Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yüzüne gözüne bulaştırdığı bir gerçek.

Ancak verdiğimiz parayı iade etsinler de ayrı bir saçmalık.

Bu konu hakkındaki tutumunu daha açık söylesin Ağaoğlu, istemiyoruz kapansın, ismimizi ve amblemimizi kullanmasın demek istiyorsa açık açık söylesin. Ne kulübün bünyesinde ne de Trabzonspor ismi altında bir basketbol kulübü istemiyoruz diyecekse açıkça söylesin.
    bence acikca diyorlar o kisileri istemediklerini

son kez hso da Trabzonspor isminle orada reklam yapmaniza izin vermeyecegiz demisti

hso dan hic haz etmem ama bu konuda hakli

hem kulübü batirdilar hemde sahsi reklamin dibine vuruyorlar

zaten sponsorda bu karekter yüzünden bulunamiyor

sponsorun degilde kendi reklamlarini yapacaklarini herkes biliyor
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Yahu basket şubesinin para çarçur etmede futbol kulübünden hiç farkı yok.

Ayrıca, Ağaoğlu ne yaptı da küfürü hak etti çok ilginç.
      2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Dostlar merakım dan soruyorum bu yönetime kötü söz söyleyen kimler ben forumda görmedim acaba twiiterda mi söyleyen oldu bu sosyal medyada insanlar farklı bir kimliğe bürünüyor ancak yönetim cok fazla takılıyor gibi geliyor bana millet ne derse desin doğru bildiklerini yapmali gerektiğinde kamiyu aydınlatmalı bu yeterli bence.

Sadece bordo mavi .
        bu sene SAMPİYONUZ.

Yorum

• Usta açıklama yapmış. Kucka,burak ve sosa nin satışı için 10 milyonn euro taahhütte bulunduğunu söylüyor.yahu adamlara ödenen bonservis ücreti 13.5 milyon euro. En az 3 milyon da menejer ücreti vardır. Başkanın da dediği gibi bu parayı taahhüt etiğine göre fazla para vermişiz demekki.
          Sonra da bu parayı başkan ile görüşerek (Liv hospitalda görüştüğünü söylüyor burda bile reklam yapıyor ilginçtir )13 milyona çıkardık diyor.
          Gelinen noktada muhtemelen Ağaoğlu menejerlerle görüşmeler sonucunda Kulubün mehfaatine daha uygun gördüğü için ustanın teklifi ile değil kendi karar verdiği şekilde ilerlemeyi tercih etti.
          ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
            Murat

Yorum

• Muharrem Usta: Yönetim bizim sunduğumuzu değil, kendi yol haritasını tercih etti

''Burak, Kuçka ve Sosa için yönetimden ayrılırken 10 milyon Euro’luk taahhütname bırakmıştım belli bir tarihe kadar geçerli olmak üzere. Daha sonrasında sayın başkan Ahmet Ağaoğlu’nun benimle görüşme talebinde bulunması üzerine Liv Hospital’de bir araya gelerek 10 milyonluk Euro’luk teklifi 13 milyon Euro’ya çıkartılması kaydıyla ilgili oyuncuların kulüpten gönderilmesini benden talep etmiştir. Görüşme sonrasında 13 milyon Euro üzerinde mutabakat sağladık. Ayrıca oyuncuların satışından gelen tüm parayı kulübün kullanması kaydıyla eğer toplam satış bedeli 13 milyon Euro’yu bulmazsa kalanının alacaklarımdan tamamlanmasını kendisine ifade ettim. Yani bu üç oyuncunun satışından gelecek olan paradan alacaklarıma karşılık tarafıma hiçbir ücretin ödenmesini talep etmedim.''

Ajansspor

3 oyuncu için 13 milyon euro da anlaştık, alacaklarıma karşılık hiçbir ödeme talep etmedim demiş. Bu durumda Ağaoğlu ya da Usta'dan birisi yalan söylüyor.

Yalnız Usta'nın bu söyledikleri doğruysa Ağaoğlu neden kabul etmiş, sonradan neden vazgeçmiş ve bugün niye bu şekilde aktarıyor ? Teklif gayet güzel, 3 oyuncu için 13 milyon euro iyiydi bence ama doğru mu yalan mı işte orası karışık.
              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                toplam satış bedeli 13 milyon Euro’yu bulmazsa kalanının alacaklarımdan tamamlanması''
                Ağaolu'nun bahsini ettiği mevzu bu olabilir mi? 5 milyon kulübe para girişi, 8 milyon Usta'nın alacağından düşülmesi.
                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                Murat

Yorum

• şöyle bir sorun var satış miktarı 13 milyonun çok altında kalırsa sıcak para girmez klübe. usta'nın 10 milyon euro kadar alacağı vardır heralde. bu oyunculara ikişer üçer milyon euro bonservisi kim verir ki zaten? çin'e giderlerse bir ihtimal. orada da araya yine bir sürü menejer giriyor.

Yorum

• bence yalan, kesinlikle yalan...

hepsini geçtim, geçen sene ersun ile el ele kol kola "avrupa'ya gitmeyelim sampiyonluga odaklanalim" düsüncesinde olan biri, Trabzonspor'a ihânet etmistir, daha ne afkuruyor utanmaz rezil ?
                    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ağaolu'nun bahsini ettiği mevzu bu olabilir mi? 5 milyon kulübe para girişi, 8 milyon Usta'nın alacağından düşülmesi.
                      eğer satış miktarı 10 milyon euro'nun altında kalırsa klüp zarara uğramış olur. sıcak para uğruna bir iki milyon zarara eyvallah diyebiliriz. nasıl olsa usta alamayacak o parayı.

Yorum

• Yahu 10 milyon taahüt etmiş başta oyuncuların maliyetlerini bile karşılamıyor ilk teklifi .

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Başkan bir imada bulunmadıki geçmiş dönemleri inceletecez dedi.buna kendi dönemleri de dahil olacak hatta onu da belirtti.

Yorum

• Koca kulübü küme düşüren baskan olarak anilacak buyuk ihtimal
                            Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Muharrem Usta: Yönetim bizim sunduğumuzu değil, kendi yol haritasını tercih etti

''Burak, Kuçka ve Sosa için yönetimden ayrılırken 10 milyon Euro’luk taahhütname bırakmıştım belli bir tarihe kadar geçerli olmak üzere. Daha sonrasında sayın başkan Ahmet Ağaoğlu’nun benimle görüşme talebinde bulunması üzerine Liv Hospital’de bir araya gelerek 10 milyonluk Euro’luk teklifi 13 milyon Euro’ya çıkartılması kaydıyla ilgili oyuncuların kulüpten gönderilmesini benden talep etmiştir. Görüşme sonrasında 13 milyon Euro üzerinde mutabakat sağladık. Ayrıca oyuncuların satışından gelen tüm parayı kulübün kullanması kaydıyla eğer toplam satış bedeli 13 milyon Euro’yu bulmazsa kalanının alacaklarımdan tamamlanmasını kendisine ifade ettim. Yani bu üç oyuncunun satışından gelecek olan paradan alacaklarıma karşılık tarafıma hiçbir ücretin ödenmesini talep etmedim.''

Ajansspor

3 oyuncu için 13 milyon euro da anlaştık, alacaklarıma karşılık hiçbir ödeme talep etmedim demiş. Bu durumda Ağaoğlu ya da Usta'dan birisi yalan söylüyor.

Yalnız Usta'nın bu söyledikleri doğruysa Ağaoğlu neden kabul etmiş, sonradan neden vazgeçmiş ve bugün niye bu şekilde aktarıyor ? Teklif gayet güzel, 3 oyuncu için 13 milyon euro iyiydi bence ama doğru mu yalan mı işte orası karışık.
                              Bu teklifi kabul etmeyen adam ya durumun farkında değil ya da egodan patlıyordur. Kesinlikle kabul edilmeli. Hem nakit para hem de satış bedeli daha ne olacak aklınızı mı kaçırdınız?
                              En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 29.05.2018, 21:13.
                              "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Usta, sözlerini şöyle tamamladı:

“QNB fiyatıyla yani yıllığı 2 milyon 500 bin TL 5 yıllık göğüs reklamı karşılığında 55 milyon TL kulüp borcunu azaltacak bir ön sözleşmeyi kamuoyuna imalı bir şekilde kötü bir işmiş gibi açıklamak inanılır bir davranış değildir. Adı üstünde bu bir ön anlaşma. Etik olan kamuoyuyla paylaşmadan önce karşı tarafla oturup 1 Haziran tarihinde bu ön anlaşmanın yürürlüğe girip girmeyeceğini ilgilileriyle masaya yatırarak kulüp menfaatine görüşme yapmaktı. Kulüp borcunun bu sayede 55 milyon TL daha azalmasını sağlayacak bir ön anlaşmayı bile bugün itibari ile çöpe atmanın vebali artık sizin üzerinizdedir. Umarım yılda 2 milyon 500 bin dolardan beş yıllık bir anlaşmadan daha iyisini yaparak kulübümüze büyük bir katkı sağlarsınız. Yönetimden ayrıldıktan sonra ben ve arkadaşlarımdan alacaklarla ilgili kulüpten alacaklarını isteyen olmadı. Ancak Halkbank'tan alınan kredi sonrası sizin yönetiminizden kulübe borç verenlerden borcunu geri talep edenlere ödeme yapılmasının izahı ne olabilir.” Kaynak: Ağaoğlu'na Muharrem Usta'dan yanıt!

evet Ağaoğlu Başkan......Usta haksız mı?? uluorta böyle şeyleri olumsuz niye gösteriyorsun..anladığım kadarıyla QNB ile 5 yıllık ön anlaşma sağlamış 12,5 milyon dolar gelir var..

bence git ikna et..siyasiler falan filan sözleşmeyi devam ettir..

.............
                                hakkında söylenilenler için anında tepki veren insanları severim..ama konu Ts olunca yapılan hakaretler imalar hiç cevaplanmaz..
                                samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X