Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Aytaç'a 300-400 bin € verdircek bir menejeri de mi yok. Bu menejerler sadece biz bir oyuncu alırken mi canavar oluyor? Bursa gayette Aytaç'a en kötü 250 bin € verebilirdi.
    Ey Türk Gençliği!
    Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Fernando takımını şampiyon yaptı

Fernando'nun 11'de başladığı 24 lig maçında 16G 3B 5M

Fernando'suz 10 lig maçında ise 8G 2M

Buyur buradan yak şimdi Adamlar takım olmuşlar Fernando oynamış Donk oynamış farketmiyor hatta Fernando'suz daha başarılı gözüküyorlar ama burada en can alıcı nokta Belhanda,Feghouli,Rodrigues,Gomis canavar gibi istatistik yapmış.

Yorum

• İlk olarak Sefa Murat Dokuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Saydığınız oyuncuların hepsi 3.bölge oyuncusu, Fernando ise 1 ile 2. bölge arasındaki bağ. Kendisinden skor katkısı beklemiyor zaten Gs'de.
        Bu adamların arkasında Donk oynadığında da başarılı oldular.. Fernando Gs'yi şampiyon yaptı denildiği için hücum hattının önemini de ortaya koyduk.

Yusuf hariç gol atan hücum oyuncumuz yok Rodrigues tek başına tüm kanat oyuncularımızdan fazla skora katkısı oldu.

Yorum

• İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Fernando takımını şampiyon yaptı

Fernando'nun 11'de başladığı 24 lig maçında 16G 3B 5M

Fernando'suz 10 lig maçında ise 8G 2M

Buyur buradan yak şimdi Adamlar takım olmuşlar Fernando oynamış Donk oynamış farketmiyor hatta Fernando'suz daha başarılı gözüküyorlar ama burada en can alıcı nokta Belhanda,Feghouli,Rodrigues,Gomis canavar gibi istatistik yapmış.
          1 Galatasaray İç Saha maçlarının tamamına yakınını zaten kazandı, ( 16 Galibiyet 1 Beraberlik) Zaten oyunu rakip ceza sahasında oynuyor iç saha maçlarını.
          2 Galatasaray deplasmanda zorlandı zaten. O çoşku o baskıyı kuramadığı maçlarda. ( 8 Galibiyet 2 Beraberklik 7 Mağlubiyet)

Fernando'nun oynamadığı maçların 6'sı iç saha maçı 6'sını da kazandı Galatasaray. (Fernando ile İçerde 10 Galibiyet 1 Beraberlik) Yani İç Sahada arka taraf pek önemli değil GS için.
          Fernando'nun oynamadığı maçların 3'ü deplasman bunlardan 1 galibiyet 2 MAĞLUBİYET aldı.

Fernandosuz deplasmanda 3 maçta %33 galibiyet oranı , 1 puan ortalaması var.
          Fernandolu deplasmanda 14 maçta %50 galibiyet oranı, 1,64 puan ortalaması var.

Not: Fernando Toplam 6 derbi + Başakşehir maçlarından, sadece bizle oynan Arena'daki maçı kaçırdı. Yani zor maçların 8 tanesinden 7'sinde oynadı.

Yani Fernando'nun oynamadığı maçlar daha kolay maçlar olmasına rağmen, Fernando'nun oynadığı maçlar ile Şampiyon oldu. Evet GS'yi şampiyon yaptı adam.
          En son Sefa Murat Dokuz tarafından düzenlendi; 20.07.2018, 10:45.
          Ey Türk Gençliği!
          Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Transfer başlığına girdim sandım.
            Hamiş

Yorum

• Ben totale bakarım Fernando Gs'yi şampiyon yaptı demeyeceksiniz o zaman.

İç sahaydı,dış sahaydı geçiniz.

Neyse yinede dış saha olayına bakalım Fernando özellikle deplasmanda GS için çok önemli diyorsunuz.

GS deplasmanda 8 maç kazanıp 7 maç kaybetmiş.

Bu 7 maçın 5'inde Fernando sahadaydı sadece Kasımpaşa ve Sivas maçlarında oynamamış.

Bu durumda Gs'nin deplasman karnesinin kötü olması da sadece Fernando'luk bir durum değil diyebiliriz.

Yorum

• Borçla borç ödenmez demek istemiyorum, çok klişe.

Yorum

Ben totale bakarım Fernando Gs'yi şampiyon yaptı demeyeceksiniz o zaman.

İç sahaydı,dış sahaydı geçiniz.

Neyse yinede dış saha olayına bakalım Fernando özellikle deplasmanda GS için çok önemli diyorsunuz.

GS deplasmanda 8 maç kazanıp 7 maç kaybetmiş.

Bu 7 maçın 5'inde Fernando sahadaydı sadece Kasımpaşa ve Sivas maçlarında oynamamış.

Bu durumda Gs'nin deplasman karnesinin kötü olması da sadece Fernando'luk bir durum değil diyebiliriz.
                  Anlamakta mı zorlanıyorsunuz? Okuma sıkıntınız mı var?

Fernando'nun oynamadığı deplasman maçları Kayseri,Sivas,Kasımpaşa orta sırada yer alan takımlar.
                  Ama oynadığı deplasman maçları içinde Fb, Bjk, Başakşehir, Trabzonspor maçları var.
                  Oynamadığı bu Kayseri Sivas Kasımpaşa maçlarında 3 maçta 2 mağbiliyet %66 kaybetmişler.
                  Deplasmanda Fb Bjk Başakşehir Ts maçlarının olduğu 14 maçlık deplasmanda ise 5 mağlubiyet %35 mağlubiyet.

Daha zor maçlar olmasına rağmen daha düşük mağlubiyet oranı.

İç sahada zaten oynasada oynamasada durum değişmemiş. Kaldıki iç sahada yine Fernando'nun oynadığı maçlar içinde Fb Bjk Başakşehir gibi zorlu maçlar var. Adam İlk 6 daki takımlarla oynanan 10 maçta sadece Arena'daki Trabzonspor maçını kaçırmış. Zor maçlarda oynayıp daha iyi yüzde yakalatmış takıma.

Neye direniyorsunuz? İstatisliklere şöyle bakmam öyle bakmam demeye devam edeceksiniz. Ziyade olsun.
                  Ey Türk Gençliği!

Yorum

• Not: Fernando Toplam 6 derbi + Başakşehir maçlarından, sadece bizle oynan Arena'daki maçı kaçırdı. Yani zor maçların 8 tanesinden 7'sinde oynadı.

Bu zorlu maçlarda Fernando'lu GS 2G 2B 3M aldı ve sen bu maçlar sayesinde şampiyon oldular diyorsun 7 zorlu maçta 8 puan toplayıp 13 puan kaybederek şampiyon oluyorsun vay be

Tamam dostum Fernando GS'yi şampiyon yaptı ben ikna oldum

Yorum

• Başkan'ın röportajına yazmaya geldim, okumaya dalınca konudan saptık iyice başka yerlere gittik.

Ben çok realist, politik, dinamik bir başkan gördüm. Taraftara da mesajı verdi, Kombine ve Forma satışları ile ilgili.

Transfer çılgını ergenlere de güzel cevap verdi.

Orta sahamıza güveniyor anladığım kadarı ile ama oyuncusunun değerini bitirmek istemez kimse böyle konuşmak zorunda, Onazi'yi felan bal gibi satmak istiyordur yoksa.
                      Ey Türk Gençliği!

Yorum

• Son iki yönetimin bıraktığı enkazdan sonra hala bu yönetime sallayabilen varsa yazıktir, günahtır. O zamanlarda harcadığımız paralara göre elde ettiğimiz sıralama ortada. Şuan yapılamayan transferlere rağmen bu takım zaten evinde Akhisar dan 6 yemez. Bırakalım da adamlar çalışsınlar 3-4 sene de ancak diğer iki soysuzun enkazlari temizlenir.

Yorum

Not: Fernando Toplam 6 derbi + Başakşehir maçlarından, sadece bizle oynan Arena'daki maçı kaçırdı. Yani zor maçların 8 tanesinden 7'sinde oynadı.

Bu zorlu maçlarda Fernando'lu GS 2G 2B 3M aldı ve sen bu maçlar sayesinde şampiyon oldular diyorsun 7 zorlu maçta 8 puan toplayıp 13 puan kaybederek şampiyon oluyorsun vay be

Tamam dostum Fernando GS'yi şampiyon yaptı ben ikna oldum
                          Bak dostum demogojiyi bırak son kez yazıyorum.
                          Galatasaray Fernando ile İç Sahada Beşiktaş'ı yenmiş, Başakşehir'i yenmiş, Fenerbahçe ile berabere kalmış(Ligdeki tek beraberliği iç sahada), Göztepe'yi yenmiş. İlk 6'dan takımlarla oynanan maçları Fernando ile oynamış.
                          Trabzonspor, Konyaspor, Bursaspor, Osmanlıspor, Alanyaspor, Antalyaspor (Bizim dışımızda max orta sıra takımları ile oynamış Fernando olmadan iç sahada) hepsini yenmiş. Zaten Lig'de Fenerbahçe hariç tüm iç saha maçları kazanılmış. İç saha maçlarında zaten sorun yaşamamışlar. Ama Fernando'nun oynadığı asıl önemli İç saha maçlarını başarılı ile geçmişler.

Deplasman maçlarında ise.

Fernando ile Deplasmanda Fb Bjk Başakşehir Ts maçlarının olduğu 14 maçlık deplasmanda ise 5 mağlubiyet %35 mağlubiyet oranı.
                          Fernando Oynamadığı bu Kayseri Sivas Kasımpaşa maçlarında 3 maçta 2 mağbiliyet %66 oranı

Deplasmanda Büyük maçlar harici Fernando ile 7 Galibiyet 1 Beraberlik 2 Mağlubiyet %20 Mağlubiyet Oranı
                          Deplasmanda Büyük maçlar harici Fernando olmadan 1 Galibiyet 2 Mağlubiyet %66 Mağlubiyet oranı.

Dediğin şey nasıl yorumlanır? Fernando’suz 3-4, Fernando ile 3-4 büyük maç oynamış olsalar, kıyaslama yapılır.

O saydığın büyük maçları da Fernando değil Galatasaray kazandı berabere kaldı yada kazanamadı. Ama Fernando yokken deplasmanda Gs küçük takımları bile yenemedi. İster anla ister anlama. Rakamlar ortada.
                          En son Sefa Murat Dokuz tarafından düzenlendi; 20.07.2018, 11:33.
                          Ey Türk Gençliği!

Yorum

• Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Messi'li Arjantin'in bile durumu ortadayken Fernando GS'yi şampiyon yaptı diyen adama laf anlatmaya çalışıyoruz işte.

Bu durumda Feghouli,Belhanda,Rodrigues,Gomis tüm bu isimlerin bir önemi yok demek ki.

Hayır deseniz ki Fernando şampiyonlukta çok önemli bir rol oynadı anlarım ama yok şampiyon yaptı diyorsunuz neyse uzatmayalım artık.

Yorum

• 24 saat geçmedi
                                Ahmet Ağaoğlu Milan için beter olsun demişti

CAS, Milan'ın men cezasını kaldırdı

Nevzat Aydın 1

Ahmet Ağaoğlu 2

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X