Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Baskan birşey değiştirmek istiyorsa ıho ve ustayı süründürcek.zarar verdiklerini birer birer düzeltecekler kendi ceplerinden ödiyecekler.Kendini Tranzonsporlu diyen onun bunun adamı olmayan herkez bu konuda başkana destek ve yardım etmeli.Yedikleri haltlari yanlarına kar kalmamalı.Eskiden olsa dışarı çıkmayı utanırlardı.
    çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• başkanın lira olarak maaşları ödeme fikrine sıcak bakarım.lakin bu sadece yerlilere olursa büyük haksızlık olur.aynı takımda oynayan oyunculardan yerliler doların yükselmesi ile sezon sonunda zarar edecek.ama yabancılara bişey olmayacak.bu takım içi havayı bozar aga.

yabancılara da lira üzerinden anlaşma yapılırsa bu devrim olur.

bu arada takımı yerliler üzerine inşa edeceğine göre elindeki lira kozunu yerliler lehine kullanman daha mantıklı.hem yerliler üzerine takımı inşa edip hemde yerlileri yabancılara karşı dezavantajlı yapmak bana mantıklı gelmiyor.yabancıya euro verilirse.
      TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        alın size bir bilinmeyen daha ,
        qnb sözleşmesi bitince başka bir şirket ile 5 yıllık sponsporluk imzalanmış ,maliyeti belli değil .
        başkanın ısrarla vurguladığı yönetim kurulu kararı ile alınması esastır bu gibi kararların , belli ki tek başına alınmış bir karar söz konusu .
        bağımsız denetim kurulu da bir tamamlasa çalışmalarını kim bilir daha neler açığa çıkacak .
        daha önce de demiştim yine söylüyorum trabzonspor tarihinin gelmiş geçmiş en kötü yönetim ve başkanı bundan önceki başkandır , başkanın bugünki açıklamarıyla bu artık kanıtlanmış oldu .
        Medical Park veya Liv'dir.
        Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Arkadaş siz niye bu foruma yazıyorsanız adam da o yüzden basın toplantısı yapıyor. Kendisini ifade etmek ihtiyacı duyuyor O Trabzonspor başkanı medya ile yapıyor sen Trabzonspor taraftarısın sosyal mecralarda yapıyorsun. Şu keşmekeş içinde böyle bir eyleme de ihtiyaç vardı. Elinde sağlıklı raporlar olduğu zaman her şeyi daha net ortaya koyacağından eminim.

Basın mensupları da bir iki istisna hariç güzel noktalara değinerek sorular sordu. Daha iyisi olması lazımdı. Eldeki verilerle şu an net konuşamadığını ancak QNB ve Oyuncu davalarıyla ilgili yeni nüanslara değindi.

Biraz daha görsellik katılabilir yapılan toplantılara. Kapıda basmak yerine en azından bir sunum şeklinde bazı noktalara vurgu yapılması anlaşılırlığı artıracaktır. Mesela GS genel kurulunda adam çıktı yönetimde olmamasına rağmen. Öncekiler bu şimdil yapılanlar bu yanlışlar şu diye hiçbir yönetimin adamı olmadan tane tane anlattı. Böyle olması lazım bu işin.

Her geçen gün USTA’ya olan kinim ve nefretim artıyor. Şimdi gidip yıldızlı Medicalpark’ta Ahmet Çubukçu’nun yakasına yapışıp suratına tükürmek istiyorum.

Taraftarın içinde İHO ve USTA’ya karşı nefret ve kin var. Bunun kontrol altında tutulması lazım. Bunun nedeni yarın öbür gün kulübe para verirler gibi bir sığlık olmamalı. Kulübü en az zarara uğratacak şekilde şabısları forse edecek bir güç olarak kullanmak, soft power yapmak lazım. Yoksa bu ateş tutmaya çalışanın elini yakar.
          İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
          İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
          Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• Slaven Bilić
            HER CANLI ÖLÜMÜ TADACAKTIR

Yorum

• İlk olarak İsa Gündoğdu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Slaven Bilić
              Yerli demişlerdi ama.

Yorum

• Herşey iyi hoş fakat sen futbol takımısın, iyi top oynayacak, gol atacak, maç kazanacaksın. Bunun için de önce iyi bir kadron sonra da iyi bir hocan olmalı. Herşeyden önce satman gereken bir sürü oyuncu var. Geçmiş dönemde Adrian ve Henrique gibi sıradan oyuncuları iyi paralara satmıştık. Sosa ve Kucka tam Çine Katara satılacak adamlar. Bununla ilgili çalışma var mı? Hatta Onazinin de bu kapsamda değerlendirilebileceğini düşünüyorum. Okay'ın serbest kalma bedeli piyasasına göre düşük, çözülecek mi? Piyasası dibe vurmuş, Bero ve Castillo için ne düşünülüyor? Onur sorunu nasıl çözülecek? Yusuf'u ciddi tekliflere rağmen tutmanın mantığı var mı? İşimizi görecek boşa çıkmış kaliteli yabancılar var, bunlardan birkaç tanesini kapabilecek miyiz? Kiralık olarak kadromuza katabileceğimiz onlarca genç ve kaliteli oyuncu var, çalışma var mı? En azından yerlilerle TL üzerinden sözleşme şart ki bundan bahsedildi zaten. Yeni takımın bol hazırlık maçı yapması lazım. Giderek artan seviyede 8-10 hazırlık maçı yapmamız lazım. Yapılacak iş çok, artık başkanın durumun can sıkıcılığını anlatmak yerine dönüşümü başlatması lazım.

Yorum

• Bence teknik direktör Tolunay Kafkas şuan Milli takım alt yapısında olduğundan resmi prosedürler halledilmeye çalışılıyor, iş uzadı ki 2 gün daha ileri attılar.

Yorum

• büyük başkan ağaoğlunun yapacağı icraatlarında en çok merak ettiğim olay ilk yapılan kap açıklaması olacak

lira mı euro mu? oyuncu maaşları ne olacak?

maaş üst sınırı ne olacak.

eğer tüm oyunculara lira üzerinden maaş verirse bu tam bi devrim olur.
                    TEKKEBALL

Yorum

• Bu gün çevresi iyi olan bir abimizden Fatih Tekke işi tamam diye bir şeyler duydum ama bilemiyorum tabi ne derece doğru kaynakları var. Gerçi fatihin sözleşmesi de bu ay sonu bitiyordu belki onu bekliyorlardır.

Yorum

• Başkanın toplantı gereksiz görülüyor ya şaşırıyorum. Bu toplantılar çok önemli ve çok gerekli. Mümkünse 2 günde bir yapıp aynı şeyleri tekrar tekrar söylemeli. Çünkü çabuk unutuyoruz. Hiç ders almıyoruz. Midemiz bulanana kadar başkan bu toplantılarına devam etmeli. Belki o zaman ne kadar .oktan olduğunu idrak edebiliriz.

Adam yazmış ki şuraya "Madem yönetemeyeceksin istifa et". Bekara karı boşamak deyimi bu insanlar için söylenmiş işte.

Teknik direktör açıklanmadığı için hayal kırıklığına uğrayan arkadaşlar, ama siz o ismi açıklasaydı da hayal kırıklığına uğrayacaktınız ki. Sarri gelse ne olur parasını ödeyemedikten sonra ? Ödeme yapılmayan takım başarılı mı olur ?

Trabzonspor kulübünün mali açıdan içinde bulunduğu durumu kabullenmek bizim ruh sağlığımız için daha iyi. Bu gerçekten ne kadar uzaklaşırsak o kadar mutsuz oluruz.
                        ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• Utaniyorum buradaki bazi insanciklardan. Adam samimi bir sekilde herseyi anlatiyor ve sadece sabir ve anlayis bekliyor. Ama bazi kafalar adamin agladigini söylüyor.
                          Haklisiniz o durumdayiz zaten. Ama aglayan da tek bu kulübün baskani iste ne yaparsin. Kimi Transfer konusur, kimi gelecek olan TD ile ilgili, kimi SMS kampanyasi profesyonel degildi der ve baskan da aci gercekleri anlatir böyle.
                          Bu kulübün önceligi finansal sorunlardir. Öncelik oraya verildigi icin yapilacak adimlar da buna yönelik yapilacak. Bunun nesini anlamiyorsunuz?
                          Yok TD haftalar önce belli olmasi lazimdi yok cart curt. Acaba sartlar nedir, olur mu olmaz mi, maddi külfeti nedir bunlari düsünen yok tabi.
                          Su yönetimin bi yakasini birakin ALLAH askina. Birakin da belimizi bükmeyi gecip yataga mahkum eden su belanin üstesinden gelsinler. Az insaf! Enerjinizi baska yerlere harcayin.

Usta'ya karsi icimdeki nefret ve öfke dinmek bilmiyor. Hadi IHO sigir. Peki ya sen? Güyag Okumus, zengin ve bilgili insan olacaksin. Senin yaptigin düpedüz ihanetdir ve bu ihanet kesinlikle ortaya cikarilmalidir. Ben dava acilmasini da istiyorum. Bu kadar kitleye hitap eden bir kurulusu soyup sogana ceviren elleri cebinde ayrilmamali.
                          Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Herşey iyi hoş fakat sen futbol takımısın, iyi top oynayacak, gol atacak, maç kazanacaksın. Bunun için de önce iyi bir kadron sonra da iyi bir hocan olmalı. Herşeyden önce satman gereken bir sürü oyuncu var. Geçmiş dönemde Adrian ve Henrique gibi sıradan oyuncuları iyi paralara satmıştık. Sosa ve Kucka tam Çine Katara satılacak adamlar. Bununla ilgili çalışma var mı? Hatta Onazinin de bu kapsamda değerlendirilebileceğini düşünüyorum. Okay'ın serbest kalma bedeli piyasasına göre düşük, çözülecek mi? Piyasası dibe vurmuş, Bero ve Castillo için ne düşünülüyor? Onur sorunu nasıl çözülecek? Yusuf'u ciddi tekliflere rağmen tutmanın mantığı var mı? İşimizi görecek boşa çıkmış kaliteli yabancılar var, bunlardan birkaç tanesini kapabilecek miyiz? Kiralık olarak kadromuza katabileceğimiz onlarca genç ve kaliteli oyuncu var, çalışma var mı? En azından yerlilerle TL üzerinden sözleşme şart ki bundan bahsedildi zaten. Yeni takımın bol hazırlık maçı yapması lazım. Giderek artan seviyede 8-10 hazırlık maçı yapmamız lazım. Yapılacak iş çok, artık başkanın durumun can sıkıcılığını anlatmak yerine dönüşümü başlatması lazım.
                            Sorular çok güzel, taraftarlar bunları duymak istiyor. Ama bunu kulübün futbol aklını ortaya koyanlar dile getirmesi lazım. Sprotif Direktörlük makamı ülkemizde uygulanabiliyor olsaydı sizin bu sorularınıza istinaden yapılacak çalışmalar kamuoyuna yansır ek olarak basın toplantılarına ihtiyaç kalmazdı. Yani bunların bazılarını böyle bir toplantıda konuşmak bana abes geliyor. Duymak istiyorum evet ama duymalı mıyım emin değilim?

Bunların bizi ilgilendirmesinin temel nedeni aslında insanların bizim kadar Trabzonspor'a vakıf olmadığını düşünmememiz. Haksız da sayılmayız bu konuda. Hayrettin Hacısalihoğlu'nun teknik direktör belirlemesi hepimizi çıldırtıyor. Bu kıskandığımızdan değil futbol bilgisi hususunda baktığımızda onun vasıfsız olduğunu düşünmemiz. Herkesin fikri olabilir evet ama bu sadece bir fikir ya da katkı olarak kalmalı. İşin ehli olan kişi ilgilenmeli.
                            En son mmert tarafından düzenlendi; 29.05.2018, 14:14.
                            İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
                            İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
                            Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• başkanın kısa sürede yıprandığını görmek üzücü .

kim ne diyor kim ne eleştiriyor bunlara biraz kapalı olmasında fayda var.yoksa rıza çalımbay gibi çıkmaz bir sokağa girer ve enerjisini gereksiz yere birilerine laf anlatmak için harcar.
                              TEKKEBALL

Yorum

• Ahmet Agaoglu boş konuşuyor,sallıyor.
                                Daha önce de atıp,tutuyordu,Muharrem Usta çıkıp konuşunca kem kum etti,boş boş sagı solu suçluyor yeni başkan.
                                İşine baksın,şu anda bu kadar rahatsa Usta'nın cebinden koydugu sponsorluk ve 61 Cell projeleri sayesinde.
                                Atıp tutmanın alemi yok.

Özer ve Aykut konusunda da önce Trabzonspor'u haklı bulan,sonra da tam tersi karar verenlere bakmak lazım,Sadi Tekelioglu gibi hainlere de.İçerden bilgi sızdıran avukatlara da.

• Memento mori

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X