Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak alperrr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İsmail bey doğru gördüğümüzü bugün söylemeyince..yarın Ağaoğlunu hala savunan var diyeceksiniz..bu kısır döngü bitmeyecek..
    bazı futbolculara harcanacak parayı görünce siz daha gelmeden almayalımı savunurken , bende almayalımı savunuyordum.. ama alkış tutanlar bugün kenara çekilip niye bu oyuncuları almış hain diyor..ben buna karşıyım..

................
    yarın öbürgün kadro çok zayıf kalırsa insanlar tersine dönecek..(benim için diyorsanız..Usta..Ağaoğlu..ahmet mehmet benim için farketmez benim için kulüp önemli , kurum önemli..)
    Usta'yı destekleyenlerden birisiydim. Fakat olay Transfer değil. Ben Burak, Kucka Transferinden vurmuyorum kendisine. Diğer söyledikleri çok can yakıcı. 500bin tl verip anlaşacağı adamla bilerek anlaşmayıp 5 Milyon Tl'ye çıkmış alacak. Kulübün gider ayak gelecek gelirlerine temlik bırakmış. Bunlardan haberimiz mi vardı bizim ? Yönetime sunduğu belgede ortaya çıkarsa anlaşma bozulur maddesi eklemek nedir. Pek mantıklı hamleler değil. Yoksa kadro kurmuş, kurmuş olduğu kadroda hala daha ederi olan keyif verecek yarışacak bir takım. Gerçekten yarışıp başarı elde etmiş olsaydı bugün bu borçların bazılarından bahsetmeyecektik bile.

Olay transfer, futbolcu seçimi değil. Kartal arazisi, gelecek paralara sponsorluklara el koyma, kulüp ile menajer ilişkisi gibi ne idiğü belirsiz pazarlıklar yapma mantıksız. Ben seçildiği gün kendisini dinledikten sonra varolan yönetime destek veriyorum. Seçilmiş olduğu günden bu güne de desteğimi dile getiririm. Ortada bir yanlış yok. Yanlış olsa farklı davranılır. Ortada bir ihanet var.
    Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
    Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

İsmail bey doğru gördüğümüzü bugün söylemeyince..yarın Ağaoğlunu hala savunan var diyeceksiniz..bu kısır döngü bitmeyecek..
      bazı futbolculara harcanacak parayı görünce siz daha gelmeden almayalımı savunurken , bende almayalımı savunuyordum.. ama alkış tutanlar bugün kenara çekilip niye bu oyuncuları almış hain diyor..ben buna karşıyım..

................
      yarın öbürgün kadro çok zayıf kalırsa insanlar tersine dönecek..(benim için diyorsanız..Usta..Ağaoğlu..ahmet mehmet benim için farketmez benim için kulüp önemli , kurum önemli..)
      Yok ben sizi kastetmedim. 1 arkadaş Usta'nin yaptığı her hareketi savunuyor, ona söylüyorum.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• klube verdigin zararlari karsila mitomani birazcik adamsan sark kurnazi cakal.ihodan beter klubun icini bosalttin o bile senden sportif anlamda iyiydi..
        1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
        2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
        3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• "Özer Hurmacı ve Erkan Zengin alacaklarını bırakıp gideceğine dair fesih sözleşmesi imzalamışlardı. Ama nedense Muharrem Bey fesih protokollerini imzalamadı. Özer ve Erkan'dan zararımız 11 milyon lira.

Ayrıca anlamsız bir şekilde Aykut Demir ve Ersun Yanal'ın sözleşmelerini hiçbir anlaşmaya yaklaşmayarak fesih etti.

Mehmet Ekici'ye bir kulüpten 3 milyon Euro teklif vardı ama hem satılmadı hem de altyapıya gönderildi.

Aynı şekilde Volkan Şen'de. Bütün bunlardan kulübün zararı 45 milyon lira.

Bu parayı Muharrem Bey bize ödemeli.

Komplo teorisi- İBRAHİM HACIOSMANOĞLU ve MUHARREM USTA TS'u kayyuma devretmek için mi getirildi ?

Ülkenin gündeminden TRABZONSPOR'u çıkarmak, bu sorun ile uğraşmamak ne güzel olurdu dimi ...

Yorum

• Kartal'daki arazinin durumu hakkında da konuşan Ağaoğlu,

"Taahhütleri ve sözleşmeleri kulüpten gittiği gün, 10 Nisan'da bize bırakmış. Sanki bunları bir panik havasıyla ve bir şeylerin üzerini örtmek için yapmış. Kartal'daki 14 dönümlük arazinin 2,5 dönümlük bölümünün bir akaryakıt şirketine satıldı.

Bu satışın genel kuruldan izin alınmadan yapılmış ve usulsüz olmuş. Muharrem Usta, 23 Aralık 2017'deki mali genel kurulda bu olayı nasıl anlattı? Söz konusu akaryakıt şirketi kapımıza geldi, bizi haciz edecekti. O davalara da baktık. Öyle acil bir durum da yoktu. Siz akaryakıt şirketine şunu diyebilirdiniz. 'Tamam, biz işletme ruhsatını çıkartalım. Kaç yıl işletemedin burayı 4 yıl. Ruhsatı aldıktan sonra yapacağımız sözleşmeye 4 yıl daha ekleyelim ve yolumuza devam edelim.' Bu yapılmak yerine Kartal'daki arazimizin tam ortasından 2.500 metrekarelik alanı bu akaryakıt şirketine satıyorsun. Dolasıyla ne oldu orada? Bütün olarak ileride bizim ya da başka bir yönetimin yapacağı proje çöp edildi. Arazinin tam ortasını yani kalbi satılarak değersiz hale getirildi.

Yorum

• kaliteli bir denetçi firmayla anlaşılıp gerekirse sadri şener dönemi de dahil olmak üzere denetlenir kim bu takımı ne kadar zarara uğrattıysa bir bir ortaya dökülüp mahkeme yoluna gidilir. bu işin başka bir çözümü yoktur. klübün yönetmeliğine de bir daha klübü zarara uğratamayacakları maddeler eklenir geleceğimiz garantiye alınır.

MAY'ın trabzona tek katkısı 96 kadrosunun temellerini atmak olmuştur. Onun dışında hele ki ikinci gelişi gerçek bir zarardır.

Özkan Sümer ondan başkanlığı aldığında klübü zora sokacak türlü girişimleri oldu.

Yorum

• İlk olarak Tuğrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kartal'daki arazinin durumu hakkında da konuşan Ağaoğlu,

"Taahhütleri ve sözleşmeleri kulüpten gittiği gün, 10 Nisan'da bize bırakmış. Sanki bunları bir panik havasıyla ve bir şeylerin üzerini örtmek için yapmış. Kartal'daki 14 dönümlük arazinin 2,5 dönümlük bölümünün bir akaryakıt şirketine satıldı.

Bu satışın genel kuruldan izin alınmadan yapılmış ve usulsüz olmuş. Muharrem Usta, 23 Aralık 2017'deki mali genel kurulda bu olayı nasıl anlattı? Söz konusu akaryakıt şirketi kapımıza geldi, bizi haciz edecekti. O davalara da baktık. Öyle acil bir durum da yoktu. Siz akaryakıt şirketine şunu diyebilirdiniz. 'Tamam, biz işletme ruhsatını çıkartalım. Kaç yıl işletemedin burayı 4 yıl. Ruhsatı aldıktan sonra yapacağımız sözleşmeye 4 yıl daha ekleyelim ve yolumuza devam edelim.' Bu yapılmak yerine Kartal'daki arazimizin tam ortasından 2.500 metrekarelik alanı bu akaryakıt şirketine satıyorsun. Dolasıyla ne oldu orada? Bütün olarak ileride bizim ya da başka bir yönetimin yapacağı proje çöp edildi. Arazinin tam ortasını yani kalbi satılarak değersiz hale getirildi.
                bu konuda bence usta haksız değil.. kaç sendir yazarım burada.. yok kartaldaki araziden 100 milyon dolar elde adeceğiz falan! imkansıza yakın.. önceki kolpaçino da ruhsatı hazır diyordu.. yok öyle bişey..

orada biz sadece kiracıyız.. zannedersem 8-10 sene daha kaldı.. orası devletin arazisi ve ihalesiz o araziyi bize veremezler.. diyelim ki fenerin ataşehirdeki araziyi aldığı gibi yalova gazetesine ilan verdirip, o araziyi almaya kalktık.. o arazinin bugünkü değeri 100 milyon lira gibi bir şey.. araziyi aldık, üstüne otel-rezidans vs gibi proje için inşaat firmasıyla ortaklık yapacağız.. o büyüklükteki araziden bize iddia edildiği gibi 100 milyon dolar vermez hiç bir inşaat firması..

yapılabilecek en makul şey arazideki kiralık hakkımızı uzatmak ve kiralık süresince üzerine gelir getirici proje yapmak..

koyulaştırdığınız kısımlardaki benzinlik olayına gelecek olursak: o benzinlik ilk yapıldığında opet bize 10 milyon dolar gibi bir rakam vermişti( rakam farklı olabilir) .. ama opet orayı kullanamadı.. ve parayı faiziyle geri istedi.. bizde de para olmadığı için yapılabilecek en makul şey ustanın yaptığı oldu belki de..

ama genel kurulun onayına sunmamak hukuken bir hatadır..
                Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

bence böyle birşeye kesinlikle gerek yok şuanda Ağaoğlunun yaptığı bile çok saçma ve kendi ayağına sıkmaktan başka birşey değil..

yarın öbür gün ucuz oyuncularla seri mağlubiyetler aldığında şuanda Ustaya hain bizi kandırmış diyenlerin hepsi oklarını Ağaoğluna çevirecek..

Hacıosmanoğluda , Ustada işbilmezlik akılsızlık yapmış olabilir ama kasti olarak yanlış yaptıklarına inanmıyorum..hatta aynı yönetimsel hatayı şuanda Ağaoğluda yapıyor ama oda kasti değil..

büyük çoğunluk bu sene küme düşmemeye oynarız diyor ama Ağaooğlu için de herkes haklı diyor..

ama birçok bölgede en az fb ve gs kadar kaliteli kadro kurmuş ama tam verimi alamadığı halde istanbul takımlarına karşı yaptığı maçlarda ezilmeden sezonu tamamlamışve bunu Ustanın kurduğu kadro ile sağlamışız..ama Usta hain..
                  Usta para peşindeyse Abdülkadir veya Yazıcıyı devre arası satar parasını çıkarırdı..niye satmadı hain bey..
                  ................
                  tutturulmuş bi Visca diye nasıl maç izliyorsunuz bilmiyorum dümdüz adam..
                  sistemin yoksa katkısı sıfır olur bir tane adam geçemez..
                  10 tane şut çeker 1 i gol olur..
                  bize gelsin Olcay'dan bile kötü oynar..
                  .................
                  Sosayı başakşehire bjk ye kime isterse vermek için elimizden geleni yapıyoruz..hatta para verip gönderelim diyoruz..
                  bu adam bizim takımda ceza yayında serbest vuruş kullandırılmadı burak kullandı..
                  penaltı oldu penaltı kullandırılmadı..uğur kullandı..
                  duran top oldu..bizim Yazıcı bile topu Sosaya bırakırken ağzını yüzünü buruşturdu..
                  en az 6-7 tane gol olacak pas verdi verdiği adamlar gol yapamadı..
                  saha içinde pas verip alamadığı 5-6 pozisyon hatırlıyorum..

sistemin yoksa Messi bile birşey yapamaz yapamadıda..
                  ...................
                  elle tutulur üç futbolcumuzdan biri Yazıcı satalımda satalım fikirleriyle mücadele ediyoruz hergün..
                  ..................
                  satalımcı tayfa.... birgün bu kulüp daha beter olduğunda olduğunda kendinizide sorumlu hissetmelisiniz bence..
                  İletişim büyük sorun. Futbol idarecileri Türk siyasetçiler gibi davranıyor çünkü insanlar bundan hoşlanıyor. Sağdan soldan birileri bağırıyor ve ortaya çıkan sonuç taraftarın birbirine girmesi. Birbirine girmektir bu tartışmak değil. Ortada henüz yeterince veri yok. Birini suçlamak için taraf almak da çözüm değil. Olayların aydınlanması için hukuk devreye girmeli ama iş bu raddeye gelmeden önce yöneticiler karşılıklı konuşmalı problemlerden bahsetmesi hatalarını kabul etmeli yeni yönetim de bu olgunlukla eski yönetimi eleştireceğine problemleri çözmeli.

Ben olsam böyle yapardım usta ile iletişimi kesmez bir faydası olacaksa ondan faydalanmaya çalışırdım
                  OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Futbolcuları al, paraları ödeme. Sonra? Bu kadroyu Usta kurdu...
                    benim annamadığım bir olayda hem para ödemiyorsun hemde borç artıyor.bu nası oluyor aga.kredi çekersin.paraları ödersin borcun artar.ama sonuçta paralarıda ödemiş olursun.bankaya borcun olur bitek.

muhtemelen bankadan kredi çekiliyor.o para indiragandi yapılıyor.sonra ne oluyor?hem bankaya hemde oyuncuya borcun oluyor.çünkü diğer türlü indiragandi yapılamaz herhalde.bankadan kredi çektin.oyuncuya verdin.tabi artı parantez bide oyuncuya verip üleşme durumlarıda oluyor.

muhtemelen üleşme yapmayan oyunculara para verilmiyor.üleşme indiragandi yapan manager yönetici anlaşmalarında ise para yatırılıyor ve üleştiriliyor.tahminim bu
                    TEKKEBALL

Yorum

• muhtemelen söylenmistir ama indirim yapmalari istenilen oyuncularin performanslari nasil artacak?
                      burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• İHO cahil ve potansiyeli asla Trabzonspor'a başkanlık hatta yöneticilik yapabilecek seviyede olmayan biriydi.
                        Çok büyük hatalar yaptı ve ekonomik çöküşün temelini oluşturdu.
                        Trabzonspor tarihinin en kötü başkanı olduğunu düşünüyorum ama buna rağmen kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum.
                        Usta ise vizyoner ve başarılı bir işadamı. Onun bıraktığı enkazın izahı yok.
                        Kaldı ki Nevzat Aydın ve arkadaşları defalarca uyarmasına rağmen hatalarını arttırarak devam ettirdi.
                        Ağaoğlu atanmış bir başkan. Plansız programsız geldiği her halinden belli.
                        Kötü bir teknik ekip seçerek başladı.
                        Geleceği kurtarmak asıl görevi olmalıyken geçmişe b.k atarak zaman kazanmaya çalışması klasik siyasilerin yaptığı bir davranış biçimi.
                        Usta'dan hesap sorulmalı. Hatta görev yapan bütün yöneticilerden.
                        Ama zaman batmak üzere olan kulübü ayağa kaldırma zamanı.
                        Usta onu demiş bunu yapmış, kulübü şu kadar zarara uğratmışla uğraşılacak zaman değil.
                        Sen nakit akışını nasıl düzene sokacaksın. Sonrasında gelir-gider dengesini nasıl oturtacaksın, kimleri gönderecek, kimleri alacak, ekonomik olarak küçülürken sportif olarak nasıl yarışacaksın. Bunları düşünmeli, planlamalı ve camiaya izah etmelisin. Düşünme ve planlama işini şimdiye kadar yapmadıysan (ki yapmadığın görülüyor) vay halimize.
                        Sadece ve sadece 4 transfer yapacağız onlar da kampa yetişecek. Önümüzdeki yıl tüm oyuncu ve teknik ekip maaşları zamanında yatırılacak , önceliğimiz bu olacak deseler bu bile bir başlangıç benim için.
                        Ben planlı bir yönetim görsem bu adamlar ne yaptıklarını biliyorlar diye düşünüp, 3 yıl sportif başarı olmadan sabredebilecek bir taraftar ve kongre üyesiyim.
                        Ama daha ilk aydan ne yapacaklarını bilmez bir şekilde dağınık görünüyorlar.
                        Bu iş önce seçilelim , gelince düşünürüz mantığı ile olmamalı.
                        Planımız programımız bu, ekonomik olarak şunları yapacak, sportif olarak şu plan doğrultusunda çalışacağız.
                        Teknik ekibimiz şu kişilerden oluşacak. Futbolun başında bu kişi olacak.
                        Alt yapıya şu modeli getireceğiz gibi plan ve stratejilerle yönetimlere talip olmalı adaylar.
                        Bizde ise 3 dönemdir olan; gerçekleştirmeyeceğin vaatleri atıp tutarak gel, geçmiş yönetimleri suçla, aynı şeyleri yap, enkazı büyüterek kaç.
                        Olan bizlere oluyor maalesef...

Yorum

• alın size başkan ve içraatları ile Burak yılmaz
                          38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,
                          Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
                          " Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."

Yorum

• Abi yanlış anlama Projesi olup ta gelenlerde dediklerini yapmadılar.Bırakım adam yapsın işini ne olacak görelim. Muharrem usta'ya ben cok güvenmiştim tam ideal başkan tipiydi ama O da rant peşine koşmuş tabi delillere göre;bunların hiç biri yalan değildir.

Yorum

• Böylelikle gördükki, ben dahil taraftar ve delege olarak cok cabuk kandiriliyoruz. Önümüze vaadlerle gelen herkese fit oluyoruz. Bu durumdada IHO ve Usta gibiler kulüpte baskanlik yapabiliyor.

Bu ise bir cagre bulmaliyiz. Kaynak göstermek sartiyla en az üc somut projeyle gelen, aday olabilir vs. Fikir olsun diye, mesela...

Yorum

• Ya ben bu Usta'yı vizyonu var diye babama karşı onlarca kez savundum.
                                30 yaşımdayım, hayatımda hiç bu kadar büyük bir taklaya denk gelmemiştim.
                                Bu adamın Trabzonspor kelimesini ağzına alması bile bir şekilde engellenmeli.
                                İğreniyorum, midem bulanıyor kendisinden.

Fakat sorgulanması gereken şey şu ki; bu adam bunları yaparken kulüp içinde hiç mi denetleme yoktu? Babasının çiftliği gibi nasıl yönetebildi?
                                Arbeit Macht Frei !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X