İlk olarak Travelair tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlayin bu denli kisilestirilmesi gerekiyor mu?
İnsanlar eleştirecek, haklı yere eleştirenler sen kimsin denerek susturulamazEn son Travelair tarafından düzenlendi; 04.09.2018, 15:51.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdam yönetici yahu!
Seçilmiş....
Sen kimsin hemşerim?
Karışacak nereye karışacaksa.
Hesabını da verir!
La havle vela kuvvete!!!
Her yere karışıyormuş..
Başkanın kendi adına yönetimde vekalet verdiği adam.
Senden icazet mi alacak?
Ne biçim bir akıl bu?
Git seçil sen yönet o zaman. Lafa bak !
Hayrettin'i tanımam. Babamın oğlu da değil. Yaptığı icraata bakarım.
Transfer dönemi güzelce devam ederken birden Hayrettin Efendi, Zeki'yi alacağız taraftar da kimdir dedi.
Bayram değil seyran değil, diğer transferlerde ağzını bıçak açmayan Hayrettin Bey, söz konusu Zeki olunca şahinleşti.
Zeki'nin kalitesizliğine mi yanarsın, bu takımdan gönderiliş sebebine mi yanarsın yoksa yöneticinin basiretsizliğine mi bilmem!
Ama ilginç şekilde bu takıma vasat oyuncu alma sevdasında bir yöneticimiz olduğunu o gün ki açıklamaları ile öğrendim.
''Taraftar kim? Burayı biz yönetiyoruz. Zeki'yi alacağım'' diyen Hayrettin Bey, bundan sonra oy yerine hava alır.
Burada eleştirdiğim şey ''Zeki'yi getirmesi'' değil. Taraftarı umursamayan, af edersiniz ama it yerine koymayan tavrıdır!
Ne Hayrettin ne de Ahmet Ağaoğlu'nun böyle bir tavırla iş yapmaya hakkı yoktur. Kimse bu rezilliği savunmasın.
Hiç bir yöneticinin bu şekilde davranmaya hakkı yoktur. Böyle bir muameleye ses çıkartmamak adamcılıktır.
Her neyse herkese kendi adamıyla mutluluklar dilerim. Benim tek adamım Trabzonspor'dur.
Bir gün gelir siz de anlarsınız.
Son olarak biz kimseye ''Zeki'yi istemeyen Trabzonspor düşmanıdır'' demedik Hayrettin gibi!
Hadsizliğe bak! Sizin de bazı tavırlarınız Hayrettin ile çok benzeşiyor. Akrabalık var mı?En son Mehmet BAŞ tarafından düzenlendi; 04.09.2018, 16:12.
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlayı kişiselleştiren ben değilim. Sürekli yokuşa sürüp saldırgan dil kullanıyor. Açıkladığım halde. Benim yaptığım savunma
İnsanlar eleştirecek, haklı yere eleştirenler sen kimsin denerek susturulamaz
Hocam, ''Zeki'yi istemeyen Trabzonspor düşmanıdır'' diyebilecek kadar fütursuz bir adamı savunanlara diyecek söz bulamıyorum. Boş ver Allah'a havale et, geç. Gerçi demeden edemeyeceğim. Bazı davranışları benziyor. Belki de o yüzden Hayrettin'i bu kadar savunuyordur. Adamcılık yapıyordur. Baksana aykırı fikir görünce hemen anında ''Siz bozguncusunuz'' diyerek Hayrettin vari hareketlere başvuruyor.
Ne diyeyim cins cinsi çekiyor sanırım.En son Mehmet BAŞ tarafından düzenlendi; 04.09.2018, 16:17.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam, ''Zeki'yi istemeyen Trabzonspor düşmanıdır'' diyebilecek kadar fütursuz bir adamı savunanlara diyecek söz bulamıyorum. Boş ver Allah'a havale et, geç. Gerçi demeden edemeyeceğim. Bazı davranışları benziyor. Belki de o yüzden Hayrettin'i bu kadar savunuyordur. Adamcılık yapıyordur. Baksana aykırı fikir görünce hemen anında ''Siz bozguncusunuz'' diyerek Hayrettin vari hareketlere başvuruyor.
Ne diyeyim cins cinsi çekiyor sanırım.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam, ''Zeki'yi istemeyen Trabzonspor düşmanıdır'' diyebilecek kadar fütursuz bir adamı savunanlara diyecek söz bulamıyorum. Boş ver Allah'a havale et, geç. Gerçi demeden edemeyeceğim. Bazı davranışları benziyor. Belki de o yüzden Hayrettin'i bu kadar savunuyordur. Adamcılık yapıyordur. Baksana aykırı fikir görünce hemen anında ''Siz bozguncusunuz'' diyerek Hayrettin vari hareketlere başvuruyor.
Ne diyeyim cins cinsi çekiyor sanırım.ben arkadasin hircin tavrini tasvip etmesemde bu konuda görüsüne katiliyorum örnegin..
Zeki konusunda elesririlere katilsamda, cogu kisinin takintigi tarz da dogru degil..
Görüsüyle alakali bir durum degil..Daha cok görüsünü ifade etme tarziyla alakali..En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 04.09.2018, 16:31.KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
Taraftar icraat yapsın diye yönetici seçer. Yönetim takım kursun diye hocayı seçer.
Taraftar yönetimin her işine karışırsa yönetim de hocanın her işine karışır.
Başkan hocanın eline liste versin mi kimi oynatıp kimi oynatmamasını yazan?Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Sen kalkıp Sümer'in "her şeyimizi çaldılar o sevinci bize yaşatmadılar" feryadının baş mimarı olan Türk futbolunun başına çorapören şikeyi kitabına göre uydurup örtbas eden adama formalı ziyarette bulunursan...
Sen kalkıp 2000 kongresinde seçimi Sümer'e karşı kaybedince kulübün gelirlerine temlik koyduran, kulübü borç batağına sürukleyen, Sümer'e muhalefet etmek için Trabzon'da Zigana Tv isimli kanal kurduran adama MAY'a formalı ziyarette bulunursan...
Sen kalkıp kurulan o kanalda Yılmaz seçimi kaybettiği için Trabzonspor teknik direktörlüğünden istifa ederek Sümer'le çalışmam diyerek Yılmazsporluluğunu açıklamalarıyla ayyuka çıkaran Giray Bulak'ı siyasilerin baskısıyla kulübe TD olarak getirmek istersen...
Sen kalkıp yıllarını Trabzonspor'a harcamış Özkan Sümer'e dünkü çocuk Burak'ın tıvıtırdan verdiği ayarlara sesini çıkarmazsan...
Sen kalkıp bir nevi sportif direktörlük görevi verdiğin Sümer'in istemediği onaylamadığı Zeki'yi transfer etmeye kalkarsan...
Sen kalkıp şike ile ilgili yuvarlak laflar söyleyen birilerine şirin gözükme amacıyla mıy mıy mıy açıklamalar yapan HH'yi susturmazsan
Özkan Sümer gayet tabii ki istifa edecektir...Özkan Sümer icraatlerini beğenirsin beğenmezsin ilkeli prensipli bir adamdır..Bunlardan asla taviz vermez..Zeki olayı istifasında asli olarak yer almaz sadece bardağı taşıran son damla olmuştur...Kulübün TD seçiminde ve diğer bazı işlerinde siyasilerle sıkı fıkı olmak Özkan Sümer'e göre değil...
Hayrettin denen yönetici müsveddesine gelirsek...Bu kulüpden ivedi bir şekilde kovulmalıdır...30 senedir o yönetim senin bu yönetim benim at koşturup durdu hiçbir derde derman olduğunu yaralı parmağa işediğini görmedim...Bana bir kişi çıksın desin ki HH denen adamın şu konuda kulübe şöyle bir faydası olmuştur..Yok öyle bir şey..
Ahmet Ağaoğlu gs maçından sonra yine "darphane basmadı" edebiyatı yaptı...Peki kardeşim sen nasıl bir başkan veya lidersin ki bu HH denen vasıfsız adam transferin son günü Burak'ı bjkya pazarlarken Samsun'da elit takılıp golf oynuyorsun? Hiçbir şeyden haberim yok bana teklif gelmedi diyorsun..
Bu HH denen herif senin başını yakacak bunu böyle bilsin Ağaoğlu...Sadri Şener'in yaptığı gibi ikinci kongrede bu herifi listeden şutlarsın umarım..Before Elvis There was Nothing
John Lennon
Yorum
-
İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen kalkıp Sümer'in "her şeyimizi çaldılar o sevinci bize yaşatmadılar" feryadının baş mimarı olan Türk futbolunun başına çorapören şikeyi kitabına göre uydurup örtbas eden adama formalı ziyarette bulunursan...
Sen kalkıp 2000 kongresinde seçimi Sümer'e karşı kaybedince kulübün gelirlerine temlik koyduran, kulübü borç batağına sürukleyen, Sümer'e muhalefet etmek için Trabzon'da Zigana Tv isimli kanal kurduran adama MAY'a formalı ziyarette bulunursan...
Sen kalkıp kurulan o kanalda Yılmaz seçimi kaybettiği için Trabzonspor teknik direktörlüğünden istifa ederek Sümer'le çalışmam diyerek Yılmazsporluluğunu açıklamalarıyla ayyuka çıkaran Giray Bulak'ı siyasilerin baskısıyla kulübe TD olarak getirmek istersen...
Sen kalkıp yıllarını Trabzonspor'a harcamış Özkan Sümer'e dünkü çocuk Burak'ın tıvıtırdan verdiği ayarlara sesini çıkarmazsan...
Sen kalkıp bir nevi sportif direktörlük görevi verdiğin Sümer'in istemediği onaylamadığı Zeki'yi transfer etmeye kalkarsan...
Sen kalkıp şike ile ilgili yuvarlak laflar söyleyen birilerine şirin gözükme amacıyla mıy mıy mıy açıklamalar yapan HH'yi susturmazsan
Özkan Sümer gayet tabii ki istifa edecektir...Özkan Sümer icraatlerini beğenirsin beğenmezsin ilkeli prensipli bir adamdır..Bunlardan asla taviz vermez..Zeki olayı istifasında asli olarak yer almaz sadece bardağı taşıran son damla olmuştur...Kulübün TD seçiminde ve diğer bazı işlerinde siyasilerle sıkı fıkı olmak Özkan Sümer'e göre değil...
Hayrettin denen yönetici müsveddesine gelirsek...Bu kulüpden ivedi bir şekilde kovulmalıdır...30 senedir o yönetim senin bu yönetim benim at koşturup durdu hiçbir derde derman olduğunu yaralı parmağa işediğini görmedim...Bana bir kişi çıksın desin ki HH denen adamın şu konuda kulübe şöyle bir faydası olmuştur..Yok öyle bir şey..
Ahmet Ağaoğlu gs maçından sonra yine "darphane basmadı" edebiyatı yaptı...Peki kardeşim sen nasıl bir başkan veya lidersin ki bu HH denen vasıfsız adam transferin son günü Burak'ı bjkya pazarlarken Samsun'da elit takılıp golf oynuyorsun? Hiçbir şeyden haberim yok bana teklif gelmedi diyorsun..
Bu HH denen herif senin başını yakacak bunu böyle bilsin Ağaoğlu...Sadri Şener'in yaptığı gibi ikinci kongrede bu herifi listeden şutlarsın umarım..
Yorum
-
Ahmet Ağaoğlu gerçek bir aptal olmalı ki sizin bu saydığınız şeylerin hiçbirini göremiyor olsun...Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTaraftar icraat yapsın diye yönetici seçer. Yönetim takım kursun diye hocayı seçer.
Taraftar yönetimin her işine karışırsa yönetim de hocanın her işine karışır.
Başkan hocanın eline liste versin mi kimi oynatıp kimi oynatmamasını yazan?
Ahmet Ağaoğlu işinin derdinde, verdi icraatı asbaşkana, niye sesi çıksın?En son Travelair tarafından düzenlendi; 04.09.2018, 16:55.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYiğit ne dendiğini anladığını düşünüyorum, kimsenin kimsenin işine karıştığı yok aslında, ama bana çorba içirmek için seni başa getirdiysem, çatal alarak bunla olur, bizim oranın has çatalı beğenmeyen düşmandır diyerek beni aç bırakmaya hakkın yok. Sen beni getirdin hele dur bir bakalım ben yöneteyim burda geçerli olmuyor
Zeki'yi de HH getirdi, hadi canına ot tıkayalım! Diğerlerini kim getirdi? Diğerlerini başkası getirdiyse Zeki'nin gelmesine niye engel olamadı?
Yanlış sorular, yanlış cevapların vesilesidir. Doğrular, yalnızca doğru sorular sorularak konuşulabilir.
İyi akşamlar, iyi forumlar herkese.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBak şimdi Akın abi. Zargo alındı, beğeniliyor. Nwakaeme öyle... İşte Amiri ve Hosseini ışık verdi. Ekuban golle başladı.
Zeki'yi de HH getirdi, hadi canına ot tıkayalım! Diğerlerini kim getirdi? Diğerlerini başkası getirdiyse Zeki'nin gelmesine niye engel olamadı?
Yanlış sorular, yanlış cevapların vesilesidir. Doğrular, yalnızca doğru sorular sorularak konuşulabilir.
İyi akşamlar, iyi forumlar herkese.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim itiraz ettiğim tavır, bu tavır işte...
Suçluyu bul, muhtemel ve yaşanmış bütün olumsuzlukları üstüne yık mesele bitsin.
Bu kolaycılık.
Bu Hayri HSO olur, Ahmet olur, Mehmet olur. İsimlerin hiç önemi yok. Zaten ben de burada şahsı savunmaya çalışmıyorum. Sürekli bir günah keçisi bulup, bütün olumsuzlukları ondan bilip geri kalanını veya işimize kim geliyorsa onu kutsama kolaycılığından vazgeçersek, camia olarak başarıya yürürüz.
Başka ihtimal yok.
Ben taraftarım. kulüp içinde adamlarım yok. nasıl görüyorsam kendimce yorumluyorum. Bu yönetimde herşeyin altından çıkmıyor mu? Her gereksiz açıklamayı kendisi yapmıyor mu? En son örneği gs maçından sonra
yaptı. Her hafta bir bombası var..
kaldı ki beyfendinin geçmişi de çok temiz değil.
Başarı dediğin şey, bu tip adamları kulüpten uzaklaştırma ile olur.Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Yorum
-
Bilemiyorum Fb, Gs ve Bjk taraftarlari ayni tartismalar icine girermiydiler..Sanmiyorum..
Burda böyle huzur ve umut dolu bir zamanda bile kötü enerjisini yayan kisiler var..Sanirim yillardir o Beddua denilen sey bu..Biz bu kötü enerjiyi kiramiyoruz..ne zaman bunu yapmaya kalksak o kadar büyük bir efor sarfediyoruz ki senelerce üzerimizden atamiyoruz..Bu yüzden her kaybedilen sampiyonlukta yerle bir oluyoruz..Halbuki biraz üzerine koyup devam etsek basari her seferinde daha yakin olacak ama yok yik, dök parcala..cok ilginc cidden..En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 04.09.2018, 17:33.KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum