Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak katre-i.matem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Başkanın toplantı gereksiz görülüyor ya şaşırıyorum. Bu toplantılar çok önemli ve çok gerekli. Mümkünse 2 günde bir yapıp aynı şeyleri tekrar tekrar söylemeli. Çünkü çabuk unutuyoruz. Hiç ders almıyoruz. Midemiz bulanana kadar başkan bu toplantılarına devam etmeli. Belki o zaman ne kadar .oktan olduğunu idrak edebiliriz.

Adam yazmış ki şuraya "Madem yönetemeyeceksin istifa et". Bekara karı boşamak deyimi bu insanlar için söylenmiş işte.

Teknik direktör açıklanmadığı için hayal kırıklığına uğrayan arkadaşlar, ama siz o ismi açıklasaydı da hayal kırıklığına uğrayacaktınız ki. Sarri gelse ne olur parasını ödeyemedikten sonra ? Ödeme yapılmayan takım başarılı mı olur ?

Trabzonspor kulübünün mali açıdan içinde bulunduğu durumu kabullenmek bizim ruh sağlığımız için daha iyi. Bu gerçekten ne kadar uzaklaşırsak o kadar mutsuz oluruz.
    +61
    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ahmet Agaoglu boş konuşuyor,sallıyor.
      Daha önce de atıp,tutuyordu,Muharrem Usta çıkıp konuşunca kem kum etti,boş boş sagı solu suçluyor yeni başkan.
      İşine baksın,şu anda bu kadar rahatsa Usta'nın cebinden koydugu sponsorluk ve 61 Cell projeleri sayesinde.
      Atıp tutmanın alemi yok.

Özer ve Aykut konusunda da önce Trabzonspor'u haklı bulan,sonra da tam tersi karar verenlere bakmak lazım,Sadi Tekelioglu gibi hainlere de.İçerden bilgi sızdıran avukatlara da.

Muharrem Usta'da göz göre göre yalan konuşuyor o ne olacak peki? Kendi twitter hesabında paylaşmadımı 15 milyon € mevzusuyla ilgili kendi alacaklarımdan düşme gibi bir durum yok Ahmet Ağaoğlu yanlış bilgi veya eksik bilgiden kaynaklı yanlış anlamış demedimi ??

Bugün ne dedi peki başkan? 13 milyon taahhüt verdi 8 m € alacaklarımdan düşün 5 m€ kulübe kalsın. E hani hepsini kulübe bırakıyordu? Şu yalan makinesini gelip şurda savunmayın bari, siz yakından tanıyosanız bi zahmet şu 5 yıllık maliyet belirtilmeden yapılmış forma sponsorluğu anlaşmasını sorunda bizide aydınlatın.

Özer 350 bin TL yada Dolar emin değilim kabul ediyor bizim çok zeki yalan makinemiz anlaşmıyor mahkemelik oluyoruz ve şimdi 5.5 m TL borçluyuz ee sonuç oda kulübe girdi tabiki ,yalan makinesinin umurundamı nasıl olsa kendi cebi değil kulübün kasası.

Yorum

• İlk olarak Harvelli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Muharrem Usta'da göz göre göre yalan konuşuyor o ne olacak peki? Kendi twitter hesabında paylaşmadımı 15 milyon € mevzusuyla ilgili kendi alacaklarımdan düşme gibi bir durum yok Ahmet Ağaoğlu yanlış bilgi veya eksik bilgiden kaynaklı yanlış anlamış demedimi ??

Bugün ne dedi peki başkan? 13 milyon taahhüt verdi 8 m € alacaklarımdan düşün 5 m€ kulübe kalsın. E hani hepsini kulübe bırakıyordu? Şu yalan makinesini gelip şurda savunmayın bari, siz yakından tanıyosanız bi zahmet şu 5 yıllık maliyet belirtilmeden yapılmış forma sponsorluğu anlaşmasını sorunda bizide aydınlatın.

Özer 350 bin TL yada Dolar emin değilim kabul ediyor bizim çok zeki yalan makinemiz anlaşmıyor mahkemelik oluyoruz ve şimdi 5.5 m TL borçluyuz ee sonuç oda kulübe girdi tabiki ,yalan makinesinin umurundamı nasıl olsa kendi cebi değil kulübün kasası.
        Saf mısınız kardeşim,adam butun davalarda önce kazanıyor,sonra nasıl oluyorsa bir anda karar tam tersine dönuyor tahkim aşamasında.

Hadi bir tanesinde bu olsun butun kararlarda böyle,şaka gibi bir durum,içerden bir şeyler ve Sadi Tekelioglu gibi hainler konuşsun da nasıl Muharrem Usta'ya zarar vermek için kulube ihanet ettiklerini açıklasınlar.
        Kupalara haciz getirenler,FIFA'ya mail atmayanlar.

Muharrem Usta'ya sallıyor,sonra ben bilmiyorum diyor.
        Protokolu uygulamak zorunda degilsin,Burak'a da,Sosa'ya da Kucka'ya da talip var,sat istedigin paraya,verme konuşuyor.

Bugun önce Muharrem Usta'ya Avro kuru uzerinden sallıyor,sonra da aldıgımızdan sonra kur farkından bahsediyor.Aldıgımız gunden beri şu kadar fark diye aglıyor.

E,Muharrem Usta 65 tane çöp futbolcuyu temizledi,kuru yaşadı,Suriye savaşsını yaşadı,15 Temmuz darbe surecini yaşadı.
        Sana da adam gibi kadro bıraktı,aglayacaksan neden geldin?
        En son sasone tarafından düzenlendi; 29.05.2018, 14:54.
        • Memento mori

Yorum

Saf mısınız kardeşim,adam butun davalarda önce kazanıyor,sonra nasıl oluyorsa bir anda karar tam tersine dönuyor tahkim aşamasında.

Hadi bir tanesinde bu olsun butun kararlarda böyle,şaka gibi bir durum,içerden bir şeyler ve Sadi Tekelioglu gibi hainler konuşsun da nasıl Muharrem Usta'ya zarar vermek için kulube ihanet ettiklerini açıklasınlar.
          Kupalara haciz getirenler,FIFA'ya mail atmayanlar.

Muharrem Usta'ya sallıyor,sonra ben bilmiyorum diyor.
          Protokolu uygulamak zorunda degilsin,Burak'a da,Sosa'ya da Kucka'ya da talip var,sat istedigin paraya,verme konuşuyor.

Bugun önce Muharrem Usta'ya Avro kuru uzerinden sallıyor,sonra da aldıgımızdan sonra kur farkından bahsediyor.Aldıgımız gunden beri şu kadar fark diye aglıyor.

E,Muharrem Usta 65 tane çöp futbolcuyu temizledi,kuru yaşadı,Suriye savaşsını yaşadı,15 Temmuz darbe surecini yaşadı.
          Sana da adam gibi kadro bıraktı,aglayacaksan neden geldin?
          Bende saflık yok ama sizdekide çok saflıkla açıklanabilecek bir durum gibi durmuyor.

Sosa'ya 4.75 m € bonservis verdik 0 gol 2 asist sezon performansı şuan talibi olan kişi bu adama bonservis ne kadar verir acaba maaşı zaten uçuk miktardayken.

Sat diyosunda nasıl satalım onuda söyle 4.75 bonservisi girmiş 3.240(+ bonuslar) yıllığı girmiş, kulübün altına dinamiti koymuş bide utanmadan satayım ama borcuma sayın diyor yalan makinesi eski başkanımız.

Savunmak için savunmanın manası yok bu adam kulübün içine sıçmıştır 2x2=4.

Yorum

Bende saflık yok ama sizdekide çok saflıkla açıklanabilecek bir durum gibi durmuyor.

Sosa'ya 4.75 m € bonservis verdik 0 gol 2 asist sezon performansı şuan talibi olan kişi bu adama bonservis ne kadar verir acaba maaşı zaten uçuk miktardayken.

Sat diyosunda nasıl satalım onuda söyle 4.75 bonservisi girmiş 3.240(+ bonuslar) yıllığı girmiş, kulübün altına dinamiti koymuş bide utanmadan satayım ama borcuma sayın diyor yalan makinesi eski başkanımız.

sosanin para veren talibi yok, arjantinden bonservisini al gel diyenler var
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              sosanin para veren talibi yok, arjantinden bonservisini al gel diyenler var
              Bende bunu demeye çalışıyorum ama anlayana.

Yorum

• Biz bu adamları o paralara satamayız bence Usta'nın teklif makul.
                "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

Sosa'nın alınması veya Kucka'nın alınması yanlış transfer mi?
                  Bu adamların takıma katkı verememesinin suçlusu Usta'mı,yoksa bu kaliteyi kullanamayanlar mı??
                  Bu yaştaki adamlardan her geçen yıl daha uzerine koymasını mu bekliyorsunuz?Bu kalitede adamları daha ucuza getirebilme imkanı var mı?
                  Muadili olan diger futbolcular kaç para alıyorlar?

Burak,Sosa ve Kucka için verilen rakam neyse ama bu adamlar uzerinden sen populerite ve sponsor geliri alıyorsun.Hep gider olarak bakma,bu adamlar reklam demek.
                  • Memento mori

Yorum

• kulübün hala ayakta kalışını ustanın verdiği paralara ve sponsorluklara bağlamak da ilginç olmuş
                    daha da ilginci tüm bu gerçekleri görüp hala ustayı korumak
                    ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Trabzonsporumuz'un Başkanı Ahmet Ağaoğlu!

İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu adamların takıma katkı verememesinin suçlusu Usta'mı,yoksa bu kaliteyi kullanamayanlar mı??
                      Bu yaştaki adamlardan her geçen yıl daha uzerine koymasını mu bekliyorsunuz?Bu kalitede adamları daha ucuza getirebilme imkanı var mı?

Burak,Sosa ve Kucka için verilen rakam neyse ama bu adamlar uzerinden sen populerite ve sponsor geliri alıyorsun.Hep gider olarak bakma,bu adamlar reklam demek.
                      Sana iki sorum olacak ?

1- Saydığın futbolculara düzenli ödeme yapılmış mı? Bonservis taksitleri ödenmiş mi?

2-3 ay maaş alamadan işine tam konsantrasyonla çalışabilir misin?

Yorum

• Bazı yorumları okuyunca empati yapılmadığını düşünüyorum kendimce çözümü buldum. Ağaoğlu kongre kararı alsın ceketi alıp gitsin. Kulüpte batsın küme düşsün amatöre kadar o zaman herkes anlar özellikle transfer teknik direktör konusunda vs diğer konularda da gecesi gündüzü birbirine karışmış çözüm üretmeye çalışan bu adama sallayanlar. Beyler Usta da benzer başladı ama eleştiriler sonucu başarı için aldığı sattığında ekonomik durumda gelinen son nokta burası. Şu adamı rahat bırakalım biraz.
                        “Yolun karşısında söylediklerini anlamayan biri varsa en iyi cevap susmaktır.”

Yorum

Veremeyecegin paralari taahüt eden ben miydim? Kulübün su an ki durumu Agaoglu zamaninda olmadi herhalde. Tüm bunlari bilmesine ragmen ikinci transfer döneminde bir öncekinin tersini yapan ben miydim?
                          Bu kadar körü körü savunmak niye?
                          Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak TURHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sana iki sorum olacak ?

1- Saydığın futbolculara düzenli ödeme yapılmış mı? Bonservis taksitleri ödenmiş mi?

2-3 ay maaş alamadan işine tam konsantrasyonla çalışabilir misin?
                            Usta'da çıkıp dese benden önceki çöplerin davaları,ödemeleri,uzerine ulkede yaşanan butun olumsuzluklar,beni zor duruma duşurmek için kulube ihanet edenler arasında bu kadar zorlanmam normal degil mi?
                            Usta batmış bir kulubu devr almadı mı?
                            Yalan mı,çöp bir kadroyu almadı mı?

Usta zor durumda kalsın diye Malatya maçında bir anda istifa edenlerin bugun yeni yönetimde olması ve Usta'ya başlayan bu saldırıların nede diye duşunen oldu mu?
                            Nedir yani Usta'ya sallamak?
                            Batmış bir kulubu guvenip,yola çıktıgı insanların ihanetine ragmen ayakta tuttugu için mi?

Adamın döneminde Okay,Yusuf ve Abdul gibi uç futblcu da A takıma iyice uyum saglayıp,yıldız oldu.
                            3'unu 50 milyon Avro'ya satsan ne kadar borçtan kurtuluyorsun?
                            Toplam borcun 3'de 1.

İlk olarak karabela tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bazı yorumları okuyunca empati yapılmadığını düşünüyorum kendimce çözümü buldum. Ağaoğlu kongre kararı alsın ceketi alıp gitsin. Kulüpte batsın küme düşsün amatöre kadar o zaman herkes anlar özellikle transfer teknik direktör konusunda vs diğer konularda da gecesi gündüzü birbirine karışmış çözüm üretmeye çalışan bu adama sallayanlar. Beyler Usta da benzer başladı ama eleştiriler sonucu başarı için aldığı sattığında ekonomik durumda gelinen son nokta burası. Şu adamı rahat bırakalım biraz.
                            Bu konuda en dogru yorum bu olur.
                            Usta'ya sallayanlar kulubun içinde dönen dolapları,çöp kadroyu,ulkede yaşanan onca sıkıntıyı unutmuşlar.
                            Adamın cebinden verdigi para bile kabul edilmiyor.
                            En son sasone tarafından düzenlendi; 29.05.2018, 15:18.
                            • Memento mori

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Biz bu adamları o paralara satamayız bence Usta'nın teklif makul.
                              bugün anladigima göre sadece 3 oyuncu icin nakit 5 milyon + 70 milyon tl olan alacagi

bencede makul

onazi bunda ekstra oluyor, ondan ciddi gelir bekliyorum
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Usta başkanken de seçime gittiğinde de baskın seçim kararı elinde patladığında da söylediydim. Usta'nın gitmesini hazmedemeyecek olan/hazemedemeyen ciddi bir kitle var ve de bu kitlenin bir kısmı Ağaoğlu'nun bismillah demesiyle giydirmeye başladı bir kısmı da uygun zamanı bekliyor.

Allah yardımcısı olsun başkanın. Bakalım ne kadar dayanabilecek. Bu biraz da kendi elinde. Her lafa kulak asmaması lazım. Fazla dinliyor etrafını. Ve de adımlarını mümkün olduğu kadar doğru atmaya çalışması lazım.

İlk sınav hoca. Kalkar da misal Bulak gibi bir omurgasızı bu takımın başına musallat ederse bu kaynayan ortamı körükleyecek olan da kendisi olmuş olur.
                                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                                Murat

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X