Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bosingwa kendini bu kulübe adayabilir
    Tam bir karakter
    Ve futbolculuğunda çalışmadığı kaliteli hoca yok gibi. Futbolu iyi biliyor
    Gönül ister ki bir ara TD miz olsun
    Bosingwa gibi karakterli adamları kulübe personel olarak taşırsak bir şeyler başarabiliriz...Mesela Başakşehir'de transfer konusunda Saido görevli hatırlarsın Saido'yu...Bizde çalışacak onlarca eski yabancı futbolcumuz var...Gerek Td konusunda gerek scout konusunda gerek direktör bu adamları değerlendirmeliyiz sistemi kurmalıyız...

Başkanın bu işlerle uğraşması lazım...Metin Aktaş nedir kardeşim? Neden Nihat değil Metin Mert değil Petkovic değil de Metin Aktaş? Sebebini iyi biliyorum da neyse hahahaha
    Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bosingwa gibi karakterli adamları kulübe personel olarak taşırsak bir şeyler başarabiliriz...Mesela Başakşehir'de transfer konusunda Saido görevli hatırlarsın Saido'yu...Bizde çalışacak onlarca eski yabancı futbolcumuz var...Gerek Td konusunda gerek scout konusunda gerek direktör bu adamları değerlendirmeliyiz sistemi kurmalıyız...

Başkanın bu işlerle uğraşması lazım...Metin Aktaş nedir kardeşim? Neden Nihat değil Metin Mert değil Petkovic değil de Metin Aktaş? Sebebini iyi biliyorum da neyse hahahaha
      kardeşim metin aktaş tranbzonlu ama nihat trabzonlu değil ondan dır

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        kardeşim metin aktaş tranbzonlu ama nihat trabzonlu değil ondan dır
        Hahahahaha bravo...
        Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• Ben mi yanlış anladım, siz mi farklı yorumluyorsunuz şimdi kulübün 900 milyon borcu var bu borcun içinde usta'nun kişisel alacakları da dahil, Usta diyor ki 3 oyuncuyu satıyım benim 8 milyon euro alacağımı vermeyin, borçtan düşün, kalan 5'i de diğer borçlardan düşün diyor, dolayısıyla 900 milyon TL borçtan 13 milyon euro totalde düşecek çünkü Ustanın borcu da dahil 900 küsür TL borç. Ağaoğlu da aynısını söyledi sanki dolayısıyla ikisinin söylediği farklı değil ki.

Yorum

• Usta'ya inanmayınız
            sakin olun...

Yorum

• halen şözleşmesi devam eden 3 oyuncu üzerinden tartışma yürütmek sadece bu 3 oyuncuya değil aynı zamanda takıma da ciddi zarar vermektedir.. derhal bunu terketmeli başkan.. bazı şeyler gizli kapaklı yürütülür..
              Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
              bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Yani bu üç oyuncunun satışından gelecek olan paradan alacaklarıma karşılık tarafıma hiçbir ücretin ödenmesini talep etmedim.
                Amacımız borcu 13 milyon Euro azaltmak ve yönetimden ayrılsak bile sorumluluk bilinciyle maliyeti yüksek oyunculardan kulübü kurtarmaktı.

Muharrem Usta söylüyor..
                ..............................................

bir insan birşey söylüyorsa ve sizde aksini ispat edemiyorsanız..
                ben bu sözü söyleyene inanırım..
                aksini söyleyen ispat edemiyorsa ona inanmam..
                onun için Ağaoğlu başkan yok şu şöyle dedi bu böyle dedi mevzularını bırakmalı..bunlar kulübün zararına şeyler..
                bu kulüp mensupları birbiriyle didişmeyi ne kadar seviyor ya..adam basında Okay için gs bjk den daha iyi teklif yaptı ereni verecek diyor..
                kulüpten ses seda yok..
                bide bu haberi gerizekalı yerel basın haber yapmış..

................................................

bizimkiler Burak,Sosa,Kuckayı kaça satarız telaşında..bu adamların ismi bile rakiplere tehdit..
                adamların 2 milyar borçları var bizim kadar ağlayan yok..bu kadar korkmayın..
                bu camiadaki yetenek ve potansiyel kimsede yok..
                sadece Burakı satın daha demokratik bir takım olalım ve maaş bütçeside 20lere düşsün yeter..
                En son alperrr tarafından düzenlendi; 31.05.2018, 01:00.
                samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• Sözlere inanmak kolay da sözlerle yapılanlar birbirini tutmuyorsa o zaman inandırıcılık yitiriliyor. Dolayısı ile ben bu konuda Ahmet Ağaoğlu'na inanıyorum
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Transfer yapacağına Burak Sosa Kucka takımda kalsın, futbolcuların ödemeleri zamanında yapılsın yeter. Burak, Sosa ve Kucka gibi adamların geçen sezon ilk yıllarıydı ve transferin son günlerinde gelmişlerdi. Şimdi ikinci yıllarında verimleri artacaktır. Ama yeter ki adamların kafaları rahat olsun, takım biraz hava yakalasın. Yönetimin derdi bu adamları göndermek değil, bu adamların kafaları rahat bir şekilde takımda tutabilmek olmalı. Asıl böyle kar ederler. Fubtolcu göndererek zarar ederler sadece.

Bu takımın kafası biraz rahat olsun, yönetim güven versin her türlü geçen seneden kötü olmaz. Kimse de şampiyonluk beklemiyor zaten. Mevcut kadronun maaş yükünü de bulamayacaklarsa o zaman neden yönetime geldier, kimse onlardan büyük transfer beklemiyor zaten, belki bir stoper olabilir. Bari eldeki yıldızları tutalım.

Bakın takım iyi bir hava yakaladığı anda Onur, Yusuf, Okay, Burak, Sosa, Kucka, Rodagella gibi adamlar ligin ortalamasının üzerinde isimler, çok rahat ilk 3 zorlanabilir.
                    İnadına Trabzonspor !

Yorum

• İlk olarak muratt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Transfer yapacağına Burak Sosa Kucka takımda kalsın, futbolcuların ödemeleri zamanında yapılsın yeter. Burak, Sosa ve Kucka gibi adamların geçen sezon ilk yıllarıydı ve transferin son günlerinde gelmişlerdi. Şimdi ikinci yıllarında verimleri artacaktır. Ama yeter ki adamların kafaları rahat olsun, takım biraz hava yakalasın. Yönetimin derdi bu adamları göndermek değil, bu adamların kafaları rahat bir şekilde takımda tutabilmek olmalı. Asıl böyle kar ederler. Fubtolcu göndererek zarar ederler sadece.

Bu takımın kafası biraz rahat olsun, yönetim güven versin her türlü geçen seneden kötü olmaz. Kimse de şampiyonluk beklemiyor zaten. Mevcut kadronun maaş yükünü de bulamayacaklarsa o zaman neden yönetime geldier, kimse onlardan büyük transfer beklemiyor zaten, belki bir stoper olabilir. Bari eldeki yıldızları tutalım.

Bakın takım iyi bir hava yakaladığı anda Onur, Yusuf, Okay, Burak, Sosa, Kucka, Rodagella gibi adamlar ligin ortalamasının üzerinde isimler, çok rahat ilk 3 zorlanabilir.
                      Takımın çok elzem ihtiyaçları var stoperler gibi kanat oyuncuları gibi alternatifler gibi hem ihtiyaçları karşılayıp hem de bu oyuncuların maliyetini karşılamanın kolay olacağıını sanmıyorum indirime giderseler belki de ne kadar giderler giderlerse o da meçhul.

Yorum

• İlk olarak muratt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Transfer yapacağına Burak Sosa Kucka takımda kalsın, futbolcuların ödemeleri zamanında yapılsın yeter. Burak, Sosa ve Kucka gibi adamların geçen sezon ilk yıllarıydı ve transferin son günlerinde gelmişlerdi. Şimdi ikinci yıllarında verimleri artacaktır. Ama yeter ki adamların kafaları rahat olsun, takım biraz hava yakalasın. Yönetimin derdi bu adamları göndermek değil, bu adamların kafaları rahat bir şekilde takımda tutabilmek olmalı. Asıl böyle kar ederler. Fubtolcu göndererek zarar ederler sadece.

Takımın geliri 0, bütün gelirler temlikli. Bu oyuncuların satışından gelen paraya muhtacız, yani mecbur satılacaklar.
                        Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Takımın geliri 0, bütün gelirler temlikli. Bu oyuncuların satışından gelen paraya muhtacız, yani mecbur satılacaklar.
                          Ayrıca maaşlarını da karşılayacak durumda değiliz.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Taşçı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ben mi yanlış anladım, siz mi farklı yorumluyorsunuz şimdi kulübün 900 milyon borcu var bu borcun içinde usta'nun kişisel alacakları da dahil, Usta diyor ki 3 oyuncuyu satıyım benim 8 milyon euro alacağımı vermeyin, borçtan düşün, kalan 5'i de diğer borçlardan düşün diyor, dolayısıyla 900 milyon TL borçtan 13 milyon euro totalde düşecek çünkü Ustanın borcu da dahil 900 küsür TL borç. Ağaoğlu da aynısını söyledi sanki dolayısıyla ikisinin söylediği farklı değil ki.
                            Yani o oyuncular için 13 milyon€ zaten verdiğimiz bonservis. Adam verdiğim bonservisi geri koyayım diyor. 33 lük adamları kaça satacağız merak ediyorum.
                            Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Bu teklif biraz çetrefilli. 5 milyon peşin, 13'ü aşmazsa 8'i de borca mahsup deniyor anladığım. Yani burda Usta parasının peşine mi düşmüş yoksa yaptığım hatayı kulübe ödetmem, kendim öderim mi diyor? Trabzonspor bu 3 futbolcuyu 5'e satamayacak mı? Usta teklif kabul görmezse icraya mı verecek?
                              En son Travelair tarafından düzenlendi; 31.05.2018, 12:02.
                              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Benim anladığım burada şöyle bir durum var. Trabzonspor, M.Usta'ya olan borcunu hiç bir zaman ödemez. Fubtolcunun alacağını, bonservis borcunu vs. ödemek zorunda, sonuçta UEFA adama cezayı keser, ama eski başkana niye ödesin değil mi ? M.Usta, UEFA'ya gidecek hali yok sonuçta, değil mi ? Diğer takımlar da öyle. Beşiktaş Demirörene belki 100m borçlu, bilançoda gözüküyor ama bu parayı ödeyecek mi ? Tabi ki hayır. Şimdi bunu bilen M.Usta sanki benim borcumu düşün bilançodan, bu futbolcuları da ben satayım diyor. Sattığı kadar parasını da kurtarmış olacak. Rakamlar çok önemli değil, 5m veya 10m farketmez. Sonuçta, diğer ihtimalde eline geçecek para sıfır iken şimdi bir miktar parasını kurtaracak. Dolayısıyla M.Usta'nın teklifinin Trabzonspor'a bir faydası yok. Ben bu şekilde anlıyorum, eğer doğru anlıyorsam da burada M.Usta'yı pek iyi niyetli bulamayacağım kimse kusura bakmasın, yönetim burada haklı gibi.
                                İnadına Trabzonspor !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X