Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Siz kı.çın dışında hangi kaynağı getirdiniz de benden kaynak istiyorsunuz?
    Önce edebinizi takının sonra da haddinizi bilin. Karşınızda askerlik arkadaşınız yok. Adap kurallarına uyunuz!

Özkan Sümer meselesi gayet açık! Bir kaynağa gerek yok.
    Zeki melesi çıktıktan iki gün sonra Özkan Hoca istifa etmedi mi? Zeki meselesine kadar istifanın ''İ'' si bile zikredilmemişti.
    Tesadüf bu ya Zeki transferi zikredilince Özkan Hoca'nın da istifa edesi tuttu. Ama hiç alakası yok! Yersen!
    Ciddi ciddi Zeki ile alakası olmadığını iddia ediyorsunuz. Komik bile değil ya
    Akıl mantık sahibi bir insan oturur biraz düşünür.
    Senin cevabın yukarıda yazıyor.

Bak tekrar yazıyorum. Temel hukuk kuralıdır.
    İddia sahibi iddiasının varlığını ispatla mükelleftir.

Senin iddianın yokluğunu iddia ile kimse mükellef değil.

Bu olayın Zeki Yavru meselesi ile alakasını ispat edeceksin.
    Bunun içinde oturma organı dışında bir kaynak getireceksin.

Özkan Sümer ne demiş?
    Ona yakın insanlar ne demiş?
    Yönetim ne demiş?

Var mı içlerinde buna dair bir yorum, görüntü vs??

Yoksa bana yokluğun ispatını aratamazsın!

Yorum

Siz kı.çın dışında hangi kaynağı getirdiniz de benden kaynak istiyorsunuz?
      Önce edebinizi takının sonra da haddinizi bilin. Karşınızda askerlik arkadaşınız yok. Adap kurallarına uyunuz!

Özkan Sümer meselesi gayet açık! Bir kaynağa gerek yok.
      Zeki melesi çıktıktan iki gün sonra Özkan Hoca istifa etmedi mi? Zeki meselesine kadar istifanın ''İ'' si bile zikredilmemişti.
      Tesadüf bu ya Zeki transferi zikredilince Özkan Hoca'nın da istifa edesi tuttu. Ama hiç alakası yok! Yersen!
      Ciddi ciddi Zeki ile alakası olmadığını iddia ediyorsunuz. Komik bile değil ya
      Akıl mantık sahibi bir insan oturur biraz düşünür.
      Mehmet, Özkan Sümer istifasını henüz Zeki meselesi ortada yokken vermişti.

Zeki meselesiyle Özkan Sümer'in istifasının alakası yok. Hiç yok hem de... Hayri HSO'nun da alakası yok.
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
      Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ben ispat mecburiyetinde değilim hemşerim. İddia sahibi ispat eder.
        Ben sizin iddianız üzere bakayım dedim başlıklara...

Hiçliğin ispatı olmaz.

Var olmayan bir şeyin ya da durumun varlığını iddia olarak ortaya koyup, yokluğunun ispatını talep etmek için de çok derin felesefeci olmak lazım.
        O kadar şeyi de, sonra da ben derin felsefeci olayım

İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yani transferi asıl isteyen Özkan Hoca. Karşı çıkan yönetim ekibi.
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Yahu demek 4-0'lık bir galibiyet gerekiyormuş
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

Kısa bir araştırma yapayım dedim...
            Yerel basındaki tüm haberler aynen şu şekilde, birbirlerinden kopyalamışlar.

"Özkan Sümer'in istifa etmesine sebep olan son olayın ise Zeki Yavru'nun transferine karşı çıkan Ahmet Ağaoğlu ve birkaç yöneticinin tavırlarından rahatsızlık duymuş olması. Kaynak Yeniçağ: Özkan Sümer istifa etti "
            Örnek...

Yani biraz izan, hiçbir ispatı olmayan bir deli saçması lafın arkasından kurulan senaryolara bak!

Buna dair elinizde ne gibi bir delil var? Allah aşkına?
            Kaba et dışında?

Hahahahaha
            Ya sen ciddi ciddi bunu yazdın mı?
            Aç Özkan Sümer'in röportajlarını oku, Radyospor'a açıklamasını oku(!) Oku oku(!)
            Özkan Hoca, Zeki'yi istemiyordu. Hatta Zeki'nin sağ bek olmadığını, o bölgede verimli olmadığını anlatıyor. Oku!
            Sen kalkmışsın masal anlatıyorsun. Siz ve sizin gibiler oldukça Hayrettin gibilerin sırtı yere gelmez. Aynen devam!
            Özkan Sümer'i anlıyorum. Böyle ahbap çavuş ilişkisi ile transferlerin yapılmasını kaldıramıyor. Adam profesyonel.
            Zeki transferi konusunda kendisini ezip geçmelerine de gereken cevabı asil duruşu ile verdi. Siz anlamasanız da olur.

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              O kadar şeyi de, sonra da ben derin felsefeci olayım
              İspatayacaksınız!

Burada bilmem kaç zamandır bozgunculuk peşinde bir güruh var.

Türkiye'yi 4-5 senede bir görebilen biri olarak konuşuyorum.

Siz yetersiniz bu kulübe, başka düşmana ne hacet?

Yorum

Kısa bir araştırma yapayım dedim...
                Yerel basındaki tüm haberler aynen şu şekilde, birbirlerinden kopyalamışlar.

"Özkan Sümer'in istifa etmesine sebep olan son olayın ise Zeki Yavru'nun transferine karşı çıkan Ahmet Ağaoğlu ve birkaç yöneticinin tavırlarından rahatsızlık duymuş olması. Kaynak Yeniçağ: Özkan Sümer istifa etti "
                Örnek...

Yani biraz izan, hiçbir ispatı olmayan bir deli saçması lafın arkasından kurulan senaryolara bak!

Buna dair elinizde ne gibi bir delil var? Allah aşkına?
                Kaba et dışında?
                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Mehmet, Özkan Sümer istifasını henüz Zeki meselesi ortada yokken vermişti.

Zeki meselesiyle Özkan Sümer'in istifasının alakası yok. Hiç yok hem de... Hayri HSO'nun da alakası yok.

Ben Hayrettin ile alakası yok demedim. Zeki transferi konuşulurken istifasını verdi.
                  Tarihlere tekrar bakarsanız fark edersiniz. Bu mesele hepimizin gözü önünde yaşandı.
                  Bu olay üzerine o tarihlerde forumda yazdığım yazı bile var. O kadar da değil Yiğit...

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Elhamdülillah, en azından "iddia edildi" temelli bir kaynak geldi çok şükür.

Yorum

İspatayacaksınız!

Burada bilmem kaç zamandır bozgunculuk peşinde bir güruh var.

Türkiye'yi 4-5 senede bir görebilen biri olarak konuşuyorum.

Siz yetersiniz bu kulübe, başka düşmana ne hacet?
                      Ben iddia etmiyorum, yazılanlara bakıyorum olaylara bakıyorum, tecrübelerime bakıyorum, kanaatimi belirtiyorum. Tutturmuşsunuz iddia da iddia. Düşman lafını da sana iade ederim
                      En son Travelair tarafından düzenlendi; 04.09.2018, 14:27.

Yorum

Ben Hayrettin ile alakası yok demedim. Zeki transferi konuşulurken istifasını verdi.
                        Tarihlere tekrar bakarsanız fark edersiniz. Bu mesele hepimizin gözü önünde yaşandı.
                        Bu olay üzerine o tarihlerde forumda yazdığım yazı bile var. O kadar da değil Yiğit...
                        Sen çıkarım yapıyorsun, ben bildiğim meseleyi yazıyorum Mehmet. Fark orada.

Yahu başkanın kendisiyle konuştuk, daha ne diyeyim

Aylar öncesinden gelen bir mesele. Bir dizi mesele aslında... Bir anlayış sorunu vardı aralarında.

İkisi de transferde kendini yetkin görüyordu. Ya Özkan hocanın görev tanımında boşluklar vardı ve ikisi de farklı yorumladı ya da verilen sözler yerine getirilmedi.

Daha fazlasını yazamıyorum. Eğer olur da iki taraftan biri çıkar her şeyi açık açık anlatırsa, biz de yazar anlatırız burada olan biteni.
                        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                        Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ben iddia etmiyorum, yazılanlara bakıyorum olaylara bakıyorum, tecrübelerime bakıyorum, kanaatimi belirtiyorum. Tutturmuşsunuz iddia da iddia
                          Yok yahu?
                          Siz sağa sola bakıp, olayın tarafları ve onların yakınındakiler dahil hiç kimsenin ağzından çıkmayan bir saçmalığı ortaya koyacaksınız, bunun üzerine kulübün içine, (ki bu forum etkili bir mekandır mesele Trabzonspor ise) bozgunculuk sokmaya uğraşacaksınız...

Birileri hemşerim buna dair ispatın nedir diye soramayacak!!!!

Hadi oradan...

Yorum

Ben Hayrettin Bey'in lafına göre konuşmuyorum.
                            Dibine kadar ÖZkan Sümer fanatiği Sedat Tunalı'dan bile okudum bunu.
                            Bir tek aklı başında adam gösteremezsiniz Twitter eşşekleri dışında bu iddiada bulunan!

Kendiniz çalıp kendiniz oynamayın.

Eşşeğe ne gerek var...
                            Özkan Sümer'in istifası ve Zeki Yavru'nun transferi çakışıyor.
                            Ahmet şunu demiş, Hayri bunu demiş umurumda değil. Mesele kabak gibi ortada...
                            Abidik gubidik spor gazetelerin saçma sapan dedikodu haberlerine vakit ayıramam. Hiç birini de okumam.
                            Size de tavsiye ederim. Benim aklım var. Meseleleri yorumlayabilecek kadar tecrübe sahibiyim.
                            Meselenin ne olduğu, nereden kaynaklandığı ortadadır.

Hayrettin Efendi'nin ''Taraftar da kim oluyor, biz Zeki alacağız'' tarzında ifadeleri her şeyin özetidir. Ama anlayana...

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sen çıkarım yapıyorsun, ben bildiğim meseleyi yazıyorum Mehmet. Fark orada.

Yahu başkanın kendisiyle konuştuk, daha ne diyeyim

Aylar öncesinden gelen bir mesele. Bir dizi mesele aslında... Bir anlayış sorunu vardı aralarında.

İkisi de transferde kendini yetkin görüyordu. Ya Özkan hocanın görev tanımında boşluklar vardı ve ikisi de farklı yorumladı ya da verilen sözler yerine getirilmedi.

Daha fazlasını yazamıyorum. Eğer olur da iki taraftan biri çıkar her şeyi açık açık anlatırsa, biz de yazar anlatırız burada olan biteni.
                              Yok yahu... Başkan kim?
                              Asbaşkan kim?

Buradaki bu arkadaşlar çıkarım yaparak daha gerçeğe ulaştılar.

Sen şimdi başkanı referans gösteriyorsun..

AAAA!!!!

Oldu mu şimdi?_

Yorum

Elhamdülillah, en azından "iddia edildi" temelli bir kaynak geldi çok şükür.
                                İki taraf için de geçerli bu durum, arada geçen söylemler iddiadan öteye geçemez zaten, aksi takdirde direkt ses-görüntü kaydına ihtiyaç duyulur fakat mevcut ülke konjonktüründe ona bile inanılmıyor artık.
                                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X