Bjknin borcu 2.1 milyar tl bizimkisi 1.1 milyar tl. Fakat kargalarin geliri bizimkisiyle kiyaslanamaz. Oyuncu satisindan 50-60 m euro kazanacaklar bu sene. şb ile gsnin de gelirlerleri çok fazla. Yani rakamlar aldatmasın, haramilerin bu kadar borcu varsı bizim 300 400 milyon tl borcumuz olurdu..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
Bu batmış kurumlara yaptırım uygulanması gerekiyor. Bu durum yıllardır haksız rekabet yaratıyor. Sürekli harcıyor, giderini karşılamıyor ve bundan zarar görmüyorsan başka birşey yapma ihtiyacı duymazsin. Bu klüpler ya kapanacak ya da muhasebecisi dışardan atanacak, oluşturulacak mali plana harfiyen uyulacak. Yabancı sayısıyla oynayarak olmaz bu iş.
Yorum
-
bjk övmeyin burda.menejerler ile calisiyorlar sattiklari oyuncular icin yüksek komisyonlar ödüyorlar.bunca basari ile niye her sene borc artiyor her sene bir sorun.zaten su an en berbat kadro bjk de bzlen beraber.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Taraftarı camiası birlikte kulübü bu halde tutuyoruz resmen
istanbuk takımları kombineden 80 kazanıyor biz 5
İstanbul 200 bine yakın forma satıyor biz 40 bin
istanbul yöneticileri sponsor oluyor sponsor ayarlıyor bizimkiler ne sponsor olabiliyor ne bulabiliyor
bu durumda kulübün ekonomik dönmesi çok çok zor
yönetim bu şekilde giderek başlarda kulüp küçülecek aonrada battık diyeceğiz sanırım.ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
Abdüşü satarsan yüzüne tüküreyim senin..tvlere çıkıp bıdı bıdı konuşmakla sürekli ağlamakla bu işler olmaz..
1 galibiyet 2.2 trilyon..
20 galibiyet al 44 trilyon + ilk üçe verilen ödül atıyorum 10 trilyon= 54 trilyon..+ tirübün + avrupa..bunların değerini yazmadım
............
10 galibiyet al ve küme düşmeme mücadelesi gelir sadece 22 trilyon..
başarı ile türkiyeden en az 50 trilyon fazla gelir elde edersin uefadanda en az 50 trilyon daha..
50+50 =100 trilyon..yaklaşık 20 milyon euro..Abdüşü satmak istediğiniz para işte burada..
satarsan nah başarı elde edersin..o zaman küme düşmeme mücadelesi ve 22milyona talim et..
çektiğin çilede , yediğin küfürlerde yanında kalır..samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants
Yorum
-
Egitimli, kulturlu, vizyon sahibi, ongorulu bir adam saniyordum.
Yok, bu kulube adim atan sapitiyor. Taniyamiyorum, ne soylemlerinden ne icraatlerinden bu adam o adam degil.
Muharrem Usta'ya yaptigim onca elestiri vardi ancak Agaoglu o kadar rezil ki her hususta elestirmeye dahi tenezzul edilecek tarafi yok.
Umarim tez zamanda M.Usta yeniden adayligini aciklar.#Dik oyna
Yorum
-
İlk olarak must61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEgitimli, kulturlu, vizyon sahibi, ongorulu bir adam saniyordum.
Yok, bu kulube adim atan sapitiyor. Taniyamiyorum, ne soylemlerinden ne icraatlerinden bu adam o adam degil.
Muharrem Usta'ya yaptigim onca elestiri vardi ancak Agaoglu o kadar rezil ki her hususta elestirmeye dahi tenezzul edilecek tarafi yok.
Umarim tez zamanda M.Usta yeniden adayligini aciklar.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
Başkanum konuşurken mangalda kül bırakmıyoruz da iş icraata gelince pek te kazın ayağı öyle değil gibiÇok erken başlamadık mı
Transfer olur-olmaz bu ayrı bir konu. Ama sen TS Başkanı olarak 2 3 güne oluyor işte işlerimiz vardı hallettik sıra transferde deyip te bu saçmalıklarla bizleri uğraştırırsan ağırlığını kaybedersin.
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum