi. Destek olundu. Tüpçüye forma verildi. Destek olundu. Kamp boyu stopersiz geçildi. Destek olundu. Maddi sorunlarla mücadelede elinden geldiğince destek olundu.

Ama tüm taraftar diyemesek de %95'inden fazlasının karşı olunduğu Zeki Y.(26) transferi taraftara rağmen yapıldı. Hem de yangından mal kaçırma usulü ile bayramdan önceye adeta bir oldu bittiye getirilerek.

Kimse salak değil.

Destek olmaya devam edeceğiz lakin unutmasınlar bu kulübün "sahibi" değiller.

Bu güzel hafta umarım tüm sezona yayılır. Ve artık kupalar kazanan özlenen Trabzonspor'u hep beraber izleriz.
                            Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                            FIRTINAİHTİLALEFSANE
                            we the north

Yorum

• Cevat kol 'un kulüpte işe başladığı söyleniyor doğru mu?
                              NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                              https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                              Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Cevat kol 'un kulüpte işe başladığı söyleniyor doğru mu?
                                Gercekse bize özgün stratejik bir hamle Baska türlü susturamazdilar onu
                                KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X