Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• olcay transferi mehmet ekici olayı. getirdiği hocalar..
    yahu avrupaya gitmeyi resmen engelledi adam.
    ben eminim 2010-2011 sezonu ile ilgili de görünürde aktif ! ama reel de bi bok yapmadığına eminim.
    İlk olarak Ogün YAZICI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Evet Usta'nın verdiği maddi zararlar kabak gibi ortada
    Ya manevi zararlar
    Prestij kaybı ?

Mehmet Ekici olayında "ya beşiktaşa gider ya da onu bitiririm" felsefesi ne uğruna idi

Ne uğruna vermişisiz Beşiktaş'a ?

Görev süresi boyunca bizi Beşiktaş'ın oyuncağı haline getiren anlayışının sebebi neydi ?
    YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• örgüt gibi çökmüşler takıma.
      fenere fetö operasyon yapmış diyorlar ya ulan iho-usta asıl bunlar operasyon yapmış..
      trabzonspor da ohal ilan edilmeli
      YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• aciklanmis bir takim seyler de zararin neresinden dönebilecegiz artik? mahkeme sürece olsa bile geri dönüsümü olmayacak kaybedilenin..cok gec kalinmis olabilir hersey icin..
        KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Ünal Hocanın yıllığı 335000 euro

Yorum

• Şahsen doğru olanın bağımsız bir medya kuruluşu içinde muharrem usta hacıosmanoğlu ve ağaoğlunun tartışmasını birbirlerine sorular sormalarını isterdim. Üzgünüm ama bunlar bana karşılıklı yapılan şovlar gibi geliyor. Doğrusu yanlışı vardır ama yarın başka bir şey ortaya çıktığında adam bunu iyi yapmış demek zorunda kalınır. Böyle durumlara kalmamak için bu dönemlerde yapılan şeylerin hesabının sorulması için karşılıklı mutabakat önemli diye düşünüyorum. Bu sadece Trabzonspora zarar veriyor çünkü.
            OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• Ahmet Ağaoğlu iyi oku...Kulübün bütün gelirlerine temlik koydurup Zigana tv aracılığıyla kulübe savaş açan, Yılmazsporlular ekibi kuran, Lange transferiyle kulübü Lange denen vasıfsıza peşkeş çeken ve seçimi Sümer'e karşı kaybettiği için buraya yazıp da uzatamayacağım türlü düşmanlıkları yapan sözde Onursal başkana ziyaret yapacaksın forma vereceksin sonra da üç beş kağıt parçasıyla kuruş yedirmem edebiyatı yapıp milleti mi kandıracaksın?

Muharrem Usta beceriksizin biri...Ancak Muharrem Usta giderken kim ne kadar borç yaptıysa hep beraber ödeyelim diyen de biri...Kaldı ki taahhütleri afişe ederek çözüm olmaz gizlililik içerisinde çözersin her şeyi...Sonuç alamazsan afişe edersin...Amatörlüğünüzü Ünal ve Metin Aktaş ile başlattınız kağıt parçalarıyla devam ettriyorsunuz...

Varsa, kuruşun hesabını sor sorma diyen yok..Hadi biraz da sizin icraatinizi görsün taraftar..Transferlere ne zaman başlıyorsunuz hadi bakalım bırak eski defterleri...
              Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• hee bakin bu konuda ben de ayni fikirdeyim, haydi o kadar eskiye gidilmiyor belki, en azindan Iho'nun dönemini de incelemeye alsin Agaoglu...
                may'i ziyâret etmesi de utanç verici ama, Özkan hoca bu olay sonrasi çitini çikarmadiysa demek ki vardir bir bildikleri, Özkan hoca da durumun bilincinde artik, o bile göz yumuyor demek ki... durumumuzun vehâmeti böylece ortaya çikiyor zâten
                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Gokhlayeh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Aklıma takılmışken sormak istiyorum. Bunlar yaşanırken genel müdür olan Sinan Zengin'in bunlarda hiçbir sorumluluğu yok mu? Bunları görüp en azından bir istifa edip tepkisini ortaya koyamaz mıydı? Sinan aşağı, Sinan yukarı, Ağaoğlu'nun sağ kolu şimdi, bütün konularda ona danışıyormuş, böyle iş mi olur?
                  Evet bende buna takıyorum bir sürü baskan gelip gidiyor adam orda hala derhal.kovulmalidir baska insan mi yok o görevi yapacak

Sadece bordo mavi .
                  bu sene SAMPİYONUZ.

Yorum

• başkanın icraatlarına hergün şaşıyorum.ya başkanı devre dışı bıraktılar yada maddi durumlardan dolayı an itibariyle çaresiz.beklenmedik hamleler geldi son 1 haftada.maalesef bir projesi yok.
                    TEKKEBALL

Yorum

• Bazen bir olay oluyor, bazıları o olay hiç olmamış gibi davranmayı marifet sayıyor. Aynı; bir şey yazıyorsun, emek veriyorsun, açıklıyorsun, bütün sebepleriyle, açık açık, adeta bir sanat eseri gibi, sonra bir bakmışsın sanki hiç o yazı orda yokmuş gibi aynı şeyler tekrarlanmış durmuş. Enerjiye yazık
                      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak arcadia tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şahsen doğru olanın bağımsız bir medya kuruluşu içinde muharrem usta hacıosmanoğlu ve ağaoğlunun tartışmasını birbirlerine sorular sormalarını isterdim. Üzgünüm ama bunlar bana karşılıklı yapılan şovlar gibi geliyor. Doğrusu yanlışı vardır ama yarın başka bir şey ortaya çıktığında adam bunu iyi yapmış demek zorunda kalınır. Böyle durumlara kalmamak için bu dönemlerde yapılan şeylerin hesabının sorulması için karşılıklı mutabakat önemli diye düşünüyorum. Bu sadece Trabzonspora zarar veriyor çünkü.
                        bence böyle birşeye kesinlikle gerek yok şuanda Ağaoğlunun yaptığı bile çok saçma ve kendi ayağına sıkmaktan başka birşey değil..

yarın öbür gün ucuz oyuncularla seri mağlubiyetler aldığında şuanda Ustaya hain bizi kandırmış diyenlerin hepsi oklarını Ağaoğluna çevirecek..

Hacıosmanoğluda , Ustada işbilmezlik akılsızlık yapmış olabilir ama kasti olarak yanlış yaptıklarına inanmıyorum..hatta aynı yönetimsel hatayı şuanda Ağaoğluda yapıyor ama oda kasti değil..

büyük çoğunluk bu sene küme düşmemeye oynarız diyor ama Ağaooğlu için de herkes haklı diyor..

ama birçok bölgede en az fb ve gs kadar kaliteli kadro kurmuş ama tam verimi alamadığı halde istanbul takımlarına karşı yaptığı maçlarda ezilmeden sezonu tamamlamışve bunu Ustanın kurduğu kadro ile sağlamışız..ama Usta hain..
                        Usta para peşindeyse Abdülkadir veya Yazıcıyı devre arası satar parasını çıkarırdı..niye satmadı hain bey..
                        ................
                        tutturulmuş bi Visca diye nasıl maç izliyorsunuz bilmiyorum dümdüz adam..
                        sistemin yoksa katkısı sıfır olur bir tane adam geçemez..
                        10 tane şut çeker 1 i gol olur..
                        bize gelsin Olcay'dan bile kötü oynar..
                        .................
                        Sosayı başakşehire bjk ye kime isterse vermek için elimizden geleni yapıyoruz..hatta para verip gönderelim diyoruz..
                        bu adam bizim takımda ceza yayında serbest vuruş kullandırılmadı burak kullandı..
                        penaltı oldu penaltı kullandırılmadı..uğur kullandı..
                        duran top oldu..bizim Yazıcı bile topu Sosaya bırakırken ağzını yüzünü buruşturdu..
                        en az 6-7 tane gol olacak pas verdi verdiği adamlar gol yapamadı..
                        saha içinde pas verip alamadığı 5-6 pozisyon hatırlıyorum..

sistemin yoksa Messi bile birşey yapamaz yapamadıda..
                        ...................
                        elle tutulur üç futbolcumuzdan biri Yazıcı satalımda satalım fikirleriyle mücadele ediyoruz hergün..
                        ..................
                        satalımcı tayfa.... birgün bu kulüp daha beter olduğunda olduğunda kendinizide sorumlu hissetmelisiniz bence..
                        samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• Futbolcuları al, paraları ödeme. Sonra? Bu kadroyu Usta kurdu...
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Futbolcuları al, paraları ödeme. Sonra? Bu kadroyu Usta kurdu...
                            gs de ödemedi 5 ay maaş alamadılar ama sistemleri vardı ve şampiyon oldular..
                            ........................
                            kulübün hiç borcu yoktu.. gitti 150 milyon euro borç yaptı ve paraları ödemedi..
                            .....................
                            biz castro yu alalım derken herkes burun kıvırıyordu..
                            En son alperrr tarafından düzenlendi; 01.06.2018, 22:42.
                            samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• Hala Usta'yı savunan var.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hala Usta'yı savunan var.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                                İsmail bey doğru gördüğümüzü bugün söylemeyince..yarın Ağaoğlunu hala savunan var diyeceksiniz..bu kısır döngü bitmeyecek..
                                bazı futbolculara harcanacak parayı görünce siz daha gelmeden almayalımı savunurken , bende almayalımı savunuyordum.. ama alkış tutanlar bugün kenara çekilip niye bu oyuncuları almış hain diyor..ben buna karşıyım..

................
                                yarın öbürgün kadro çok zayıf kalırsa insanlar tersine dönecek..(benim için diyorsanız..Usta..Ağaoğlu..ahmet mehmet benim için farketmez benim için kulüp önemli , kurum önemli..)
                                En son alperrr tarafından düzenlendi; 01.06.2018, 23:07.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X